Virserums sportfiskeklubb

 Virserum


Stort semesterhus med bra standard och trevligt inredd, belägen mitt i Virserum i Hultsfred kommun, Kalmar län. Det här är en mycket vacker bygd i Småland mellan Glasriket och Astrid Lindgrens hemtrakter mitt mellan Växjö och Vimmerby.

Här finns mycket att upptäcka. Besök Virserums konsthall som ligger i Pappershuset.
Bad och fiskemöjligheter i Virserumssjön som är en lättillgänglig sjö med många fiskarter och som har ett bra gösfiske.Läs mer om bostaden och boka här!

 Rås/Virserum


Array Array.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Stenberga


Här bor ni i ett miljövänligt timmerhus med genomtänkt inredning. Tillgång till bastu i separat hus och en båt i sjön Saljen.

Nära både natur, kultur och sevärdheter. Besök Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva mm.
Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen. Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Stenberga


Trevligt, miljövänligt timmerhus med fräsch och smakfull inredning. Tillgång till bastu och tvättmaskin i separat hus.

Gör gärna dagsutflykter till Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva eller till guldvaskning i Ädelfors. Utanför Vetlanda i Småland ligger detta miljövänliga semesterhus med fräsch och smakfull inredning.
Här bor man nära till natur, kultur och sevärdheter. I sjön Saljen en bit från huset finns det tillgång till båt och en privat strand dit få har tillträde.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett semesterhus med öppen planlösning och högt till tak i vardagsrum och kök. Med en fantastisk utsikt över sjön och med egen trappa ner till badplatsen nedanför huset.

Båten som ingår ligger ca. 150m bort.
Här bor ni i ett semesterhus med öppen planlösning och högt till tak i vardagsrum och kök. Med en fantastisk utsikt över sjön och med egen trappa ner till badplatsen nedanför huset. Båten som ingår ligger ca. 150m bort.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodaryd/Stenberga


Här bor ni i ett rymligt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Saljen. Öppen planlösning med högt till tak i kök och vardagsrum.

Endast 50m ner till badplats och 100m till båten. Härlig altan för soliga dagar.
Här bor ni i ett rymligt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Saljen. Öppen planlösning med högt till tak i kök och vardagsrum. Endast 50m ner till badplatsen och 100m till båten som ingår. Stor generös altan som ligger mot sjön längs hela baksidan på huset.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Björkenäs/Målilla


Enskilt beläget hus med generös altan som vätter ut mot sjön. Nära Astrid Lindgrens värld och Glasriket.

Bra fiske och bad. Enskilt beläget hus med smakfull inredning.
Stor generös altan som vätter ut mot sjön. Detta är ett hus för avkoppling. Nära till Astrid Lindgrens värld, Vimmerby och Glasriket. Området erbjuder bra fiske och en härlig natur.
Detta är en bygd med rik och lång historia och här finns riktigt mycket att uppleva. Bara några km bort finns Målilla med butik och restauranger.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ängslyckan/Skirö


Semesterhus beläget i Skirö, som även kallas Smålands trädgård. På altanen under tak kan ni söka skugga soliga dagar.

Huset ligger endast 100m ifrån Övrasjön som är en källsjö med fint fiske efter gädda och abborre. Vid sjön finns även en bra bad- och grillplats.
Båt ingår och det går att hyra en 4hk motor. Huset ligger i ett lugnt och otroligt naturskönt område där det finns stora möjligheter att vistas i lugn och skön natur. Det är ca 8 km till närmaste inköps ställe och bensin mack.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Åseda


Här bor ni precis vid strandkanten med en sandstrand och båtbrygga. Modernt och välutrustat semesterhus med generösa ytor att umgås på och en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet.

Här kan man njuta av den fantastiska panoramautsikten över sjön eller bad i viken. Ni kommer också ha tillgång till en roddbåt för t ex fisketurer.
Området erbjuder många sevärdheter och aktiviteter. Allt från Astrid Lindgrens värld till smålänska Glasriket.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Fågelfors


En rymlig stuga med stora rum och mycket plats att umgås på. Stugan ligger vackert i skogsbrynet med ån rinnande bakom.

I hyran ingår båt och kanot. Perfekt för barnfamiljer.
Rymlig stuga i natursköna Fågelfors med tillgång till egen båt. Söker du en stuga med plats för hela familjen så är detta ett bra val. Stugan är en före detta bondgård som är belägen i skogsbrynet med ån rinnande bakom. På gården finns gungor och sandlåda till barnen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Fågelfors

Älmten-Broasjöns FVOF
Badebodaån, Boasjön, Öasjön, Kvarnsjön m.fl. sjöar
Välens FVOF
Feresjön, Kiasjön mfl.
Flaten, Bysjön, Melsjön, Yttre Vrången mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se