Johannishus Godsförvaltning AB

 Ronneby/Arvidstorp


Semesterhus som ligger med baksidan ner mot Arvidstorpssjön. Endast 20 m från altanen ner till vattenbrynet.

Här erbjudes utmärkt fiske med båt som ingår och bad. Sköna strövområden med rikt djurliv.
I området finns flera bra fiskesjöar, även med inplanterad ädelfisk. Närhet ut till kusten och Blekinge skärgård. Generösa utrymmen i huset med en stor altan som vetter ner mot sjön. Här kan man njuta solnergången om kvällarna.
Huset ligger med baksidan ner mot Arvidstorpssjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tving


Välutrustad stuga, lantligt belägen på skogsgård i vacker skog- och sjörik miljö. Insynsskyddad uteplats med kvällssol.

Ca 300 m från stugan finner ni en "egen" liten sjö med roddbåt, möblerad solaltan, vedeldad bastu. Välutrustad stuga, lantligt belägen på skogsgård 5 km nordväst om Tving.
Vacker skog- och sjörik miljö. Insynsskyddad uteplats med kvällssol och grill. Tre vuxencyklar samt en korg med ved ingår.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tving


Rymligt semesterhus med inglasad veranda med morgonsol. Stor och härlig gräsmatta för lek och spel.

Rymligt semesterhus ca 2 km nordväst om Tving. Möblerad inglasad veranda med morgonsol.
Möjlighet finns att använda tvättmaskin hos värd (50 m). Stora, härliga gräsmattor i trädgård för lek och spel. Utegrill och trädgårdsmöbler. Ved finns att tillgå.
Fri tillgång till en roddbåt som ligger i sjön Hörnen 2 km. Bra gäddfiske och mindre badplats. Fiskekort behövs.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ronneby


Fint semesterhus på gård med hjortar i hägn utanför uteplatsen. Ca 300 m till bad och fiske där både båt och kanot ingår.

Vid Mollsjön 1,5 km bort finns en fin badplats. Nära till Räntemåla gård med Älgpark och Ericsbergs Viltpark och naturreservat.
Längs någon av Blekinges fina stränder kan du bada i havet. Eller passa på och gör mysiga utflykter i Blekinge skärgård. Till kuststäderna Karlshamn, Karlskrona, Ronneby eller Sölvesborg tar du dig enkelt om du vill shoppa.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Karlskrona/Tving


Semesterhus på stor underbar tomt, 200 m från egen sjö, där du kan bada och fiska. Du har skogen med mycket vilt, tex älg, hjort och rådjur och gott om bär och svamp, precis utanför dörren.

Du har tillgång till vedeldad bastu nere vid sjön (bokas hos Husägaren). Semesterhuset har öppen spis och ett härligt stort uterum där du kan njuta av middagen på kvällen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Johannishus


Mysig stuga i Johannishus med sjöutsikt och som är fridfullt belägen på en återvändsgata nära Bågsjön, cirka 20 kilometer från Ronneby i Blekinge. Nedanför stugan ligger en liten sandstrand och en badbrygga.

Området är omgärdat av skog och vattendrag och ger möjlighet till härliga promenader i naturskön miljö. Den fräscha stugan är trivsamt inredd och utrustad med bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin.
Här finns ett allrum, två sovrum, ett badrum samt ett fräscht kök.Läs mer om bostaden och boka här!

 Tving


Semesterhus som ligger nära Räntemåla Älgpark, Glasriket, Barnens Gård och Karlskrona med t ex Marinmuseet och bra shopping. En utflykt i Blekinge Skärgård, tex till Aspö, Kalmar eller Öland kan rekommenderas.

Det finns två hopfällbara extrasängar för barn upp till 12 år. Hus med härlig utsikt över stora ängar där älg och rådjur passerar förbi.
Stor terrass för ljumma sommarkvällar. Gott om bär och svamp i området.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kallinge


På vacker naturtomt ligger detta välhållna fritidshus. Lugnt, helt ogenerat och ljust läge.

2 av bäddarna i en fin friggebod.Läs mer om bostaden och boka här!

 Eringsboda/Ronneby


Härlig stuga 100 m från Bredasjön med bad och fiske, där ligger också båten som ingår. Området bjuder på flertalet sjöar, närhet till både Blekinge Skärgård och småländska skogarna.

Ägaren har lösa hundar på tomten. Härlig stuga 100 m från Bredasjön med bad och fiske, där ligger också båten som ingår.
Ca 100 m till fin badstrand. Området bjuder på flertalet sjöar, tex Kroksjön, Mollsjön och Ängsjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ronneby


Detta hus ligger ca 250 m från Ronnebyån. Här kan ni fiska insjööring, ål m fl och i skogskanten finns det stora möjligheter att få se både älg och rådjur som kommer till ån för att dricka.

Båten ligger nere vid strandkanten. Efter en härlig fiskedag och baddag kan ni sitta utanför huset och grilla samtidigt som solen går ner.
Detta hus kan med fördel bokas ihop med S03291 och/eller s03292. Hus ca 250 m från Ronnebyån där ni bl a kan fiska insjööring.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ronneby

Ljusterhövden, Blanken, mfl
Ronnebyån, Vikholmen, Bastsjön, Sandsjön övre, Sandsjön nedre, Kroksfjorden, Tattamålasjön, Ryadammen
Listersjön och Sännen
Åsjön m fl sjöar
Stora Hensjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.