Virserums sportfiskeklubb

 Virserum


Här bor ni vackert ute på landet i ett semesterhus med skog och beteshagar inpå knuten. Bara ett stenkast från skidanläggningen Dackestupet med utförsåkning samt längdskidåkning och på sommaren banor för mountainbikes.

Här bor ni vackert ute på landet med skog och beteshagar inpå knuten. Bara ett stenkast från skidanläggningen Dackestupet med 3 nedfarter och två liftar.
På sommaren kan ni åka utför på banor för mountainbikes. Endast ett par km in till samhället Virserum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Virserum


Stort semesterhus med bra standard och trevligt inredd, belägen mitt i Virserum i Hultsfred kommun, Kalmar län. Det här är en mycket vacker bygd i Småland mellan Glasriket och Astrid Lindgrens hemtrakter mitt mellan Växjö och Vimmerby.

Här finns mycket att upptäcka. Besök Virserums konsthall som ligger i Pappershuset.
Bad och fiskemöjligheter i Virserumssjön som är en lättillgänglig sjö med många fiskarter och som har ett bra gösfiske.Läs mer om bostaden och boka här!

 Rås/Virserum


Array Array.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Virserum


Charmig semesterhus med lugnt läge mitt i naturen. Modern och fräsch villa med mysig uteplats på framsidan.

I närheten finns attraktioner som Astrid Lindgrens värld, bad i sjön Viserums med vandringsled, Målilla älgpark. Charmig semesterhus med lugnt läge mitt i naturen.
Modern och fräsch villa med mysig uteplats på framsidan.Läs mer om bostaden och boka här!

 Stenberga


Trevligt, miljövänligt timmerhus med fräsch och smakfull inredning. Tillgång till bastu och tvättmaskin i separat hus.

Gör gärna dagsutflykter till Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva eller till guldvaskning i Ädelfors. Utanför Vetlanda i Småland ligger detta miljövänliga semesterhus med fräsch och smakfull inredning.
Här bor man nära till natur, kultur och sevärdheter. I sjön Saljen en bit från huset finns det tillgång till båt och en privat strand dit få har tillträde.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Stenberga


Här bor ni i ett miljövänligt timmerhus med genomtänkt inredning. Tillgång till bastu i separat hus och en båt i sjön Saljen.

Nära både natur, kultur och sevärdheter. Besök Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva mm.
Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen. Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett rymligt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Saljen. Öppen planlösning med högt till tak i kök och vardagsrum.

Endast 50m ner till badplats och 100m till båten. Härlig altan för soliga dagar.
Här bor ni i ett rymligt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Saljen. Öppen planlösning med högt till tak i kök och vardagsrum. Endast 50m ner till badplatsen och 100m till båten som ingår. Stor generös altan som ligger mot sjön längs hela baksidan på huset.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett semesterhus med öppen planlösning och högt till tak i vardagsrum och kök. Med en fantastisk utsikt över sjön och med egen trappa ner till badplatsen nedanför huset.

Båten som ingår ligger ca. 150m bort.
På den stora altanen som löper längst hela baksidan ser man långt ut över sjön. I Stenberga som ligger en dryg km bort hittar ni både butik och restaurang. Huset ligger på lagom avstånd för dagsutflykter till många av Smålands sevärdheter och besöksmål.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Björkenäs/Målilla


Enskilt beläget hus med generös altan som vätter ut mot sjön. Nära Astrid Lindgrens värld och Glasriket.

Bra fiske och bad. Enskilt beläget hus med smakfull inredning.
Stor generös altan som vätter ut mot sjön. Detta är ett hus för avkoppling. Nära till Astrid Lindgrens värld, Vimmerby och Glasriket. Området erbjuder bra fiske och en härlig natur.
Detta är en bygd med rik och lång historia och här finns riktigt mycket att uppleva. Bara några km bort finns Målilla med butik och restauranger.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ängslyckan/Skirö


Semesterhus beläget i Skirö, som även kallas Smålands trädgård. På altanen under tak kan ni söka skugga soliga dagar.

Huset ligger endast 100m ifrån Övrasjön som är en källsjö med fint fiske efter gädda och abborre. Semesterhus beläget i Skirö, som även kallas Smålands trädgård.
På altanen under tak kan ni söka skugga soliga dagar. Huset ligger endast 100m ifrån Övrasjön som är en källsjö med fint fiske efter gädda och abborre. Vid sjön finns även en bra bad- och grillplats.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ängslyckan/Skirö

Övrasjön
Saljen, Skirösjön, Skärvetesjön med åar.
Emån och Nybroholmsdammen
Emån
Serarpssjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se