Laholms Laxfiske

Annons

 Traryd


Originellt semesterhus med djärv och spännande arkitektur! Huset är sexkantigt, har byggts efter ekologiska principer där bara naturmaterial använts och är allergifritt. Huset håller en hög standard.

Golvvärme ger hög komfort i alla rum. Det finns även en kamin för mysiga braskvällar.
Runt huset löper en stor terrass med sjöutsikt. Vid vackra sjön Exen med bad och fiske (speciellt gädda och gös) 700 m, kan ni disponera en båt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vittsjö/Hässleholm


Fint semesterhus med braskamin på härlig sjötomt, panoramautsikt ut över sjön, båt med åror ingår. Semesterhuset ligger på en lugn bygata i Vittsjö.

Du har nära till bad och fiske i Pickelsjön och Vittsjön, där det finns kanot och båtuthyrning. Vittsjön hänger samman med ytterligare två sjöar, vilket ger stora möjligheter till långa härliga utflykter på vattnet.
Du har nära till Älgsafari i Markaryd, vill du bada i havet når du på ca en timma Åhus eller Halmstad med långa härliga sandstränder.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult/Våxtorp


Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och alla moderna bekvämligheter. Huset ligger lite avskilt mitt i naturen med närhet till fiskevatten och bad både i insjö och hav.

Vallåsens skidanläggning ligger i närheten. Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och stor härlig uteplats för sommarens grillkvällar.
I köket finns en fungerande gammal vedspis och om man vill mysa under kalla kvällar kan man tända upp braskaminen i vardagsrummet.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga/Örkelljunga


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ängelholm/Båstad


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hyltebruk


Trevlig stuga med god standard och enskilt läge med utsikt över Sandsjön i Hylte. Badmöjlighet i Ibro 10 km.

Havsbad och shopping i Halmstad och Tylösand 45 km. På Rydö Golf kan ni spela golf och i Torup finns det ett gästgiveri.
Besök Alebo Pensionat i Unnaryd vid sjön i Unnen eller Tiraholms fiskrökeri vid Bolmen. Minigolf vid Skärshult Camping. Trevlig stuga med god standard och enskilt läge med utsikt över Sandsjön i Hylte. Badmöjlighet i Ibro 10 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult


Stuga i vacker, sjörik trakt med kamin för kalla kvällar. Till Vallåsens alpina skidanläggning är det 15 km.

Här kan både nybörjare och mer avancerade skidåkare få åka nedför på den vita snön. Stuga i vacker, sjörik trakt med cykelvänliga småvägar.
3 cyklar får disponeras. 15 km till tempererat bad med 3 pooler i Knäred. Kanotuthyrning och slalombacke i Vallåsen 20 km. Båt ingår i Grötsjön.
Badmöjlighet i Store sjö. Fina havsbad i Mellbystrand utanför Laholm.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Torarp/Bolmen


Trevligt semesterhus med bra standard 100 m från den fiskerika sjön Bolmen. Bolmen är Sveriges 10:e största sjö och har gott om gös, abborre och gädda.

Ni har flera fina badstränder med sandstrand till ert förfogande. Trevligt semesterhus med bra standard beläget i Torarp 100 m från den fiskerika sjön Bolmen i Småland.
Bolmen är Sveriges 10:e största sjö och har gott om gös, abborre och gädda.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Örkelljunga


Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd. Nedanför huset finns en å med fiskemöjlighet.

Båt 5 km. Alpinanläggning 8 km.
Tillgång till frys. Om ni är ett större sällskap kan huset med fördel bokas med S01672 och S01805. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen. 8 km till Vallåsens skidanläggning.
Här kan man åka nedför någon av de 11 backarna eller i vill man hellre åka på tvären finns det längdspår. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Söderåsen/Ljungbyhed


Mysig stuga vid Bonnarpssjön med sjötomt och uteplats ut mot vattnet. Båt med åror ingår.

Du kan både bada och fiska i sjön, dessutom finns det ädelfiske i dammar på Söderåsen, ca 3 km från stugan. På Söderåsen med Naturreservat och Skäralid finns det dessutom fantastiskt vackra vandringsleder och en bra restaurang.
Vill du spela golf är det ca 3 km till Ljungbyhed GK. Segelflyg och dressincykling erbjuds i Ljungbyhed, dit du kan promenera över golfbanan, ca 2,5 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Söderåsen/Ljungbyhed

Rönneå inom Klippans kommun
Hjälmsjön Pinnån
Bälingesjön
Västersjön
Hultasjön, Gårdsjön, Krokasjön och Vemmentorpssjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.