Långaryd Norra FVOF

 Långaryd


Trivsamt semesterhus med fint läge vid stranden av en skogstjärn. Stor, delvis överbyggd terrass med utsikt över vattnet, fåglarna och de vilda djuren.

Fritt abborr- och gäddfiske i tjärnen. Övrigt fiske i angränsande vatten med fiskekort.
Viltrika strövområden med bl a chans att se skogens konung - älgen. Ca 4 km till välordnad badplats vid Skärshultsjön. Tvättmaskin i separat byggnad 100 m delas med S04511. Huset är beläget i Långaryd ungefär 60 km från Halmstad.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd


Vackert beläget semesterhus med fin utsikt över vacker skogstjärn med rikt fågelliv. Solig altan mot vattnet.

Flotte i tjärnen med möbler som delas med granne. Fritt abborr- och gäddfiske.
Viltrika strövområden med bl a älg. Bra svampmarker. Shoppingcentret Ullared 50 km. Tvättmaskin delas med S04775.
Huset är beläget i Långaryd ungefär 60 km från Halmstad. Store Mosse nationalpark och Isabergs äventyrspark är väl värda ett besök. Ca 4 km till välordnad badplats vid Skärshultsjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd


Renoverat, fräscht semesterhus högt beläget med bra standard. Här finns både disk- tvättmaskin och torktumlare.

Närhet till Hyltebruk i Småland. Lummigt läge i vacker skogsbacke.
Rymliga allrum. Sjön Jällunden med bad, båt och fiske, 3 km. Här finner ni gädda, gös och abborre. Bergvärme för låg energiförbrukning.
Isabergs äventyrsbana och älgpark 60 km. Fina strövstigar och bra bär- och svampmarker. Shopping med fördel i Hyltebruk eller Ullared. Renoverat, fräscht hus med bra standard.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Unnaryd/Jällunden


Ljust och fräscht inrett semesterhus med sjön Jällunden inom 2 km. Här njuter ni av naturen och den stora gemensamma tomten.

Biljard, dart och fotbollsspel finns. Kamin i båda våningsplanen.
Ljust och fräscht inrett semesterhus i närheten av Unnaryd i Småland med sjön Jällunden inom 2 km. Här njuter ni av naturen och den stora gemensamma tomten. På bottenplan finns ett aktivitetsrum med bl a biljard, dart och fotbollsspel. Här finns också badrum, bastu och bubbelbadkar, allt med golvvärme.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Unnaryd


Stort fint semesterhus på stor tomt med mycket gräsmatta där det finns gungor och studsmatta för barnen. Inte långt till sjön Jällunden som är en stor sjö med bra fiske och bad.

Ligger på samma tomt som S04050. Stort fint semesterhus på stor tomt med mycket gräsmatta.
Ni bor trevligt och lugnt 9,9 km från Unnaryd i gränslandet mellan Halland och Småland. Hus S04050 ligger på samma tomt. Men ni har ändå er avskilda del på tomten. Här finns gungor och studsmatta för barnen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd/Jällunden


Stuga beläget intill sjön Jällunden. Här njuter man av den härliga sjöutsikten och den fina långgrunda sandstranden.

Allrummet erbjuder en bäddsoffa och sängar av bra kvalitet i de två sovrummen. Kombinerat allrum och kök, vilket gör att alla kan umgås och hjälpa till.
Fritidshuset är nymöblerat 2017. Huset ligger i närheten av Långaryd i Hallands Län men i Smålands Landskap. Stor altan i två väderstreck. Fiberuppkoppling för snabb Wi-Fi.
Bra fiske efter gädda, abborre och gös.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd/Jällunden


Ljust semesterhus beläget i närheten av Unnaryd med endast 125m till sjön Jällunden på gränsen till Småland. Inglasad insynsskyddad altan med dörrar, samt en öppen altan och ett mysigt lusthus.

Tvättstuga med tvättmaskin. Kamin för de svala kvällarna.
3 av bäddarna i annex. Sängar av bra kvalitet. 4 cyklar och ett utomhus anpassat bordtennisbord. Stugan renoverades 2012.
Fiberuppkoppling för snabb Wi-Fi. Bra bad med sandstrand och ett bra fiske efter gädda, abborre och gös.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skeppshult/Nissan


Med närhet till Nissan ca 300 m ligger detta semesterhus. Endast ett grannhus och med naturen som nästa granne.

Semesterhuset ligger strax utanför Skeppshult i Småland. Huset är fräscht och har en ljus inredning.
Stora allrum på bottenplan och en köksinredning i ädelträ. Fint bad i Skärshultssjön. För den som vill åka skidor finns konstsnö på Örnvallen i Hyltebruk. Shopping i Ullared ca 48 km.
Gör gärna ett besök i nationalparken "Store Mosse".Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd


Närhet till sjön Stora Färgen och med båten på plats kan detta bli en oas att njuta till. Stugan är belägen i närheten av Långaryd i Småland.

Huset är fräscht och här finns gott om plats både ute och inne. Pröva fiskelyckan eller bara njut av vågskvalpet runt båten.
Det finns en sandstrand ca 300 m från huset. Stor gräsmatta för lek och spel. Sjön skymtar man genom lövverket. För den golfintresserade finns Rydö golf, och för naturälskaren nationalparken "Store Mosse".

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Landeryd/Hyltebruk


Äldre charmig rymlig stuga med 3 sovrum på Norra Landeryds Gård i utkanten av Landeryd på gränsen mellan Småland och Halland. Här kan man njuta av lugnet i en lantlig miljö.

Ägaren på gården lämnar gärna förslag på vad det finns att göra i närområdet. Landeryd ligger i Hylte kommun och här är det alltid nära till fina fiskevatten, utmärkta kanotupplevelser, lugna friluftsbad, inspirerande cykelturer och vackra vandringsleder.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Landeryd/Hyltebruk

Hensjön
Stora Färgen, Mellan Färgen, Södra Färgen, Yabergssjön, Hallasjön, Holmsjön
Fegen
Spaden
Lägerplatser Fegenområdet
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.