Mollsjöns FVF

 Nol


Enastående läge, helt avskilt med egen strand, ett perfekt semesterhus som innehåller allt man kan önska sig. Här finns flera annex och huvudbyggnaden som har ett mycket välutrustat kök med gasgrill och väl tilltagna arbetsytor.

Mysigt ombonat allrum med stor öppen gasdriven spis och sköna möbler. På plan två finner ni masterbedroom, skön säng och egen balkong med sjöutsikt.
Nästa byggnad är Ateljén, luftig och skön med takfönster och en härlig dubbelsäng.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvängen


Denna mysiga stuga vid Älvängen har egen sjötomt och ligger i en rogivande natur. I sjön kan du bada och fiska eller bara sitta vid strandkanten ljusa sommarkvällar och njuta av naturen.

Har ni tur får ni kanske se en och annan älg. Stugan är varsamt renoverad och hemtrevlig.
I stugans allrum där man även sitter och intar sina måltider finns en vacker öppen spis som är dekorerad med stenar från sjön. Från sovrum 1 går man ut på den härliga balkongen där utsikten över sjön är fantastisk.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Jonsered/Partille


Detta är huset för den som vill bo lite speciellt. För att komma till huset måste man ta båten över sjön och lägga till vid den egna bryggan.

Nere vid sjön finns en egen liten badplats o 500 m längre bort även en kommunal. Huset är en perfekt utgångspunkt för utflykter till t ex Göteborg.
Ett besök på Liseberg uppskattas av gammal som ung. Fiske i sjön eller ädelfiske i närheten. Här har alla möjlighet att uppleva en avkopplande semester. Göteborg 15 km.
Miljötoalett inomhus.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Göteborg


Mycket trevlig villa med spännande trädgård. En trappa leder er upp till semesterbostaden och den väl tilltagna terrassen.

Beläget Sävedalen i nordöstra Göteborg. Nära till ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, bland annat Operan belägen vid Göta Älv där också Ostindiefararen ligger förtöjd, väl värd ett besök för hela familjen, inte att förglömma en trevlig utflykt med turistbåtarna i stadens kanalsystem.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lerum


Enkel stuga med separat bad, belägen i skogsbrynet. Nära till vacker natur med svamp, bär och fina fiskesjöar.

Endast 20 minuter till Göteborg.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hålta/Ytterby


Trevlig semesterbostad belägen i historisk miljö med anor från järnåldern, nära till Hålta kyrka med ursprung kring 1100-talet. Stugan har en öppen planlösning med braskamin, två trevliga sovrum och ett välutrustat kök.

Nära till spännande och vackra Marstrand med en härlig strandpromenad. När man är på Marstrandsön får man inte missa Marstrands fästning och gärna följa med på en guidad tur.
Här finns flera olika möjligheter att följa med på båtturer för fiske, kultur och bad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lödöse


Absolut bästa läget vid Göta Älv. Stugan har en stor terrass i sydväst där man på nära håll kan följa trafiken på Göta Kanal.

Båt ingår och motor kan hyras. Endast 30 minuter till Göteborg med ett stort utbud av nöjen, aktiviteter och kultur.
Med absolut bästa läget vid Göta Älv vid Lödöse i Västra Götaland ligger denna stuga som har en stor terrass i sydväst. Här kan man på nära håll följa trafiken på Göta Kanal. Båt ingår och motor kan hyras på plats direkt av ägaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Skepplanda


Lugnt o tyst beläget hus, perfekt för en avkopplande semester. Fiske i liten skogssjö, 500 m.

Goda vandringsmöjl. Göteborg 40 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Göteborg


Semesterhus nära köpcentrum, järnväg och trafikerade gator framför huset. Bakom huset, som är en oas mitt i stadens puls, finns stor, härlig gräsmatta för lek och spel, mysiga grillplatser och en vedeldad bastu.

Semesterbostaden har tre sovrum och två badrum, ett med en bastu i källarplan och en gästtoalett. Köket är välutrustat.
Mycket trevlig inglasad terrass.Läs mer om bostaden och boka här!

 Landvetter


Hus på en hästgård i utkanten av Landvetter. Skog och natur inpå knuten.

Överbyggd, inglasad terrass och en härlig trädgård för lek och spel. Området är rikt på bär och svamp.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Landvetter

Mölndalsån
Aspen-Säveåns FVOF
Säveåns Övre FVOF
Mollsjön, Lommekärr, Trolltjärn mfl
Lilla Lövsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se