Virserums sportfiskeklubb

 Virserum


Här bor ni vackert ute på landet i ett semesterhus med skog och beteshagar inpå knuten. Bara ett stenkast från skidanläggningen Dackestupet med utförsåkning samt längdskidåkning och på sommaren banor för mountainbikes.

Här bor ni vackert ute på landet med skog och beteshagar inpå knuten. Bara ett stenkast från skidanläggningen Dackestupet med 3 nedfarter och två liftar.
På sommaren kan ni åka utför på banor för mountainbikes. Endast ett par km in till samhället Virserum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Virserum


Detta semesterhus är vacker beläget vid Gerd sjön mitt i naturen med stora, härliga grönområden. Badplats med sandstrand finns ca 2 km från huset.

Virserum är den näst största orten i Hultsfreds kommun. Här finns du både muséum och konsthall, restauranger, mataffärer mm.
Ortens muséum hjälper också till att bidra med historisk och kulturell prägel. En stor höjdpunkt under året här är Virserum marknad.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Rås/Virserum


Detta semesterhus i Rås välkomnar den stora familjen som vill ta med sig sina husdjur och även sin häst. Här kan ni laga mat tillsammans i det rymliga köket, leka i den vackra trädgården och mysa framför den öppna spisen ruggiga dagar.

Till Målilla Älgpark har ni 30 km och här kan barnen få mata både älgar och getter. Detta semesterhus i Rås välkomnar den stora familjen som vill ta med sig sina husdjur och även sin häst.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Virserum


Charmig semesterhus med lugnt läge mitt i naturen. Modern och fräsch villa med mysig uteplats på framsidan.

I närheten finns små strövstigar, där en del går att cykla på, dessa ringlar fram i en fin natur och passerar sjöar där vissa går att bada i, attraktioner som Astrid Lindgrens värld samt bad i Viserums sjön. Viserum har en vacker vandringsled runt Viserums sjön samt restauranger.Läs mer om bostaden och boka här!

 Stenberga


Utanför Vetlanda i Småland ligger detta miljövänliga semesterhus med fräsch och smakfull inredning. Här bor man nära till natur, kultur och sevärdheter.

I sjön Saljen en bit från huset finns det tillgång till båt och en privat strand dit få har tillträde. Gör gärna en dagsutflykt till Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva eller till guldvaskning i Ädelfors.
Vintertid finns de två skidbackarna Kettilsås och Dackestupet i närområdet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Stenberga


Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen.

Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde. Tillgång till gemensam vedeldad bastu, tvättmaskin och torktumlare i separat hus.
Ni bor nära både natur, kultur och sevärdheter. Inom 60 km finns Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva och guldvaskningen i Ädelfors.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett semesterhus med öppen planlösning och högt till tak i vardagsrum och kök. Med en fantastisk utsikt över sjön och med egen trappa ner till badplatsen nedanför huset.

Båten som ingår ligger ca. 150m bort.
Här bor ni i ett semesterhus med öppen planlösning och högt till tak i vardagsrum och kök. Med en fantastisk utsikt över sjön och med egen trappa ner till badplatsen nedanför huset. Båten som ingår ligger ca. 150m bort.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett rymligt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Saljen. Öppen planlösning med högt till tak i kök och vardagsrum.

Endast 50m ner till badplatsen och 100m till båten som ingår. Stor generös altan som ligger mot sjön längs hela baksidan på huset.
Här kan man njuta soliga dagar och ljumma kvällar med skön utsikt. Affär och restaurang hittar ni en dryg kilometer bort i byn Stenberga. Härifrån har ni nära till många av Smålands sevärdheter och besöksmål.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Björkenäs/Målilla


Enskilt beläget hus med smakfull inredning. Stor generös altan som vätter ut mot sjön.

Detta är ett hus för avkoppling. Nära till Astrid Lindgrens värld, Vimmerby och Glasriket.
Området erbjuder bra fiske och en härlig natur. Detta är en bygd med rik och lång historia och här finns riktigt mycket att uppleva. Bara några km bort finns Målilla med butik och restauranger. Enskilt beläget hus med generös altan som vätter ut mot sjön.
Nära Astrid Lindgrens värld och Glasriket. Bra fiske och bad.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Målilla


Här bor ni i ett trevligt semesterhus med vacker utsikt över sjön Flaten som ligger endast 10 m bort när ni stiger ut genom dörren. Brygg en kopp kaffe och ta några kliv utanför huset och möt morgon vid Flatens strand.

Detta är ett hus att verkligen njuta i. Huset ligger på samma tomt som ägaren, men med egen strandremsa och del av trädgården.
Flaten erbjuder också ett fantastiskt fiske med av insjöfisk såsom gädda, abborre och gös.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Målilla

Flaten, Bysjön, Melsjön, Yttre Vrången mfl
Emån, Järnsjön, Oppsjön m fl sjöar
Skärveteån, Narrveten
Lysegöl
Emån och Nybroholmsdammen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.