Magelungens FVF

Annons

 Trosa


Trevligt litet semesterhus på Edaö i Trosa skärgård med egen roddbåt vid bryggan och bra fiske i sjön. Trevligt litet semesterhus på Edaö i Trosa skärgård med egen roddbåt vid bryggan och bra fiske i sjön.

Havsbad med lång sandstrand och utomhusleksaker samt badklippor i närheten. Nära två fina golfbanor och flera slott att beöka.
Fina restauranfer längs Trosaån och havsutflykter från Trosa hamn. Fin bangolfbana i Trosa med boulebana och servering. Fina srteövområden och strandpromenader.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Trosa


Trevligt hus på stor, vacker tomt på Öbolandet i Trosa. Stor altan med tak och infravärme Gäststuga med eget pentry och stor altan.

Nära idylliska Trosa med flera slott , sevärdheter och härliga restauranger. På Öbolandet i Trosa ligger detta trevliga semesterhus på en stor, vacker, insynsskyddad tomt.
Semesterhuset har en stor altan under tak med infravärme vilket gör man kan sitta ute och njuta långt in på småtimmarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bålsta/Stockholm


Naturnära, välskött stuga i Bålsta med lantligt läge med möjlighet att plocka bär och svamp. Nära till Mälarens vatten med fina klipphällar, roddbåt finns att låna.

Till Ekillabadets sandstrand tar det ca 15 min. Här kan du bo i en välskött stuga på landet.
Du kan njuta och ta det lugnt i den fina miljön men ändå är Stockholm bara 45 minuter bort. Till Mälaren med sina fina stränder och ett flertal ostörda badplatser är det bara 900m.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Muskö


Härligt semesterhus på Muskö i Stockholms södra skärgård. Bilväg ända fram.

Lugnt läge med utsikt över liten sjö och med tillgång till roddbåt inom 100 meter. Bad vid flera badställen i havet runt om ön.
Skejtbowl på tomten! Huset är ett ladhus i två plan med glaspartier som öppnas mot trädäcket utanför. Flera fina solterrasser, gott om plats att grilla och stort matbord för trevliga middagar. Alla sovrum ligger 1 trappa upp, badrum finns på båda planen. Mataffär 650 meter.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nykvarn


Fint semesterhus vid Mälarens strand med stor altan mot sjön i söderläge. Egen båt med riktigt bra fiske i sjön.

Snabbtåg till Stockholm från Nykvarn på 20 minuter med alla sevärdheter och evenemang. Lådbilslandet i Nykvarn är ett måste för alla barnfamiljer där alla barn själva får köra både tåg, lastbilar, bussar, sportbilar, traktorer mm.
Fina strövområden med gott om vilt, svamp och bär. Även utflykter till Mariefred med Gripsholms slott och ångbåtsturer i Mälaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mariefred


Trevlig semesterlägenhet på tredje våningen i Hedlandet med utsikt över sjön Mälaren. Egen båt vid badbryggan.

Gripsholms slott att besöka med vacker trädgård och restauranger i Mariefred. Golfbana 12 km.
Trevlig semesterlägenhet på tredje våningen i Hedlandet nära Mariefred med utsikt över sjön Mälaren. Egen båt vid badbryggan. Både ångbåt och snabbtåg från Mariefred till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. Golfbana 12 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mariefred


Trevlig semesterlägenhet på andra våningen i Hedlandet med utsikt över sjön Mälaren. Egen båt vid badbryggan.

Både ångbåt och snabbtåg från Mariefred till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. Golfbana 12 km.
Trevlig semesterlägenhet på andra våningen i Hedlandet nära Mariefred med utsikt över sjön Mälaren. Egen båt vid badbryggan. Både ångbåt och snabbtåg från Mariefred till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. Golfbana 12 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vaxholm


Ett bra hus på sjötomt med havsutsikt över ett gammalt sommarområde på det klassiska Bogesundslandet nära Vaxholm. Ett bra hus på sjötomt med havsutsikt över fartygens infartsled till Stockholm, 1000 m2 beläget i ett gammalt sommarområde på det klassiska Bogesundslandet nära Vaxholm, det är ett året runt hus, villa, 4 rum och kök, med en stor terrass i vinkel utanför med havsutsikt över stora farleden in till Stockholm, med alla fartyg och båtar som drar förbi. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ingarö


Mysig liten stuga med 4 bäddar på Ingarö i Stockholms skärgård. Stugan delar tomt med husägarnas hus och på tomten finns också bin i bikupor.

Själva stugan är enkel men funktionell med vedeldad kamin och trevlig uteplats. Närmaste bad med brygga och klippor ligger bara en promenad bort och nås via trappor.
En fin utsiktsplats finns också i närheten. Till barnvänliga sandstränderna Stora och Lilla Sandarna tar det 10 minuter med bil eller buss.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Södertälje


På en stor ö 200 m från land ligger detta genuina och trevliga semesterhus med gamla anor. Transporten ut till huset sker med den egna roddbåten över sundet.

Härlig panoramautsikt över Mälaren. Stora gräsytor för lek och spel.
Bra fiske i sjön. Ägarfamiljen bor i det andra huset på ön. Ni har 20 km in till Södertälje och här kan ni shoppa samt besöka Tom Tits Experiment som är ett vetenskapsmuseum, som roar både stora och små.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Södertälje

Flaten, Uttran och Dånviken
Översjön
Edssjön och Fysingen
Sollentuna
Muskan, Fjättern
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se