Litsbygden FVOF

 Mattmar/Åre


Med en härlig utsikt över Storsjön ligger detta fina semesterhus. Stor sjötomt för lek och rekreation.

Björkvik Hammarnäs, vid Storsjöns strand mitt i Sverige. Här hittar du en plats för att bara leva, vara tillsammans, umgås, uppleva naturen.
Här vaknar Du, blickar ut över vackra Storsjön och fjällen. Efter en god frukost, ror du ut med båten och fiskar Din egen lunch eller middag. Under juli-sept tar du en kort promenad ut i skogen och plockar smultron, blåbär, hallon och lingon.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Östersund/Åre


Välkommen till Offne och denna trevliga stuga i ett naturskönt läge med utsikt över Storsjön i Jämtland, mitt i Sverige. Ett boende för dig som uppskattar lugnet och naturnära fritidsaktiviteter.

Stugan har 6 bäddar med bastu/relaxrum med TV och dart, badtunna på uteplats i direkt anslutning. Trådlöst Wi-Fi, 2 TV-app.
16 kanaler +Cromecast samt ca. 350m till Storsjön. Sommaren erbjuder båtliv, bad, fiske, kanotning och annat.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bydalen


I Bydalen ligger denna stuga i en stugby. Här är fjällen nära inpå och utsikten vacker.

Sjö och en forsande älv finns några hundra meter från boendet och fisket är gott. Här finns många vandrings- och cykelleder.
Välkommen till Bydalen. Här är fjällen nära inpå och utsikten vacker. Sjö och en forsande älv finns endast några hundra meter från boendet och fisket är gott. Det finns många vandringsleder och cykelleder i området och vintertid är skidbacken och längdskidspåren nära.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bydalen


Välkommen till Bydalen och den fina fjällvärlden som finns här. Stugan ligger mitt i Bydalen i en stugby och vandringen, fisket, cykelturen eller promenaden i byn börjar direkt utanför dörren.

Vintertid är skidbacken och längdskidspåren nära. Det är bra fiskevatten endast några 100 m från boendet.
Här kan ni göra fina utflykter på fjället, både korta och långa och flera fjälltoppar finns inom räckhåll. En fin tur är att besöka Dromskåran som är en ca 800 m lång kanjon.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bydalen


Välkommen till Bydalen och den fina fjällvärlden som finns här. Stugan ligger mitt i Bydalen och vandringen, fisket, cykelturen eller promenaden i byn börjar direkt utanför dörren.

Vintertid är skidbacken och längdskidspåren nära. Det är bra fiskevatten endast några 100 m från stugan.
Här kan man göra fina utflykter på fjället, både korta och långa och flera fjälltoppar finns inom räckhåll. En fin tur är att besöka Dromskåran som är en ca 800 m lång kanjon.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Östersund


Välutrustad stuga, högt belägen på bondgård i mindre by. Nära naturen o storskogen med älg, björn, bär och svamp.

Bra fiske. Denna välutrustade och rymliga stuga är enskilt belägen på en gård i en mindre by 40 km från Östersund.
Stugan är varsamt renoverad med handbilade golv och vackra träpaneler samtidigt som alla moderniteter finns installerade. Stugan ligger endast 300 meter från vattnet vilket gör att man har en underbar sjöutsikt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mattmar


Trevligt semesterhus med strandläge vid västra Storsjöbygden med fantastisk utsikt över sjö och fjäll. Ett drömboende för den fiskeintresserade med bra fiske både vår, sommar och höst.

I Arvesund finns museum, hamncafe samt S/S Östersund. Nära till kända fiskevatten som Kvitsleströmmarna och Dammån.
Altan i söderläge med 10 m ut till Storsjöns strand. Närhet till Bydalen och Höglekardalen med möjlighet till fjällvandring och turridning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ocke/Åre


Exklusiv stuga med absolut strandläge vid Ockesjön med fantastisk utsikt över sjö och fjäll. Ett drömboende för den fiskeintresserade med bra fiske både vår, sommar och höst.

Nära till kända fiskevatten som Kvitsleströmmarna och Dammån. Dammån är dessutom ett paradis för den som vill paddla kanot.
Stor altan i söderläge med landgång direkt ut till båtbrygga. Vedeldad bastu och badtunna.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gräftåvallen/Oviken


Fräsch och välutrustad stuga. Lämplig för dig som vill vandra i storslagen natur, uppleva exklusivt fiske i orörda åar o sjöar eller njuta av Storsjöbygdens och Åredalens vyer och aktiviteter.


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kälarne


Enplanshus i vinkel endast 25 m från Stora Övsjön. Egen långgrund strand.

Enskilt läge i storslagen natur med fiske och bär. Enplanshus i vinkel med sjötomt, endast 25 m från Stora Övsjön.
Ogenerat och enskilt läge i storslagen natur med fiske från strand med båt. Vackra strövområden med bra bär- och svampmarker. Egen långgrund sandstrand. Massor av aktiviteter runt om i Jämtlands vackra natur - året runt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Kälarne

Gesunden
Hällesjö FVO
Gimån, Åstjärnen (Sörbygdens FVOF)
Hornsjön, Indalsälven, Mörtsjöarna mfl
Helgevattnet Fullsjön Öratjärn(put and take)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se