Storsandsjöns FVO

Annons

 Vindeln


Vackert belägen stuga i en backe ca 500 m från Vindelälven. Smakfull möblering.

Stor överbyggd altan. Fiske av yppersta klass.
Möjlighet till forsränning, åka hundspann mm. Dessutom bra bär- och svampmarker. Vackert belägen stuga i en backe ca 500 m från Vindelälven. Smakfull möblering.
Ved till braskaminnen ingår. Skoter kan hyras i Vindeln, 20 km. Möjlighet att åka hundspann.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vindeln

Kamsjöbäcken, Mjösjön, Ristjärnen och Storsandsjön
Västansjö, Lilltjärn, Storarmsjö, Lillarmsjö mfl
Ockelsjön
Hjåggsjön, Mosjön, Mobäcken-Trinnan
Mjösjön, Dalsjön & del av Umeälven
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.