Laxsjöns FVO

 Dals Långed


Villavagn i Laxsjöns Camping och Friluftsgård. Lugnt och etablerad fritidsanläggning nära till familjevänligt bad.

Vagnen har standardinredning och väl tilltagen terrass. Gemensamt bad och dusch på campingen ca.
60 m från vagnen. Nära till många spännande turistmål såsom Baldersnäs Herrgård med stor härlig park och trevlig restaurang, Älgparken i Dalslandsaktiviteter och Dalslands mest besökta turistmål, Akvedukten i Håverud. Villavagn i Laxsjöns Camping och Friluftsgård.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Dalslånged/Håverud


Fin stuga i stugområde som har två sovrum med sköna sängar och ett fräscht badrum. Från terrassen har man panoramautsikt över Laxsjön och Dalslands Kanal.

Samma vackra utsikt har man från köket och allrummet. Här finns gott om bär och svamp.
Dalsland är känt för sitt vackra paddelvatten, men här finns mycket annat att göra också så som vandra och här kan man få se vackra vyer. Här finns även 1100 vattendrag så är man fiskeintresserad har man gjort rätt val.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed/Håverud


På Sandviksuddens Stugby vid Laxsjön ligger denna stuga. Centralt beläget i Dalsland nära till flera populära turistmål såsom Akvedukten i Håverud, Pilgrimsleden, som sträcker sig genom Dalsland från Edsleskog till Mellerud.

Berg och naturreservatet Sörknatten. Semesterbostaden har stor, delvis överbyggd terrass med utsikt över sjön och Dalslands Kanal med livlig trafik under sommaren.
Området är rikt på bär, svamp och älg.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed/Håverud


Härlig semesterbostad i Sandviksuddens stugby. Två fina sovrum med sköna sängar.

Välutrustat kök och allrum med utsikt över sjön. Mycket vacker utsikt över Laxsjön, här passerar Dalslands Kanal och från terrassen kan dess resenärer och alla båtar ses.
Nära till Baldersnäs Herrgård omgiven av slottspark och naturreservat med vandringsleder för hela familjen. Nära till Håverud med akvedukten, Dalslands mest besökta turistmål. Skog och mark är rik på bär, svamp och älg.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed/Håverud


Ekologiskt byggda stugor i Sandviksuddens Stugby i Centrala Dalsland. Från terrassen ser ni ut över Laxsjön, här passerar Dalslands Kanal med ett rikt båtliv under sommaren.

Sjön har renaste vatten och är rik på fisk. Nära till vandringsleder i naturreservat med skog och mark som rika på bär och svamp.
Nära till Älgparker, Akvedukten i Håverud och spännande dressinåkning i Bengtsfors.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed


Lantligt beläget semesterhus med kohagen inpå knuten. Stugan har flera sovrum, stort charmigt lantkök och väl tilltagna ytor både inne och ute för lek och spel.

Idyllisk belägen med avskildhet, men ändå nära till ordnad badplats, restaurang Stenebygrytan och Dalslands Aktiviteter med bl a älgpark. Fantastiska möjligheter att njuta av friluftsliv t ex vandring, ridning och fiske.
Nära till flera dalsländska brukssamhällen såsom Bengtsfors, Dals Ed och Billingsfors.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed


Trevlig stuga i Norebyns café och Camp med panoramautsikt över sjön Grann. De tusen sjöarnas landskap.

Härlig sandstrand för hela familjen. Sjön är rik på fisk och har mycket rent vatten.
Väl tilltagen, överbyggd terrass. Trevlig stuga i Norebyns café och Camp med panoramautsikt över sjön Grann mitt i centrala Dalsland. Väl tilltagen, överbyggd terrass. De tusen sjöarnas landskap.
Härlig sandstrand för hela familjen. Sjön är rik på fisk och har mycket rent vatten.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed


Mycket vackert belägen stuga i Norebyns café och Camp vid stranden av sjön Grann mitt i centrala Dalsland. De tusen sjöarnas landskap.

Härlig sandstrand för hela familjen. Sjön är rik på fisk och har mycket rent vatten.
Precis framför semesterbostaden början en trevlig, markerad vandringsled runt sjön. Nära till Baldersnäs med aktiviteter hela sommaren. Missa inte heller Dalslands största turistmål som firar 150 år 2018, Akvedukten i Håverud.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed


På stranden till Ivägsjön, ligger denna avskilt belägna stuga. Fantastisk panoramautsikt från de flesta rummen.

I området finns orörda skogar rika på bär, svamp och älg, härliga insjöar med renaste vatten och god fisk. Nära till Dalslandsaktiviteter med egen älgpark, restaurang och aktiviteter för stor och liten.
I Bengtsfors finns möjlighet till shopping och aktiviteter och flera möjligheter att hyra kanot för att ta sig genom t ex Dalslands Kanal, här kan ni också hyra dressin.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed


Högt belägen stuga med fantastisk panoramautsikt över Ivägsjön, här ligger båten för spännande bad och fiskeutflykter. I området finns orörda skogar rika på bär, svamp och älg, härliga insjöar med renaste vatten och god fisk.

Nära till Dalslandsaktiviteter med egen älgpark, restaurang och aktiviteter för stor och liten.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Dals Långed

Ivägs FVOF
Laxsjön, Långbrohöljen
Lysetjärn, Stortjärn och Hagtjärn
Kommunfiskekort Dals-Ed
Lilla Lee, Timmertjärn
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se