Kroksjöarnas FVOF

 Tranemo


Denna välinredda stuga är avsides belägen på landsbygden. Här kan du och din familj njuta av stillheten på den överbyggda altanen.

Trappa med ganska korta steg. Välkommen till denna välinredda stuga i Tranemo! Stugan är lantligt belägen nära bra bär- och svampmarker och från den härliga altanen kan du och din familj njuta av stillheten.
Tranemosjön ligger en kort biltur bort och erbjuder både bad- och fiskemöjligheter. Kroksjön, åtta kilometer från stugan, är ett mecka för sportfiskaren.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Mycket vackert beläget semesterhus alldeles vid Byasjön med stor härlig tomt där ni kan leka och spela spel. Här kan ni njuta på den egna stranden och hoppa i från badbryggan.

Stugan är väl lämpad för två familjer, här finns fyra sovrum, väl tilltaget allrum samt ett stort och välutrustat kök. Flera terrasser och inglasade uterum ger er möjlighet att välja efter väder och vind.
Området är rikt på bär, svamp och älg.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Grimsås


Trevligt, lantligt och ogenerat beläget hus med braskamin och kakelugnar. Huset ligger ca 10 km från Kroksjöns fiskecamp.

Liten bastu.Tranemo 10 km.
Trevligt, lantligt och ogenerat beläget semesterhus med braskamin och kakelugnar. Huset ligger i närheten av Grimsås i Västergötland och har en spännande arkitektur med högt till tak på bottenplan. Här har man också valt att behålla de gamla, fina dörrarna. För fiskeentusiasten ärdet ca 10 km till Kroksjöns fiskecamp.
Liten bastu. Tranemo 10 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Vackert belägen stuga med sjöutsikt över den härliga sjön Visen. Här finns fin sandstrand och brygga som delas med grannhuset.

Huset ligger i närheten av Ambjörnarp i Västergötland. Uteplats med kvällssol.
För den fiskeintresserade finns båtar att hyra inom 2 km. Sjön Visen med sina 287 Ha ger fina möjligheter att fånga både gädda och abborre. Inom 2 km finns minigolf, vattenskidåkning mm. Eller varför inte pröva på lite dressinåkning? Isabergs slalombackar eller äventyrspark ca 25 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Helt avskilt, högt beläget hittar ni detta mysiga hus mitt i naturen. Ett perfekt ställe för lugn och ro.

Bastun finns i separat byggnad. Öppna och inglasade altaner.
Helt avskilt och högt beläget hittar ni detta mysiga semesterhus mitt i naturen. Stor gräsmatta. Bastun med dusch finns i separat byggnad. Närmaste större ort är Ambjörnarp i Västergötland.
Detta är ett perfekt ställe för lugn och ro.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Rött hus beläget i närheten av Ambjörnarp i Västergötland. Ett av sovrummen har en kakelugn och i allrummet finns en öppen spis.

Stor gräsmatta för lek och spel. Detta är ett perfekt ställe för lugn och ro med endast en granne lite längre bort.
Gösfiske i Stormalen ca 3,5 km från huset och en fin sandstrand för den som vill bada. Lite större vatten vid Visen ca 7 km. Shopping i Gislaved eller Borås och ta gärna också en tur till Borås Djurpark.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Mycket vackert belägen stuga, mellan byvägen och sjön. Här har ni egen badvik med härlig sandstrand för hela familjen, mysig grillplats att elda vid och gunga som liknar Madickens.

Från semesterbostaden utgår vandringsleden runt Holmsjön, en enkel och behaglig stig som kan bjuda på vackra semesterminnen. Nära till många fina fiskesjöar med renaste vatten och rikligt med fisk.
Ett måste är att hyra dressin i Ambjörnarp och ge sig ut på spåret.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Varligt renoverat 1800-talshus på en aktiv fårgård. Stort, härligt lantkök med många faciliteter.

Stor tomt för lek och rekareation. Båtar i två olika sjöar.
Cyklar finns. PÅ 1850-talet byggdes det ursprungliga huset som helrenoverats och byggts till under 2000-talet. Semesterhuset har ett fullt utrustat lantkök, rymligt badrum och inte minst en storstuga med timmerväggar och kakelugn. En rejäl tomt med goda lekmöjligheter och i hagen betar klappvänliga får.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved


Trevligt, lugnt beläget fritidshus i närheten av Gislaved i Småland, nära hästgård med ridmöjligheter. Fri båt och fritt fiske efter gädda och abborre i Illeråssjön.

Här njuter man va närheten till naturen och stillheten. Vildawesternstaden High Chaparall 35 km.
Ädelfiske 7 km. Ca 15 km till Isabergs alpina skidanläggning, älgpark och äventyrsbana. Shopping med fördel i Värnamo eller Gislaved.
Trevligt, lugnt beläget fritidshus nära hästgård med ridmöjligheter.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Ensligt belägen semesterstuga byggd för över 100 år sedan, med endast fem minuters promenad till Simmesjön för härliga bad och fiske utflykter. Ett sovrum är genomgångsrum.

Ensligt belägen semesterstuga utanför Svenljunga. Den är byggd för över 100 år sedan och med endast fem minuters promenad når ni Simmesjön där ni kan ta härliga bad och uppleva spännande fiske utflykter.
Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Ett sovrum är genomgångsrum.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Svenljunga

Vassgården, Björsjön, Hökasjön m fl sjöar
Ätran-Assman
Hösjön, Täxlesjön och Yasjön
Ätran (Veka-Buttorp)
Ätran (Forsa till Veka)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

455056
Utfärdade fiskekort
56851
Fiskerapporter
662
Fiskeområden