Linnebjörkesjöns FVOF

 Lenhovda


Timmerstuga i Herråkra belägen på ägarens lummiga tomt. Ägaren är en tyst, ensam äldre man så han stör er inte.

Ni har ibland betande får utanför huset. Stugan har en stor altan med 2 solstolar och trädgårdsmöbler där ni kan njuta av lugnet och naturen.
Herråkra kyrka ligger 200 m bort. Annars är nästa störra ort Lenhovda. Södrasjön ligger 2 km bort. Den har en badplats och en liten brygga.
Här är grönt och fint och man kan fiska abborre och gädda.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lenhovda


Trevlig stuga i Holmahult utanför Lenhovda, byggd 2016. Fräsch och trevligt inredd med sjöutsikt över Holmasjön från den härliga terrassen.

Egen båt och det finns en fin badplats och brygga nere vid sjön. Trevlig stuga i Holmahult utanför Lenhovda i Småland, byggd 2016.
Fräsch och trevligt inredd med sjöutsikt över Holmasjön från den härliga terrassen. Ni har egen båt och det finns en fin badplats och brygga nere vid sjön. Här fångar ni abborre och gädda.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Växjö/Lenhovda


I Lenhovda, mitt i Glasriket ligger detta hus. Bra bas för utflykter i detta område med många sevärdheter.

1 km till badplats i Lenhovdasjön.Läs mer om bostaden och boka här!

 Johanstorp/Lenhovda


Semesterhuset ligger endast 150 m från sjön Möckelns strand. Här ligger också den båt som ingår.

Härifrån har man lagom dagsavstånd till bl a Astrid Lindgrens Värld, Glasriket, Öland, Kalmar och Växjö. Huset har generösa ytor och en stor, inglasad terrass som vetter ut mot en generös veranda.
Här kan man njuta soliga dagar och vackra solnedgångar. När det är säsong för svamp och bär så finns det gott om strövmarker runt huset. Detta är verkligen ett hus att trivas i året om.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Braås Herrgård


Välkommen att bo i fd trädgårdsmästarbostaden på herrgården. Naturreservat som närmaste granne.

Sjön Örken erbjuder bra bad och fiske. Tänk er att bo mit i ett naturreservat mitt i Småland.
Välkommen till den fd trädgårdsmästarbostaden på herrgården. Den gamla fina dörren hälsar er välkomna till detta semesterhus med trägolv i hela huset. Enklare köksstandard, elspis med 2 plattor. Stor trädgård för utomhusaktiviteter.
Sjön Örken som gränsar intill erbjuder en fin sandstrand och ett bra fiske.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävsjöström


En underbar stuga som är varsamt renoverad till ett modernt semesterboende. Här kan ni sitt på den stora terrassen och grilla.

Om ni vandrar nedför skogsvägen kommer ni fram till Fällegölen där kan ni fiska eller ta ett bad. När ni efter en härlig dag i Klaverström ZIP-LINE bana eller efter en åktur med dressin banan i Åseda.
Ni når med lätthet till Glasriket och många andra attraktioner runtomkring.Läs mer om bostaden och boka här!

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kosta


Varmt välkommen till denna vackert belägna stuga i Kosta mitt i det historiska Glasriket! Här finns ett rikt konst- och kulturliv året om och underbar natur inpå knuten. Stugans stora trädgård gränsar till den vackra sjön Blågöl.

Blågöl är inte lämplig för bad och fiske, men du kan bada i en sjö ca. 3 km bort, i samhället finns dessutom tre olika pooler och badanläggningar.
Ett bra fiske finns ca. 3 km från stugan och har du tur kan du få en lax eller gädda på kroken.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kosta


Här bor ni mitt i Glasriket med glasbruk och glasbutiker ett par hundra meter från husknuten. Vacker semesterlägenhet på andra våningen med stor balkong att njuta dagar och kvällar på.

I Kosta hittar ni mycket att göra för alla åldrar. Här finns utmärkta Kosta Art Hotel med sitt fantastiska spa, bad och prisbelönta restaurang bara 500 m från huset.
Här ligger också Kosta outlet med glasaffärer och köpcentrum. Kosta är ett genuint småländskt brukssamhälle med en mataffär ett par restauranger.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kosta


Semesterhuset ligger mitt i bruksorten Kosta. Världskänt för sitt glasbruk som fortfarande är i drift.

Huset ligger vackert mitt i byn på en avskild del av ägarens tomt. Härlig veranda delvis under tak på husets framsida.
Semesterhuset ligger mitt i bruksorten Kosta. Världskänt för sitt glasbruk som fortfarande är i drift. Huset ligger vackert mitt i byn på en avskild del av ägarens tomt. Härlig veranda delvis under tak på husets framsida.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Kosta

Läen
Öjen, Hedasjön m fl sjöar
Sandsjön (Uppvidinge)
Hjärtasjön, Skärsjön, Kroksjön mfl
Vasen, Hacksjön m fl sjöar
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.