Luhrsjöns FVOF

 Osby/Hästveda


Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lek- och grillplats. Kanot ingår.

Sjörikt område med många fina bad och bra fiske. Området bjuder på underbar natur med flera vandringsleder, rikt fågelliv mm.
Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lekplats och grillplats. Kanot ingår. Stugan ligger i ett sjörikt område med många möjligheter till bad vid fina badplatser och bra fiske.Läs mer om bostaden och boka här!

 Troedstorp/Farstorp


Mysig stuga på stor tomt, mitt i den vackra naturen runt Hässleholm, med många sjöar och skog. Härligt uterum med utsikt ut över den lilla bäcken, Farstorpsån, som rinner strax utanför stugan.

För dig som vill promenera eller cykla finns det gott om trevliga vägar utanför husknuten, i närområdet finns också många trevliga vandringsleder, t ex Lursjöleden, det är även gott om svamp, bär och vilt tex rådjur och hjort.Läs mer om bostaden och boka här!

 Rävninge/Norra Sandby


Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge. 4 rum och kök, 130 kvm.

6 bäddar. Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar/våningssäng.
Bottenvåning: sovrum: dubbelsäng. Spjälsäng. Allrum: matplats, soffmöblemang, TV. Kök: spis/ugn, kamin, micro, kyl/frys, kaffebryggare, matplats.
Dusch/WC. Stor trädgård med trädgårdsmöbler, grill. Rökning & husdjur ej tillåtet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Visseltofta/Osby


Mysig stuga på stor, avskild och härlig tomt nära Helgeå, där ligger båten och där kan du fiska. Här har det tidigare funnits ett känt dansställe och det finns delar av grunden kvar på tomten.

I byn Visseltofta ligger en vacker gammal kyrka och i närliggande Osby finns BRIOS Lekoseum. Trappa upp till stugan.
Dusch med separat ingång. Mysig stuga på stor, avskild och härlig tomt nära Helgeå, där ligger båten och där kan du fiska.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm


Mysigt och annorlunda boende på fd bondgård. Boendet består av flera stugor.

En stuga med kök och allrum i ett fd cafè, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover. Skog och hagar med betande hästar vid sovstugorna.
I skogen och markerna runt stugan finns ett rikt fågelliv, älg, hjort, rådjur och mycket svamp och bär. Ägaren har en väldigt snäll hund som går lös på gården, dessutom finns det katt och höns.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö/Hässleholm


Fint semesterhus med braskamin på härlig sjötomt, panoramautsikt ut över sjön, båt med åror ingår. Semesterhuset ligger på en lugn bygata i Vittsjö.

Du har nära till bad och fiske i Pickelsjön och Vittsjön, där det finns kanot och båtuthyrning. Vittsjön hänger samman med ytterligare två sjöar, vilket ger stora möjligheter till långa härliga utflykter på vattnet.
Du har nära till Älgsafari i Markaryd, vill du bada i havet når du på ca en timma Åhus eller Halmstad med långa härliga sandstränder.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Fräsch och trevlig semesterlägenhet med lugnt läge i Vittsjö på gränsen mot Småland med närhet till Vittjö Golf och Vittsjö Camping. Här finns kanot-, cykel- och båtuthyrning och vattenskidåkning.

Även möjlighet att spela minigolf. Fin badplats i Pickelsjön.
Besök älgarna i Smålandet i Markaryd. Shopping i Hässleholm. Fräsch och trevlig semesterlägenhet med lugnt läge i Vittsjö på gränsen mot Småland med närhet till Vittjö Golf och Vittsjö Camping.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Mysigt semesterhus med avskilt läge nära en sjö med barnvänlig strand. Huset ligger på en stor och lummig tomt vid kanten av en skog.

I området finns vackra vandringsleder för den som vill njuta av naturen till fots. Mysigt semesterhus med avskilt läge nära en sjö med barnvänlig strand.
Huset ligger på en stor och lummig tomt vid kanten av en skog. I området finns vackra vandringsleder för den som vill njuta av naturen till fots.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gundrastorp/Vittsjö 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Trivsamt fritidshus med stor terrass i söderläge. Fridfullt beläget i en sjörik trakt med mycket vacker natur.

S2 är genomgångsrum.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vittsjö

Bjärlången Dalsjön
Lagan, Lokasjön, Jetesjön, Skjärsjön, Tånnerydsdammen
Väglasjön, Vitasjön, Svartasjön
Hammarsjön, Lagaån
Almaån (Övre)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.