Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg

Annons

 Mellerud


Ekologiskt boende i samklang med naturen. Ett ett ombonat och trivsamt semesterhus, mjukt inbäddat i skogsbrynet.

Nära till vad naturan har att erbjuda i form av lugn, avkoppling och promenader på jakt efter bär, svamp eller kanske skogens konung, Älgen. Väldigt bra vinterfiske.
Möjlighet till småviltsjakt. Inte långt till Baldersnäs Herrgård med bl a restaurang och bodar med olika hantverkare. Ekologiskt boende i samklang med naturen.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Dals Rostock


Trivsamt hus i skogsbrynet med panoramautsikt över odlingslandskapet och lite längre bort sjön Kolungen. Här ligger båten för spännande fiskeutflykter.

Endast 6 km till Melleruds centrum. Nära till golfbana, sandstrand och båthamn med ramp i Vänern.
Gångavstånd till badsjö. Trivsamt hus i skogsbrynet med panoramautsikt över odlingslandskapet och lite längre bort sjön Kolungen. Här ligger båten för spännande fiskeutflykter.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Köpmannebro


Vackert belägen stuga på en udde i Ryrsjön. Promenadavstånd till bad- och fiskemöjligheter från strand eller från båten som ingår.

Stugan är mycket trevlig och ombonad med öppen planlösning. Varligt renoverad till toppskick med välutrustat kök, fräscht badrum och sköna sängar.
Skog och mark kring huset erbjuder rikligt med bär och svamp och fina promemnadvägar för avkoppling och rekreation. Nära till Kroppefjäll med naturreservat och en rik fauna med t ex älgar.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Färgelanda


Högt beläget semesterhus mellan Strandsjön och Sanviken och med promenadavstånd till egen brygga där också båten ligger. Nära till skog och mark för promenader på jakt efter bär, svamp eller kanske skogens konung, älgen! Högt beläget hus mellan Strandsjön och Sanviken.

Promenadavstånd till egen brygga där också båten ligger. Nära till skog och mark för promenader eller bär- och svampplockning.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hedekas


Högt och vackert belägen semesterbostad, ni bor i annexet till prästgården från mitten på 1700-talet. Stugan är varligt renoverad med bibehållen karaktär och detaljer från ursprunget.

Här finns ett modernt kök med gasspis och väl tilltagna arbetsytor. Ett stor allrum med detaljer från förr.
På plan två finns två mindre sovrum med snedtak, mellan dessa finns ett större sovrum med dubbelsäng.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mellerud


Endast 250m från sjön Näsölen, rik på fisk och med renaste vatten, ligger denna mysiga stuga. Båt ingår.

Öppen planlösning med braskamin, två sovrum och terrass under tak. Endast 250m från sjön Näsölen, rik på fisk och med renaste vatten, ligger denna mysiga stuga i Dalsland.
Båt ingår. Öppen planlösning med braskamin, två sovrum och terrass under tak. Nära till vandringsleder på Kroppefjäll, skogarna kring stugan är rika på bär, svamp och älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Uddevalla


Trevlig och ombonad stuga med stora ytor för umgänge och rekreation. Gott om bär, svamp och vilda djur i området.

Endast 400 m till fiske och båt. Kanadensare finns.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mellerud


Mycket trevlig vildmarksstuga byggd med ekologiska förtecken, med virke från platsen och ett miljötänkande rakt igenom. Tomten är förstås en naturtomt som gränsar till stora skogar med gott om bär och svamp och ett rikt djurliv.

Semesterhuset har en öppen planlösning med stor, härlig gillestuga och möbler av god standard. Ett mysigt sovloft finns för t ex ungdomarna.
På grund av bullerförbud får endast elmotor användas i sjön. Möjlighet till småviltsjakt. Bra vinterfiske.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mellerud


Genuin Dalslandsstuga i två plan med balkong och skiffer på taket. Semesterhuset byggdes redan 1834 så det är ett hus med själ och charm.

Det finns många stora rum för två eller tre familjer eller en kickoff. Köket är mycket välutrustat, badrum anpassat för rörelsehindrade och småbarn.
En kort promenad tar er ner till sjön där båten ligger för spännande bad och fiskeutflykter, även bra vinterfiske. Skog och mark är rik på bär, svamp och vilt. Småviltsjakt möjlig.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsensbruk/Mellerud


Avskilt beläget semesterhus, endast 100 m från härlig bad- och fiskesjö. Huset är av vildmarkskaraktär med öppen planlösning och en vedkamin.

Inom 15 km finns ett stort utbud av vad naturen har att erbjuda. Här finns orörd vildmark på Kroppefjäll med oändliga bär- och svampmarker och en mycket rik flora och fauna med älg, varg och lo.
Österut ligger Sveriges största insjö, Vänern med många fiskarter och ett rent, fint vatten som enkelt kan nås från Sunnanå Hamn.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Åsensbruk/Mellerud

Råvarp
Örsjön
Ånimmen
Marsjöarna
Ärrsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se