Laxsjöns FVO

 Dals Långed


Villavagn i Laxsjöns Camping och Friluftsgård. Lugnt och etablerad fritidsanläggning nära till familjevänligt bad.

Standardinredning och väl tilltagen terrass. Gemensamt bad och dusch på campingen ca.
60 m från vagnen. Villavagn i Laxsjöns Camping och Friluftsgård. Lugnt och etablerad fritidsanläggning nära till familjevänligt bad. Vagnen har standardinredning och väl tilltagen terrass.
Gemensamt bad och dusch på campingen ca. 60 m från vagnen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Dalslånged/Håverud


Fin stuga i stugområde som har två sovrum med sköna sängar och ett fräscht badrum. Från terrassen har man panoramautsikt över Laxsjön och Dalslands Kanal.

Samma vackra utsikt har man från köket och allrummet. Här finns gott om bär och svamp.
Dalsland är känt för sitt vackra paddelvatten, men här finns mycket annat att göra också så som vandra och här kan man få se vackra vyer. Här finns även 1100 vattendrag så är man fiskeintresserad har man gjort rätt val.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed/Håverud


Ekologiskt byggda stugor i Sandviksuddens Stugby i Centrala Dalsland. Från terrassen ser ni ut över Laxsjön, här passerar Dalslands Kanal med ett rikt båtliv under sommaren.

Sjön har renaste vatten och är rik på fisk. Nära till vandringsleder i naturreservat med skog och mark som rika på bär och svamp.
Nära till Älgparker, Akvedukten i Håverud och spännande dressinåkning i Bengtsfors.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed


Lantligt beläget semesterhus med kohag inpå knuten. Avskild belägen, men ändå nära till ordnad badplats, Dalslands Aktiviteter med bl a älgpark.

Fantastiska möjligheter till friluftsliv t ex vandring, ridning och fiske. Lantligt beläget semesterhus med kohagen inpå knuten.
Stugan har flera sovrum, stort charmigt lantkök och väl tilltagna ytor både inne och ute för lek och spel.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed


Trevlig stuga i Norebyns café och Camp med panoramautsikt över sjön Grann mitt i centrala Dalsland. Väl tilltagen, överbyggd terrass.

De tusen sjöarnas landskap. Härlig sandstrand för hela familjen.
Sjön är rik på fisk och har mycket rent vatten. Börja dagen med en vandring runt sjön på den markerade leden. Nära till många kända turistmål såsom Baldersnäs, Akvedukten i Håverud, Vita Sandar i Mellerud.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed


Mycket vackert belägen stuga i Norebyns café och Camp vid stranden av sjön Grann mitt i centrala Dalsland. De tusen sjöarnas landskap.

Härlig sandstrand för hela familjen. Sjön är rik på fisk och har mycket rent vatten.
Precis framför semesterbostaden början en trevlig, markerad vandringsled runt sjön. Nära till Baldersnäs med aktiviteter hela sommaren. Missa inte heller Dalslands största turistmål som firar 150 år 2018, Akvedukten i Håverud.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ed


Ensligt belägen stuga med fantastisk utsikt från den trevliga terrassen över Ivägsjön och lite längre bort skymtar sjön Grann, härliga fiskesjöar med det renaste vatten. Skog och mark är rik på älg, bär och svamp.

Semesterbostaden är väl lämpad för två familjer. Välutrustat kök och väl tilltagna allrum för umgänge och rekreation.
Mysig braskamin värmer huset tillsammans med värmepump. Nära till Dalslands Moose Ranch där ni kan bekanta er med älgar på nära håll.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed/Håverud


Härlig semesterbostad i Sandviksuddens stugby. Två fina sovrum med sköna sängar.

Välutrustat kök och allrum med utsikt över sjön. Mycket vacker utsikt över Laxsjön, här passerar Dalslands Kanal och från terrassen kan dess resenärer och alla båtar ses.
Nära till Baldersnäs Herrgård omgiven av slottspark och naturreservat med vandringsleder för hela familjen. Nära till Håverud med akvedukten, Dalslands mest besökta turistmål. Skog och mark är rik på bär, svamp och älg.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dalslånged/Håverud


Vid Sandviksudden ligger denna fina stuga i ett stugområde med panoramautsikt över Laxsjön. Stugan har två sovrum med sköna sängar och ett fräscht badrum.

Från allrummet med fönster från golv till tak har man fantastisk utsikt över sjön. Bara några steg från stugan kan ni ta ett dopp i Laxsjön eller lägga i er kanot för en tur kring sjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ed


Avskilt belägen vildmarksstuga, diskret inbäddad i skogsbrynet. Stugan är varligt renoverad med god standard på möbler och inredning.

Lämplig för två familjer. Gott om bär och svamp och vilt i området.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ed

Ivägs FVOF
Kommunfiskekort Dals-Ed
Lilla Lee, Timmertjärn
Marsjöarna
Bengtsfors Kommunfiskekort
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.