Kvarnsjön-Fullhövdens FVOF

Annons

 Traryd


Originellt semesterhus med djärv och spännande arkitektur! Huset är sexkantigt, har byggts efter ekologiska principer där bara naturmaterial använts och är allergifritt. Huset håller en hög standard.

Golvvärme ger hög komfort i alla rum. Det finns även en kamin för mysiga braskvällar.
Runt huset löper en stor terrass med sjöutsikt. Vid vackra sjön Exen med bad och fiske (speciellt gädda och gös) 700 m, kan ni disponera en båt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bolmsö


Här bor ni i 2 stugor 20 m, från varandra. Stugorna har bra standard och ligger bara 500 m från sjön Bolmen.

I storstugan har ni ett fantastiskt inglasat uterum som är härligt att sitta i kalla kvällar. Stora stugan är 110 m2 och den lilla 35 m2.
Ni bor på ön Bolmsö som går att köra bil till. Vid norra delen av Bolmsö kan ni ta färjan över med bilen gratis och åka över till andra sidan.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ljungby


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Dörarp


Högt beläget med endast 500 m till sjön Vidöstern med fint bad och bra fiske. Semesterhuset ligger mellan Värnamo och Ljungby i Småland.

Stort hus med gott om plats för alla. Allrum på bottenplan och andra våningen med sovrum.
Sovrum 1 avdelas med draperi. Ett badrum på varje plan. Gångväg till sjön Vidöstern där du mer än gärna fiskar efter både gädda och gös och abborre. Stor gräsmatta för lek och spel.
Fina vägar för både promenad eller cykelturer.Bra bär och svampmarker.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult


Stuga i vacker, sjörik trakt med kamin för kalla kvällar. Till Vallåsens alpina skidanläggning är det 15 km.

Här kan både nybörjare och mer avancerade skidåkare få åka nedför på den vita snön. Stuga i vacker, sjörik trakt med cykelvänliga småvägar.
3 cyklar får disponeras. 15 km till tempererat bad med 3 pooler i Knäred. Kanotuthyrning och slalombacke i Vallåsen 20 km. Båt ingår i Grötsjön.
Badmöjlighet i Store sjö. Fina havsbad i Mellbystrand utanför Laholm.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult/Våxtorp


Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och alla moderna bekvämligheter. Huset ligger lite avskilt mitt i naturen med närhet till fiskevatten och bad både i insjö och hav.

Vallåsens skidanläggning ligger i närheten. Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och stor härlig uteplats för sommarens grillkvällar.
I köket finns en fungerande gammal vedspis och om man vill mysa under kalla kvällar kan man tända upp braskaminen i vardagsrummet.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hyltebruk


Trevlig stuga med god standard och enskilt läge med utsikt över Sandsjön i Hylte. Badmöjlighet i Ibro 10 km.

Havsbad och shopping i Halmstad och Tylösand 45 km. På Rydö Golf kan ni spela golf och i Torup finns det ett gästgiveri.
Besök Alebo Pensionat i Unnaryd vid sjön i Unnen eller Tiraholms fiskrökeri vid Bolmen. Minigolf vid Skärshult Camping. Trevlig stuga med god standard och enskilt läge med utsikt över Sandsjön i Hylte. Badmöjlighet i Ibro 10 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Älmtaryd/Älmhult


Härliga fria ytor både inne och ute erbjuder detta semesterhus. Allrum med öppen spis på varje våningsplan.

Sköna trägolv i nästan hela huset. Bra fiske i Möckeln eller Tornasjön.
IKEA ca 20 km. Granne med S05612. Härliga fria ytor både inne och ute erbjuder detta stora, rymliga semesterhus, lämpligt för två familjer. Allrum med öppen spis på varje våningsplan.
Härlig, stor matplats. Sköna trägolv i nästan hela huset. Entredörren är mycket speciell. Cyklar finns att hyra.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hamneda/Älmhult


Trevlig och smakfullt inredd semesterlägenhet på Krantzgård som erbjuder ridturer på islandshästar. Boendet har en öppen planlösning samt en altan på gaveln där ni kan sitta och njuta samtidigt som ni tittar på hästarna.

Naturskönt läge mellan Hamneda och Älmhult i Kronobergslän i Småland. Ni har möjlighet att hyra båt och motor vid Hängasjön som har ett bra fiske.
Ni har möjlighet att boka turridningar på islandshästar och hyra SPA bad i separat byggnad hos ägaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Finnhult/Agunnaryd


En charmig röd stuga med snickarglädje och en mysig veranda mitt i den småländska naturen. Entredörren är original sedan huset byggdes.

Kök och badrum är totalrenoverade och här finns det även golvvärme. Några av dörrposterna mot sovrummen är lite lägre.
Här finns en helt avskild baksida, där man njuter av naturen och en promenad ner till Vissjön. Fiske med handredskap tillåtet och en roddbåt finns att hyra till. Har ni tur kanske ni träffar på skogens konung eller annat vilt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Finnhult/Agunnaryd

Vissjön
Stensjön och Agunnarydsjön
Bräkentorpasjöns FVO
Möckeln, Steningen, Såganässjön mfl
Gustavsfors & Delary Dammsjö.
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.