Möckelns FVO

 Borshult/Stenbrohult


Fiska, sola eller bara njut av lugnet. Här bor ni i ett hus byggt 2008 med äldre storstuga.

Egen brygga. Fiske i Birasjön och bad och fiske i Saganässjön.
IKEA 8 km. Fiska, sola eller bara njut av lugnet i den småländska naturen. Här bor ni i ett hus byggt 2008 med äldre storstuga. Ett hus med gott om charm och med en öppen spis för de härliga vår- eller höstkvällarna.
Tennisbana kan förbokas utan kostnad. Båten ligger förtöjd vid den egna bryggan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Diö/Älmhult


Trevlig stuga med enskilt läge på stor tomt. Ni har bara 12 km till IKEA/Älmhult med restauranger, shopping, turistbyrå.

Sjön Möckeln som är en bra fiskesjö finns inom räckhåll annars ligger Såganässjön med bad 5 km bort. Trevlig stuga 2,4 km från Diö i Småland.
Huset ligger enskilt på en stor tomt, men väg 23 finns i närheten. Ni har bara 12 km till IKEA där ni har restauranger, shopping, turistbyrå och förstås det första IKEA varuhuset. Det finns också ett IKEA museum i Älmhult.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älmhult


Trivsam, fräsch och välhållen stuga utanför Älmhult i Småland, med lugnt läge i ljusa och vackra omgivningar. På den stora altan kan ni njuta av sköna semesterdagar.

Till bad och sjön Möckeln är det ca 200 m. Båten ligger 1100 m från stugan och i sjön är det bra fiske efter gös, gädda och abborre.
Ägaren säljer fiskekort.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Agunnaryd/Älmtaryd


Vilken känsla att bo i detta underbara semesterhus som är ett stenhus ursprungligen från 1300-talet med tjocka stenväggar och djupa fönstersmyger. Dessutom får ni bo i huset där Ingvar Kamprad spenderade många ungdomsår.

Här lekte han i trädgården och här skapade han sin grundplåt för att starta IKEA. I huset finns ett underbart kök med bl a en köksö.
Klinkers och trägolv i de flesta rummen. Stort och ljust allrum med kakelugn. Ett av sovrummen på andra våningen avdelas med draperi.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Älmhult/Möckeln


Trivsamt, högt beläget hus vid sjön Möckeln. Stora grönområden.

Inglasad altan för härliga kvällar. Sovrum 2 med draperi.
Närhet till IKEA, Älmhult. Fint bad 500 m. Trivsamt, högt beläget semesterhus vid sjön Möckeln i Småland. Stort allrum för lek och spel.
Inglasad altan fär härliga kvällar. Sovrum 2 med draperi. En av bäddarna finns i annex ca 10 m från huset. Närhet till det första Ikea-varuhuset i Älmhult.
Goda möjligheter till promenader och svampplockning. Stora grönområden finns.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älmtaryd/Älmhult


Härliga fria ytor både inne och ute erbjuder detta semesterhus. Allrum med öppen spis på varje våningsplan.

Sköna trägolv i nästan hela huset. Bra fiske i Möckeln eller Tornasjön.
IKEA ca 20 km. Granne med S05612. Härliga fria ytor både inne och ute erbjuder detta stora, rymliga semesterhus, lämpligt för två familjer. Allrum med öppen spis på varje våningsplan.
Härlig, stor matplats. Sköna trägolv i nästan hela huset. Entredörren är mycket speciell. Cyklar finns att hyra.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Agunnaryd


Njut av utsikten över den lilla dammen! Här finner ni ert semesterhus på den lilla kullen inte långt från Agunnaryd i Småland. Huset är ljust och trevligt med gott om plats för både stora som små.

Tre, väl tilltagna sovrum och ett stort kombinerat allrum och kök finns. Huset är handikappvänligt.
Njut av värmen från kaminen unde de svala dagarna. Altan med utsikt över den lilla dammen och endast 500 m ner till den fiskrika sjön Möckeln, där båten ligger.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Möckeln/Älmhult


Trevlig stuga med fantastiskt läge direkt vid sjön Möckeln i Älmhults kommun. Möckeln är en vacker sjö med bra fiske.

Förbud för fiske efter gös 1/4-20/6. Det finns badplats och grillplats för hela området direkt framför er stuga.
På tomten finns även ett annex med 4 bäddar, eget badrum och en härlig uteplats. Det finns en extra frys på 90 liter. Ni har mataffär i Liatorp och en lanthandel i Agunnaryd. Diö har en bra pizzeria.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älmhult


Läs mer om bostaden och boka här!

 Älmhult/Virestad


Välkommen till denna mysiga stuga i närheten av Älmhult och Virestad! Här bor ni i en renoverad torpstuga i gårdsmiljö på Spånghult Säteri med anor från 1700-talet. Huset har väldigt bra standard.

Underbara omgivningar där ägaren har eget fiskevatten i Garanshultasjön på 32 ha så ni behöver inte lösa fiskekort. Garanshultasjön är ingen badsjö, men sjöarna Möckeln och Virestad ligger inom räckhåll.
Beläget 75 m från S05127. Affär i Virestad och Liatorp.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Älmhult/Virestad

Möckeln, Steningen, Såganässjön mfl
Femlingen-Gryten
Hjärtanässjön
Stensjön och Agunnarydsjön
Härlunda Fiskevårdsområde
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.