Löftaåns FVF

Annons

 Härryda


Idylliskt och avskilt belägen stuga. Varligt renoverad och man har varit noga med att behålla den gamla charmen och husets karaktär med lantkök och kammare.

Idylliskt och avskilt belägen stuga. Varligt renoverad och man har varit noga med att behålla den gamla charmen och husets karaktär med lantkök och kammare.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åskloster


I utkanten av den lilla byn Nyebro ca 2 km från Åskloster ligger detta semesterhus med stort vardagsrum, 3 sovrum och tillhörande bastubyggnad. Intill husets tomt rinner Viskan med bra fiskemöjligheter.

Viskan är en stor å med bredd från 5 - 80 meter och är en av de 4 berömda åar som mynnar ut i Halland. I Viskan kan man fiska Havsöring och Lax.
Från den vedeldade bastun med fönster har man utsikt över Viskan.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Göteborg


Välkommen till denna fantastiska husbåt mitt I Göteborgs hamn. Här kan du njuta av varma vindar direkt vid Göta älv, med en direkt närhet till stadens puls.

Du har nära till restauranger, Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och massa annat som gör Göteborg till en stad värd att besöka. Njut av kvällar på soldäck, eller använd dig av en privat bastu bara 50 meter bort som kan hyras mot betalning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Källsjö/Ullared


Välvårdat, mysigt semesterhus med öppen och spännade planlösning, beläget i välordnad fritidsby i Källsjö. Området är känt för sina mycket natursköna och sjörika omgivningar.

Allrum med braskamin. Solig och insynskyddad altan.
100 m från huset finns en gemensam anläggning med utomhuspool (öppen under juli månad), bastu, bordtennislokal, boulebana, lekplats, roddbåt, tvättstuga och tillgång till tennisbana. Fiskemöjligheter i sjön Barken. 10 km till Ullared med Sveriges största lågprismarknad.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Björketorp


Trevligt och ombonat semesterhus, väl lämpad för den lite större barnfamiljen. Stugan har fem sovrum, två toaletter och ett välutrustat kök.

Här finns en väl tilltagen, inhägnad gräsmatta för lek och spel, På tomten finns också studsmatta och en härlig jacuzzi. Fem minuters promenad för spännande fiskeutflykter i Viskan som vackert ringlar sig genom Viskadalen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Askome/Vessigebro


Mycket välskött och trivsam stuga som är renoverad i gammal stil. Ostört läge i skogsbryn där grillplats finns.

Båtplatsen vid Ätraforsdammen har också en grillplats. Här kan ni ro ut med båten och fiska men även Ätran erbjuder intressant laxfiske.
Välbevarad vedspis i köket. Kanot kan hyras för den som önskar. Bra vandringsområden. Ekholmens krog serverar dagens i Vessigebro.
Ca 20 km till Falkenberg och Skrea Strand. Längdåkning vid Åkulla fritidsgård eller Ätrans samhälle 20 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Holsljunga


Hus beläget 150 m från sjö med egen båt för bad o fiske. 2 bäddar i hall.

Väg 154 50 m. Takhöjd ca190 cm.
Varberg 60 km. Semesterhus i närheten av Holsljunga i Västergötland och 150 m från sjön Lilla Hallången med egen båt för bad och fiske. Du kan fånga både gädda, gös, abborre och sik i sjön. Fina promenadstråk runt hela sjön och ett flertal sjöar i området.
Ca 1 km från huset ligger en fin, barnvänlig sandstrand. Två av bäddarna finns i hall och två bäddar i allrum på andra våningen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vessigebro


Trevligt semesterhus, högt beläget på naturtomt i den vackra sjörika brytningsbygden mellan skog och slätt. Härifrån når man lätt stora strövområden i skogarna, bad- och fiskesjöar eller kustens sandstränder.

Huset har komfortabel golvvärme och dessutom trivselskapande braskamin. Stor terrass under tak där ni kan njuta av härliga måltider.
Spännande bad i tunna kan erbjudas mot kostnad efter överenskommelse med husägaren. Roddbåt ingår i Sjönevadssjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Anneberg/Kungsbacka


Ca 30 minuters bilresa från Göteborg ligger denna stuga där man kan leva vildmarksliv, men även ha alla bekvämligheter inom behändigt avstånd. Ni disponerar Sjöstugan och Bastuhuset.

Båda stugorna ligger alldeles vid vattnet. På den stora altanen kan ni ha härliga grillkalas.
Starta eller avsluta dagen med ett dopp i sjön. Ta en skön roddtur eller varför inte avnjuta en god middag mitt ute på det blanka vattnet ombord på den stora flotten med bord, bänkar och en elmotor.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sätila


Mysig stuga med god standard. Kort promenad till Storån för spännande fiskeutflykter.

Ca 5 km till Lygnern med sandstrand och brygga.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Sätila

Ingsjöarna & Oxsjön
Lygnern
Västra Nedsjön
Östra Nedsjön
Lilla Hålsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.