Linnebjörkesjöns FVOF

Annons

 Hovmantorp


Högt beläget semesterhus vid sjön Rottnen med egen sandstrand och en egen brygga. Här erbjuds ni att hyra både båt och motor, kanot och cyklar.

Den lilla stigen tar er ner till sjön som erbjuder ett bra fiske efter gädda, gös och abborre. Den stora altanen med sjöutsikt ger er avkoppling och njutning.
Bastu med separat relaxrum i annex precis intill huset. Huset är i toppskick med högt i tak, där braskamin ger den härliga mysfaktorn.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Virserum


Detta semesterhus är vacker beläget vid Gerd sjön mitt i naturen med stora, härliga grönområden. Bad med sandstrand finns ca 2 km från huset.

I Virserum finns du både muséum och konsthall, restauranger, mataffärer mm. Detta semesterhus är vacker beläget vid Gerd sjön mitt i naturen med stora, härliga grönområden.
Badplats med sandstrand finns ca 2 km från huset. Virserum är den näst största orten i Hultsfreds kommun. Här finns du både muséum och konsthall, restauranger, mataffärer mm.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sävsjö


Trevlig stuga med öppen planlösning, belägen ca 15 km från Sävsjö i en vacker och lugn omgivning med ängar runt huset. I närbelägna Sävsjö finns äventyrsbad och äventyrshuset Boda Borg.

Även guidade naturvandringar och viltsafari i Bringetofta. Vedeldad badtunna på gården kan hyras.
Trevliga dagsutflykter till bla "polkaprisstaden Gränna" och vackra Visingsö. Hälsa gärna på hos Pippi på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby eller besök westernstaden High Chaparall.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rörvik


Högt beläget semesterhus i Sävsjö kommun med rofyllt läge och vacker utsikt över skog och sjö. Stor lummig trädgård med flera fruktträd.

Besök gärna Vrigstad Älgpark. Kräftfiske är ej tillåtet Högt beläget semesterhus i Sävsjö kommun med rofyllt läge och vacker utsikt över skog och sjö.
Stor lummig trädgård med flera fruktträd. Besök gärna Vrigstad Älgpark.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Loaklev/Vetlanda


Rymlig och hemtrevlig stuga i naturskönt område där man kan njuta av lugnet och tystnaden. Nära till flera sjöar och vandringsleder i bär- och svampmarker.

5 km till barnvänlig badstrand. Tre sovrum och litet allrum på övervåningen.
På bottenvåningen finns kök, vardagsrum, uppehållsrum med en extra bädd samt badrum. Värdfamiljens gård med gårdsbutik, får, hästar, höns, kaniner och andra smådjur finns nära stugan. Tillgång till roddbåt i mindre sjö ingår.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Braås Herrgård


Tänk er att bo mit i ett naturreservat mitt i Småland. Välkommen till den fd trädgårdsmästarbostaden på herrgården.

Den gamla fina dörren hälsar er välkomna till detta semesterhus med trägolv i hela huset. Enklare köksstandard, elspis med 2 plattor.
Stor trädgård för utomhusaktiviteter. Sjön Örken som gränsar intill erbjuder en fin sandstrand och ett bra fiske. Passa på och gör en dagsutflykt till Glasriket eller Astrid Lindgrens Värld och träffa Pippi och Emil. Shopping i Växjö.
Obs!.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Holsbybrunn


Vackert beläget semesterhus med generösa ytor och stor härlig trädgård. Endast 300 m ner till intilliggande Emån där det går utmärkt att både bada och fiska.

Till huset hör också en båt som ingår i hyran. 10 km från stugan ligger också Kettilsås som vintertid erbjuder både utförsåkning i backen och längdåkning i spåren.
Närbelägna Vetlanda erbjuder ett bra utbud av både butiker och restauranger. Härifrån når ni många av Smålands sevärdheter och besöksmål på lagom avstånd för en dagsutflykt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett rymligt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Saljen. Öppen planlösning med högt till tak i kök och vardagsrum.

Endast 50m ner till badplatsen och 100m till båten som ingår. Stor generös altan som ligger mot sjön längs hela baksidan på huset.
Här kan man njuta soliga dagar och ljumma kvällar med skön utsikt. Affär och restaurang hittar ni en dryg kilometer bort i byn Stenberga. Härifrån har ni nära till många av Smålands sevärdheter och besöksmål.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Stenberga


Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen.

Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde. Tillgång till gemensam vedeldad bastu, tvättmaskin och torktumlare i separat hus.
Ni bor nära både natur, kultur och sevärdheter. Inom 60 km finns Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva och guldvaskningen i Ädelfors.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Stenberga

Saljen, Skirösjön, Skärvetesjön med åar.
Övrasjön
Emån och Nybroholmsdammen
Serarpssjön
Skärveteån, Narrveten
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.