Lofsdalen-Glöte FVOF

 Lofsdalen


Denna trevliga stuga med braskamin, 6 bäddar och bastu ligger i Lofsdalen som är mycket vackert beläget vid Lofssjön. I Lofsdalen kan man cykla downhill, paddla kanot, hyra båt, fiska öring och röding, bada och när det anordnas, gå med på björnsafari eller hyra en bastuflotte och åka ut på Lofssjön.

Det finns gott om cykel och vandringsleder som man når nära boendet. Många leder går upp på fjället där man kan nå flera toppar, som bl.
a. Hovärken, en fin topp på 1125 möh.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Lofsdalen


Denna trevliga stuga med 6 bäddar, braskamin och bastu ligger i Lofsdalen som är mycket vackert beläget vid Lofssjön. Här finns gott om cykel och vandringsleder som man når nära boendet.

Många leder går upp på fjället där man kan nå flera toppar. Hovvärken är en fin topp på hela 1125 möh.
Härifrån har man storslagen utsikt över andra fjäll och Lofssjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Lofsdalen/Härjedalen


Uppe på Hovärken i Lofsdalen ligger denna trevliga stuga med utsikt över Norska fjällen. Lugnt barnvänligt område, fina vandringsleder, cykeluthyrning, björnsafari och såklart ett dopp i badtunnan.

Semesterstugan ligger högst uppe på Hovärksberget, nästan 900m.ö.
h. Naturskönt beläget med en vacker utsikt från altanen över till de norska fjällen. Stugan ligger ca 5 minuters bilväg från Lofsdalen byn och ligger i ett lugnt område uppe på fjället, nära naturen, där barnen kan leka utan biltrafik.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Fjätervålen/Särna


Mycket vacker och välutrustad stuga i anslutning till Fjätervålens skidanläggning, 200 m. Nära längdåkning och skoterleder.

Fina fiskevatten både sommar- och vintertid i Fjätälven.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Idre


Mysigt timmerhus i fjällmiljö med närhet till skidåkning både utför och på längden. Fina fiskevatten i närheten av stugan.

Mysigt timmerhus i fjällmiljö med närhet till skidåkning både utför och på längden. Fina fiskevatten i närheten av stugan.Läs mer om bostaden och boka här!

 Idre


Trevlig stuga på nedlagd dalagård. Lugnt läge.

Ca 10 km till Idre. Bra fiske och goda bär- och svampmarker.
Trevlig stuga på nedlagd dalagård. Lugnt läge.Ca 10 km till skidåkning för hela familjen på Idre fjäll.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hedeviken


Trevligt stort fritidshus med övertäckt terrass. Beläget på naturtomt 150 m från Ljusnan m bra fiske.

Båtuthyrning i fiskecampen i Hedeviken. Bra badplats 2 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kringelfjorden


Fräsch stuga med utsikt över den vackra Kringelfjorden. Trevlig möblering där ni kan värma er vid braskaminen kyliga dagar och kvällar.

Vill ni inte bada i närheten av stugan kan ni ta båten och åka ut på Österdalsälven och hitta en fin sandstrand på fastlandet eller på någon av öarna. För den fiskeintresserade är det 100m ner till fjordkanten och har ni tur nappar en abborre eller en gädda.
Tar du båten ökar fiskemöjligheterna och du kan även få en öring eller harr.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kringelfjorden


Här finns allt för den naturälskande familjen. Från huset och tomten har man en bedövande vacker utsikt över Kringelfjorden och dess pittoreska öar.

Med båten tar ni en utflykt på den vackra fjorden, kanske fiskelyckan ordnar middagen. Stor tomt med enskilt läge.
Gäststuga med två extrasängar finns att disponera efter överenskommelse. Huset är renoverat i gammal stil. Bastun väntar på er efter dagens slut. Kanadensare ingår.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kringelfjorden


Fräsch och fin stuga i populärt område intill Österdalsälven. Stugan ligger belägen vid en susande tallskog med utsikt över älv.

Bra fiske. Rökning ej tillåten.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Kringelfjorden

Lofsdalen-Glöte FVOF
Ransundssjön, Storrassen, mfl.
Tännäs Fiskeområde
Långå
Funäsdalens FVOF
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se