Linnesjöns FVO (Sävsjö)

Annons

 Pauliström


Fräsch och välutrustad lägenhet i Pauliström nära sjö och skog. Gemensam tvättstuga i källare. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sjöåkra/Vaggeryd


Helt underbart totalrenoverat semesterhus vid Vaggeryd i Småland med mycket nytänkande i mustiga härliga färger. Köket med sin speciella planlösning renoverades 2016.

I det underbara badrummet finns ett runt badkar. Sovavdelning med sängar av bra kvalitet, på andra våning - som ni når via den gamla branta trappan.
Lakan och handdukar ingår. Två sällskapsrum på bottenplan. Huset är tyvärr inte lämpligt för barn med tanke på den branta trappan till övervåningen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vaggeryd


Välkommen till detta härliga semesterhus vid Sandsjön 6 km från Vaggeryd. Här har ni en egen badplats och båt med elmotor.

Här bor ni lugnt och skönt med endast en granne. I en separat byggnad finns bastu, badrum med dusch och ett litet mysrum.
Båda badrummen är klädda med kakel och det finns golvvärme i samtliga rum. Underbar sjöutsikt från allrummet, ett av sovrummen, altanen och bastun. Njut av en sprakande brasa i kaminen - veden är gratis. Fiska i sjön där det finns gädda, abborre och sik.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sävsjö


Nybyggt charmigt timmerhus beläget i fantastisk ekhage med utsikt över betesvallar och sjö. Bondgård i närheten.

9 km till Äventyrshus o familjebad.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Stenberga


Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen.

Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde. Tillgång till gemensam vedeldad bastu, tvättmaskin och torktumlare i separat hus.
Ni bor nära både natur, kultur och sevärdheter. Inom 60 km finns Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva och guldvaskningen i Ädelfors.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till stugbyn Bävern bara 35 minuter från Jönköping. Här kan släkt, familj och vänner fira jul, nyår eller sommarsemestern.

De röda stugorna ligger i Yxenhaga Resort. 15 minuter till Hooks herrgård med golfbanor.
Välkomna till stugbyn Bävern bara 35 minuter från Jönköping. Här kan släkt, famlij och vänner fira jul, nyår eller sommarsemestern. De röda stugorna ligger i Yxenhaga Resort. Här kan ni boka flera stugor bredvid varandra.
Stugan har gratis Wi-Fi och även en tvättmaskin finns.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rottne/Tolg


Ett trevligt hus med bra standard. Sovrum 2 genomgångsrum.

Stor naturtomt i vackert landskap. Närhet till Bergsjön där en båt står till ert förfogande med möjlighet att hyra elmotor.
En trevlig stuga med bra standard. Sovrum 2 är ett genomgångsrum. Stor naturtomt i vackert landskap. Närhet till Bergsjön där en båt står till ert förfogande med möjlighet att hyra elmotor.
Bra fiske och fin grillplats. Här börjar det småländska landskapet och många utflyktsmöjligheter erbjuds som t.ex.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rörvik


: Här bor ni naturskönt och lugnt med sjön på 800 m avstånd där båten som ingår ligger och där ni fiska och bada. Tänk att få starta en morgon eller avsluta kvällen med ett härligt dopp i sjön.

Annat avkopplande är att ta en skön vandring i skogen och vid säsong, plocka både svamp och bär. Semesterhuset ligger på samma tomt som S30172, med en avskild del på baksidan av trädgården.
Här har ni nära till både Jönköping och Växjö.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Svenarum


Trevlig stuga endast 30 meter från den fina sjön Klingsjön. Läget är ostört med den närmaste grannen cirka 2 km bort.

Vid stranden ligger er roddbåt som ni använder för avkopplande bad- och fisketurer. Den höglänta och omväxlande omgivningen täcks av bärrika skogar.
Ca 40 km till mässtaden Jönköping med bl a Elmia.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hok/Svenarum

Lundholmssjön, Pellikroken, Lundholmssjön mfl sjöar
Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Rusken
Norrsjön, Sörsjön, Degerå
Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se