Kvesarumssjöns FVOF

Annons

 Sjöbo


Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbart, härlig miljö i Sjöbo och Skåne. Lägenheten ligger på andra våningen i ett semesterhus som är en totalrenoverad skola vilket betyder att det är luftigt och högt i tak.

Fin utsikt över trädgården. Skogens djur, med bl a rådjur och kanske även älg kan komma gående över tomten.
I trädgården kan ni gärna grilla efter trevliga utflykter på Österlen. Här kan ni också se var Wallanderfilmerna utspelar sig.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åhus


Ljust och trevligt hus 300 m från fantastisk sandstrand söder om Åhus. Paddling i Helgeå strax intill, kanot ingår.


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vittsjö/Hässleholm


Fint semesterhus med braskamin på härlig sjötomt, panoramautsikt ut över sjön, båt med åror ingår. Semesterhuset ligger på en lugn bygata i Vittsjö.

Du har nära till bad och fiske i Pickelsjön och Vittsjön, där det finns kanot och båtuthyrning. Vittsjön hänger samman med ytterligare två sjöar, vilket ger stora möjligheter till långa härliga utflykter på vattnet.
Du har nära till Älgsafari i Markaryd, vill du bada i havet når du på ca en timma Åhus eller Halmstad med långa härliga sandstränder.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sjöbo


Fin lägenhet i underbar miljö i Sjöbo. Belägen i totalrenoverad gammal skola med högt i tak.

Perfekt läge för utflykter på Österlen. Ni tar er med lätthet ned till badsjön.
Gör gärna ett besök på Ystads Djurpark med härligt bad. Detta är ett boende utöver det vanliga! Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbar, härlig miljö i Sjöbo och Skåne. Lägenheten är inrymd i en totalrenoverad, gammal skola på andra våningen med utsikt över trädgården.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga/Örkelljunga


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hallaröd/Höör


Fräsch stuga med egen trädgård på gård. Tillgång till fiskedammar med regnbågslax (fiskekort) i lugn miljö.

På gården finns kaniner, hund, katter samt hagar med kor. Cyklar att låna, sin ni kan utforska landskapet.
Fräsch stuga med egen trädgård på gård 12 km från Höör. Tillgång till stora fiskedammar med regnbågslax (fiskekort) i lugn miljö. 4 bäddar. 2 rum och kök + sovloft, ca 60 kvm.
Nedervåning: 1 sovrum: 2 enkelsängar. Resebarnsäng. Allrum: sittgrupp, TV, matplats.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Söderåsen/Ljungbyhed


Mysig stuga vid Bonnarpssjön med sjötomt och uteplats ut mot vattnet. Båt med åror ingår.

Du kan både bada och fiska i sjön, dessutom finns det ädelfiske i dammar på Söderåsen, ca 3 km från stugan. På Söderåsen med Naturreservat och Skäralid finns det dessutom fantastiskt vackra vandringsleder och en bra restaurang.
Vill du spela golf är det ca 3 km till Ljungbyhed GK. Segelflyg och dressincykling erbjuds i Ljungbyhed, dit du kan promenera över golfbanan, ca 2,5 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kristianstad/Linderödsåsen


Fint semesterhus på fd gård, mitt i den skånska naturen på Linderödsåsen. Tillgång till gemensam bastu vid intilliggande damm.

Ett perfekt boende för dig som uppskattar tystnad, lugn och fågelkvitter. Många möjligheter till spännande upplevelser och utflyktsmål i närheten, t ex Arnolds Kannibalmuseum, Lanthandelsmuseum i Önneköp, friluftsbad i Huaröd, Fjällmossens naturreservat med t ex orrspel på våren.
Under våren tappar man björksav, vilket blivit en populär dryck.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ivö/Kristianstad


Avkopplande semesterhus i lugn miljö just vid Kyrkviken på Ivö i Ivösjön. Det ljusa och mysiga boendet med moderna bekvämligheter öppnar genom två stora glasdörrar, upp det höga allrummet mot en av flera uteplatser.

Avkopplande semesterhus i lugn miljö just vid Kyrkviken bland ängar, fält, stugor, skogar och fruktodlingar på Ivö.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bosarpasjön/Sösdala


Välplanerad stuga på sjötomt med fantastisk sjöutsikt på privat udde i Bosarpasjön. Perfekt läge för avkoppling med bad och fiske.


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bosarpasjön/Sösdala

Brännvinsdammen, Vinneå
Finjasjön
Almaån (Övre)
Vaxsjön
Ringsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.