Linneryd-Rollsmosjöns FVOF

Annons

 Eringsboda


Semesterhuset ligger på en stor härlig tomt, mycket naturskönt i ett sjörikt område med naturen in på knuten, beteshagar närmast och skogen utanför. I området finns det gott om fina cykel- och promenadvägar, mycket bär och svamp, liksom vilt tex älg, hjort och rådjur.

Möjlighet att fiska (fiskekort krävs) i närliggande sjö, där ligger också båten som man kan hyra. Semesterhuset ligger nära Räntemåla Gård med älgpark,, Karlskrona med Marinmuseet, bra shopping och Barnens Gård.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ryd/Åsnen


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Holmsjö/Karlskrona


Fin semesterlägenhet med stor balkong, belägen på ägarens garage, med härlig utsikt ut över sjön Husgölen. Ca 50 m till sjön där bryggan med båten och ett litet mysigt lusthus finns.

Hästar betar i tomtgräns. Fin semesterlägenhet med stor balkong, belägen på ägarens garage, med härlig utsikt ut över sjön Husgölen.
Ca 50 m till sjön, bryggan, båten och ett litet mysigt lusthus. Fin badplats med sandstrand hittar du ca 500 m från lägenheten i sjön Sillhövden.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nävragöl/Holmsjö


Mycket trivsamt, rymligt hus med ljust lugnt läge i skogen. Vacker gångväg till ån/båten.

Fin badplats inom 10 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Eringsboda/Ronneby


Härlig stuga 100 m från Bredasjön med bad och fiske, där ligger också båten som ingår. Ca 100 m till fin badstrand.

Området bjuder på flertalet sjöar, tex Kroksjön, Mollsjön och Ängsjön. Stugans läge ger dig närhet till både Blekinge Skärgård med många vackra öar, bra fiske och badmöjligheter, kuststäderna Ronneby, Karlshamn och Karlskrona och till de småländska skogarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Karlskrona/Emmaboda


Hus på lantgård. Nära Blekinge Skärgård, Glasriket, Barnens Gård och Räntemåla Gård med Älgpark.

Shopping i Karlskrona. Mysigt hus på lantgård med kor, får och hundar.
Det är nära till Blekinge Skärgård, Glasriket, Barnens Gård och Räntemåla Gård med sin Älgpark. Bra shopping finns i Karlskrona, där det också finns många och trevliga cafeer och restauranger. Ett hus med stora möjligheter för en härlig semester.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsnen/Urshult


En enkel stuga direkt vid sjön Åsnen i Urshult som ligger i Tingsryd kommun. Här har ni tillgång till en båt nere vid den gemensamma bryggan.

Förutom Åsnens goda fiskemöjligheter ligger även Mörrumsån bara 7 km . Ligger nära S06936.
Sovrum 2 är ett genomgångsrum. Enkel stuga direkt vid sjön Åsnen. Ni har tillgång till en båt nere vid den gemensamma bryggan. Förutom Åsnens goda fiskemöjligheter finns även Mörrumsån bara 7 km längre bort.
Ligger nära S06936.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hovmantorp


Högt beläget semesterhus vid sjön Rottnen med egen sandstrand och en egen brygga. Här erbjuds ni att hyra både båt och motor, kanot och cyklar.

Den lilla stigen tar er ner till sjön som erbjuder ett bra fiske efter gädda, gös och abborre. Den stora altanen med sjöutsikt ger er avkoppling och njutning.
Bastu med separat relaxrum i annex precis intill huset. Huset är i toppskick med högt i tak, där braskamin ger den härliga mysfaktorn.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bräkne-Hoby


Mysigt hus på landet i anslutning till bondgård med fåruppfödning. Möjlighet finns att följa med bonden (husägaren) på gårdsaktiviteter.

Båt ingår. Mysigt semesterhus på landet i anslutning till bondgård med fåruppfödning.
Möjlighet finns att följa med bonden (husägaren) på gårdsaktiviter, tex under våren då det är lammsäsong. Finns också möjligeht att prova på att skjuta lerduvor. Detta bokar man direkt med husägaren.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Braås Herrgård


Tänk er att bo mit i ett naturreservat mitt i Småland. Välkommen till den fd trädgårdsmästarbostaden på herrgården.

Den gamla fina dörren hälsar er välkomna till detta semesterhus med trägolv i hela huset. Enklare köksstandard, elspis med 2 plattor.
Stor trädgård för utomhusaktiviteter. Sjön Örken som gränsar intill erbjuder en fin sandstrand och ett bra fiske. Passa på och gör en dagsutflykt till Glasriket eller Astrid Lindgrens Värld och träffa Pippi och Emil. Shopping i Växjö.
Obs!.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Braås Herrgård

Innaren
Sörabysjön
Änghultasjön
Toftasjön, Yasjön, Skirsjön
Årydsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.