Liens FVOF

Annons

 Katrineholm


Trevligt semesterhus med uteplats i söder med markis. Egen båt i sjön Fjällaren där Tisnarens sjösystem börjar vid er brygga.

Här kan ni semestra bekvämt och samtidigt ha tillgång till allt med skog och natur nära inpå. Trevligt semesterhus på gränsen mellan Sörmland och Östergötland i Ändebol.
Uteplats i söder med markis. Här kan ni semestra bekvämt och samtidigt ha tillgång till allt med skog och natur in på knuten.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vingåker


Trevligt semesterhus i Vingåker med uteplats både under tak och öppen. Öppen spis i vardagsrum.

100 meter till bryggan med egen båt, kanot och morgondopp. Trevlig stuga i Vingåker i Södermanland.
Här finns det terrasser både med och utan tak, för sol och skugga. Tomten är stor och barnvänlig och inbjuder till lek och spel. Ni har ca. 100 meter till bryggan där den egna båten och kanoten ligger och väntar.
Här kan ni ta härliga morgon- och kvällsdopp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Gravesfors/Norrköping


Semesterhuset ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över sjön Näknen. Nära till bad, fiske och underbar natur.

Fri tillgång till båt. Mellan sjön och huset går en järnväg med daglig tågtrafik.
I närområdet hittar man förutom härlig natur att vandra i också Kolmårdens Djurpark, Yxbacken (skidbacke med lift) och mycket mer. Det är en dryg mil in till Norrköping med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Motala


Välkomna till ett semesterhus i Västanvik ca 20 km från Motala vid Vätterns nordöstra strand. Huset ligger precis intill skogen.

Här finns bad, fiske och friluftsliv. Ni kan bada från klipporna eller vid en fin badplats.
Båt med motor går att hyra. Ta en åktur ut i Vättern och Nätholmen som ligger bara en bit från huset och upplev vacker natur och lugnet.Huset passar den stora familjen eller två familjer.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Naddö/Vadstena


Vackert och smakfullt inrett semesterhus med 40 m till Vätterns strand. Åt andra hållet breder östgötaslätterna ut sig så långt ögat når.

Detta är ett område med lämningar från Sveriges tidigaste historia. Här erbjuds också bra fiske och en härlig natur.
Bara 6 km bort finns Vadstena med butik och restauranger. Vackert och smakfullt inrett hus med 40 m till Vätterns strand. Åt andra hållet breder östgötaslätterna ut sig så långt ögat når.Området har lämningar från Sveriges tidigaste historia.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Medevi/Motala


Semesterhus från 1940-talet med härlig gammaldags trädgård gjord för lek och bus. Detta boende, som inte ligger långt från Vättern, passar utmärkt för barnfamiljer liksom för naturälskare, vandrare och kulturintresserade.

Huset ligger vid Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn. Här finns historia från bronsålder inpå knuten.
Det är 1,7 km till Medevi Brygga (gammal ångbåtsbrygga) vid Vättern där det även finns en liten brygga med barnvänlig sandstrand.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tived


Mycket fint beläget på en udde i sjön Kråkvattnet ligger detta semesterhus. Inbyggd altan med sjöutsikt.

Dusch i separat byggnad. Fritt sportfiske i 2 sjöar.
Här bor ni i ett kuperat landskap med vild och vacker natur. Mycket fint beläget på en udde i sjön Kråkvattnet ligger detta semesterhus. Inbyggd altan med sjöutsikt. Dusch i separat byggnad.
Fritt sportfiske i 2 sjöar. Här bor ni i kuperade skogs- och bergstrakter och har nära till Tivedens Nationalpark med urskog.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Katrineholm


Trevligt semesterhus vid Djulösjöns strand i Katrineholm. Braskamin i vardagsrum och gemytlig vedspis i köket.

Nära strand och egen brygga med roddbåt kanot. Närhet till Kolmårdens Djurpark och Skavstas flygplats.
Viltrik trakt med gott om bär och svamp. Dusch och separett i separat byggnad. Trevligt semesterhus vid Djulösjöns strand i Katrineholm. Braskamin i vardagsrum och gemytlig vedspis i köket.
Nära strand och egen brygga med roddbåt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hammar


Trevligt hus 10 meter från Vätterns strand med egen badbrygga. Huset omges av vatten på 2 sidor, söder och väster med fantastisk utsikt över Vättern.

Huset har flera altaner i olika vädersträck. 20 km till Askersunds vackra seaside golfbana, 10 km till Askersund.
Fina strövområden med gott om bär och svamp i viltrik natur. Trevligt hus 10 meter från Vätterns strand med egen badbrygga. Huset omges av vatten på 2 sidor, söder och väster med fantastisk utsikt över Vättern.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tjällmo


Vackert semesterhus i naturskönt område beläget ca 500m från Undsjön som erbjuder såväl härliga bad som bra fiske. Goda möjligheter till skogspromenader.

I närheten finns dessutom flera bra fiskesjöar. Bl a ligger Vättern endast några mil bort.
Många trevliga utflyktsmål kan rekommenderas som t ex Göta Kanal, Norrköping med Kolmårdens djurpark och historiska Vadstena. Vackert hus i naturskönt område beläget ca 500 m från Undsjön som erbjuder både härliga bad och bra fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Tjällmo

Lien, Stora Nälern
IF Metalls Sportfiskeområde
Årsjön, Holmsjön och Grönsjön
Slottstornet Vildmarksfiske
Ljungsjön, samt del av Motala ström
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se