Johannishus Godsförvaltning AB

 Tving


Välutrustad stuga, lantligt belägen på skogsgård i vacker skog- och sjörik miljö. Insynsskyddad uteplats med kvällssol.

Ca 300 m från stugan finner ni en "egen" liten sjö med roddbåt, möblerad solaltan, vedeldad bastu. Välutrustad stuga, lantligt belägen på skogsgård 5 km nordväst om Tving.
Vacker skog- och sjörik miljö. Insynsskyddad uteplats med kvällssol och grill. Tre vuxencyklar samt en korg med ved ingår.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tving


Rymligt semesterhus ca 2 km nordväst om Tving. Möblerad inglasad veranda med morgonsol.

Möjlighet finns att använda tvättmaskin hos värd (50 m). Stora, härliga gräsmattor i trädgård för lek och spel.
Utegrill och trädgårdsmöbler. Ved finns att tillgå. Fri tillgång till en roddbåt som ligger i sjön Hörnen 2 km. Bra gäddfiske och mindre badplats.
Fiskekort behövs. Ett större insjöbad med bl a hopptorn finns i Tving. Övrig service finns nere vid havet i Karlskrona 25 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ronneby


Fint semesterhus på gård med hjortar i hägn utanför uteplatsen. Ca 300 m till bad och fiske där både båt och kanot ingår.

Vid Mollsjön 1,5 km bort finns en fin badplats. Nära till Räntemåla gård med Älgpark och Ericsbergs Viltpark och naturreservat.
Längs någon av Blekinges fina stränder kan du bada i havet. Eller passa på och gör mysiga utflykter i Blekinge skärgård. Till kuststäderna Karlshamn, Karlskrona, Ronneby eller Sölvesborg tar du dig enkelt om du vill shoppa.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kallinge/Ronneby


Charmigt hus på bondgård med mycket historia. Huset är varsamt renoverat i gammal stil.

Många promenadstigar och sjöar i omgivningen, ca 12 km till havet och hela Blekinge Skärgård med bad och fiske. Underbart och charmigt semesterhus med öppen spis och ett annex på bondgård med mycket historia.
Semesterhuset är varsamt renoverat och man har valt att behålla den gamla vackra stilen och behållit så mycket som möjligt.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ronneby/Arvidstorp


Huset ligger med baksidan ner mot Arvidstorpssjön. Endast 20 m från altanen ner till vattenbrynet.

Här erbjuds utmärkt fiske med båt som ingår och bad. Sköna strövområden med rikt djurliv.
Semesterhus som ligger med baksidan ner mot Arvidstorpssjön. Endast 20 m från altanen ner till vattenbrynet. Här erbjudes utmärkt fiske med båt som ingår och bad. Sköna strövområden med rikt djurliv.
I området finns flera bra fiskesjöar, även med inplanterad ädelfisk.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ronneby


Mysigt boende i liten stuga i Ronneby. Ca 700 m till Skärsjön, 5 km till havet och Blekinge Skärgård.

Fina promenadvägar i bokskog i närområdet. Till havet och flera badplatser med sand och bra fiske är det ca 5 km.
Mysigt boende i liten stuga i Ronneby. Fina promenadvägar i bokskog i närområdet, nära till Ronnebyån. Ca 700 m till Skärsjön med bad vid klippor och brygga. Till havet och flera badplatser med sand och bra fiske är det ca 5 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tving


Hus med härlig utsikt över stora ängar där älg och rådjur passerar förbi. Stor terrass för ljumma sommarkvällar.

Gott om bär och svamp i området. Semesterhus som ligger nära Räntemåla Älgpark, Glasriket, Barnens Gård och Karlskrona med t ex Marinmuseet och bra shopping.
En utflykt i Blekinge Skärgård, tex till Aspö, Kalmar eller Öland kan rekommenderas. Det finns två hopfällbara extrasängar för barn upp till 12 år.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Eringsboda/Ronneby


Härlig stuga 100 m från Bredasjön med bad och fiske, där ligger också båten som ingår. Området bjuder på flertalet sjöar, närhet till både Blekinge Skärgård och småländska skogarna.

Ägaren har lösa hundar på tomten. Härlig stuga 100 m från Bredasjön med bad och fiske, där ligger också båten som ingår.
Ca 100 m till fin badstrand. Området bjuder på flertalet sjöar, tex Kroksjön, Mollsjön och Ängsjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ronneby


Hus ca 250 m från Ronnebyån där ni bl a kan fiska insjööring. Stora möjligheter att få se både rådjur och älg i skogskanten.

Huset kan med fördel bokas med S03291 och S03292. Detta hus ligger ca 250 m från Ronnebyån.
Här kan ni fiska insjööring, ål m fl och i skogskanten finns det stora möjligheter att få se både älg och rådjur som kommer till ån för att dricka. Båten ligger nere vid strandkanten.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ronneby


Hus ca 100 m från Ronnebyån med fiske av bl a insjööring och ål. Möjlighet att få se älg och rådjur.

Bad från brygga och båt. Älgpark 10 km.
Kan med fördel bokas ihop med S03291 och el. S03353. Semesterhus ca 100 m från Ronnebyån med fiske av bl a insjööring och ål. Möjlighet att få se älg och rådjur.
Bad från brygga och båt. Älgpark 10 km. Kan med fördel bokas ihop med S03291 och/ eller S03353. Ägaren berättar: Gården har varit i släktens ägo sedan 1500-talet.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ronneby

Ljusterhövden, Blanken, mfl
Ronnebyån, Vikholmen, Bastsjön, Sandsjön övre, Sandsjön nedre, Kroksfjorden, Tattamålasjön, Ryadammen
Listersjön och Sännen
Åsjön m fl sjöar
Stora Hensjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.