Linnösjöns Fvof

 Jönköping


Avskilt, högt o ljust belägen liten stuga i vacker natur. Inglasat uterum med sjöutsikt.

Badmöjlighet fr. brygga i fin skogssjö 50m.
Båt i två sjöar.WC/dusch i sep. byggn. Sovrum m draperi.
Avskilt, högt och ljust belägen liten stuga i vacker natur. Inglasat uterum med sjöutsikt. Badmöjlighet från brygga i fin skogssjö 50 m. Båt i två sjöar.
Fritt fiske i delar av Dammen (Lagaån) efter gädda och abborre. Fiskekort krävs i Ängsjön. WC/dusch i separat byggnad ca 20 m. Sovrum med draperi.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Jönköping/Sonarp


Rymligt och trivsamt semesterhus med spännande atmosfär och inredning i närheten av Vaggeryd. Högt beläget med naturen nära inpå.

Klinkergolv i hela huset och både sovrum och allrum med högt till tak. Tre kaminer finns inomhus och en öppen spis på en av altanerna.
Stort och fräscht badrum. Tennisbana ca 500 m bort. Fina bad i sjön Fängen ca 600 m. Båten finner ni på den västra sidan av Fängen, ca 2 km.
Fin golfbana i Hook.

   


Läs mer om bostaden och boka här!

 Jönköping


Rustikt, rymligt hus, beläget på en skogsbeklädd höjd med betesvallar och skog runtomkring. 500 m till bad och fiske.

Rymligt och trivsamt semesterhus med mycket av inredningen i trä. Huset som ligger i närheten av Vaggeryd är högt beläget med naturen inpå.
Trägolv i allrum och huset är inrett ända upp i takspetsen. Kamin i allrummet förhöjer trivseln. Tennisbana ca 500 m bort. Fina bad i sjön Fängen ca 600 m.
Båten ligger på den västra sidan av Fängen ca 2 km. Fin golfbana i Hook.

   


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sonarp


Härligt, varsamt renoverat semesterhus med de gamla timmerväggarna och takbalkarna synliga på bottenplan. Stort, härligt kombinerat allrum och kök.

Här finns gott om plats att umgås. Sovrummen finns på andra våningen.
Huset ligger strax intill sjön Fängen med en fin sandstrand och bra fiske. Närhet till Hook med fin golfbana. Närmsta större ort är Vaggeryd. Ta gärna en tur till Jönköping eller varför inte njuta av en polkagris i Gränna.
Gemensam tvättmaskin. Granne med S04072.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vaggeryd


Fräscht, välhållet, högt och ljust beläget semesterhus i lugnt fritidsområde vid fin bad-/fiskesjö. Utsikt mot sjön från såväl hus som altaner.

Ved ingår till den öppna spisen i allrummet. Fina strövmarker i området.
Kanot kan hyras. Välhållet hus i lugnt fritidsområde vid fin bad-/fiskesjö. Öppen spis i allrummet, som har sjöutsikt. Ved ingår.
Fina strövområden. Kanot kan hyras.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sonarp


Rött semesterhus som gränsar till en liten damm. Från altanen har ni utsikt över vattnet.

Kök i anslutning till allrummet. Sovrum 1 är et genomgångsrum till sovrummet med våningssängen.
För den som vill bada finns en fin sandstrand vid sjön Fängen ca 450 m längre bort. Här erbjuds även ett bra fiske. Båt eller kanot kan hyras till. Bastun erbjuder ett varmt bad efter skidskoturen på sjön.
Närhet till Vaggeryd i Småland för allehanda shopping. Jönköping är värt ett besök. Gemensam tvättmaskin.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vaggeryd


Välkomna till ett semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Fängen. Här har ni ca 50 m ner till sjön med egen brygga och strand.

Båt ingår i priset. Motor kan hyras till båten om ni önskar ta en tur ut på sjön.
Även kanot går att hyra. Passa på att fiska eller ta med en fikakorg. Vill ni plocka lingon och blåbär och svamp finns det på tomten och skogen intill. Har ni tur kan ni se både älg och rådjur på tomten.
En inglasad altan finns. Där ni kan njuta av sommaren även om det är dåligt väder.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Jönköping/Lidstorp


Vackert, inrett med ljusa färger finner ni detta 'herrgårdshus' med en härlig, gammaldags stil på utsidan, men toppmodernt och lyxigt invändigt. Vad sägs om ett poolrum på 60 m2 med stor altan i söderläge och utanför denna en stor gräsmatta för lek och spel.

Relaxrum med bastu, bubbelbad, vin/öl kyl. Rejäla sovrum.
Kök/vardagsrum på 80 m2 på övervåningen med plats för alla att umgås med bl a braskamin och plasmaTV. Golvvärme i hela huset och klinkers/ekparkett.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vaggeryd


Naturskönt och högt belägna hus med ostört läge vid sjö med fritt fiske. Stor, delvis övertäckt terrass mot sjön.

Egen brygga. Dusch och WC i annex.
Naturskönt och högt belägna stugor med en underbar utsikt över Vederydssjön, nära Taberg i Småland. Stugorna består av storstuga med kök och sovstuga med 2 sovrum. TV finns i båda stugorna. Husen är på 23 resp 21 m2, dvs totalt 44 m2.
Lugnt läge vid sjön med fritt fiske. Stor, delvis övertäckt terrass till båda husen.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Skjutebo


Mysigt fritidshus beläget ett stenkast från Vederydssjön i närheten av Taberg i Småland. Terrass med en fantastik utsikt över sjön.

Egen liten sandstrand där båten ligger på plats. Inget fiskekort behövs och sjön erbjuder både gädda, gös och abborre.
Huset har altan i två väderstreck, därför både morgon och kvällssol. Sovrum 1 med bäddsoffa och draperi och sovrum 2 med ny dubbelsäng och en kamin. TV enbart för DVD-skivor. Öppet mellan allrum och kök.
Kuperad naturtomt och på den står bastun.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Skjutebo

Rasjön och Rakalven
Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Linnesjön (Skillingaryd)
Stengårdshultasjön, Lillesjön
Tenhultasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.