Mollsjöns FVF

 Nol


Enastående läge, helt avskilt med egen strand, ett perfekt semesterhus som innehåller allt man kan önska sig. Här finns flera annex och huvudbyggnaden som har ett fräscht badrum med dusch, ett mycket välutrustat kök med gasgrill och väl tilltagna arbetsytor.

Mysigt ombonat allrum med stor öppen gasdriven spis och sköna möbler. På plan två finner ni masterbedroom, skön säng och egen balkong med sjöutsikt.
Nästa byggnad är Ateljén, luftig och skön med takfönster och en härlig dubbelsäng.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Lerum/Göteborg


I vägens ände finns denna trevliga semesterlägenhet på andra våningen. Belägen i mycket vacker omgivning.

Promenadavstånd till bad och fiskesjö med det renaste vatten. Väl tilltaget allrum i linje med välutrustat kök.
Två separata sovrum. Fräscht badrum. I markplan finner ni terrassen med grillplats. Nära till skog och mark för avkopplande promenader och utflykter efter bär och svamp.
Fem minuter till Lerum med ett stort utbud av affärer för shopping.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvängen


Denna mysiga stuga vid Älvängen har egen sjötomt och ligger i en rogivande natur. I sjön kan du bada och fiska eller bara sitta vid strandkanten ljusa sommarkvällar och njuta av naturen.

Har ni tur får ni kanske se en och annan älg. Stugan är varsamt renoverad och hemtrevlig.
I stugans allrum där man även sitter och intar sina måltider finns en vacker öppen spis som är dekorerad med stenar från sjön. Från sovrum 1 går man ut på den härliga balkongen där utsikten över sjön är fantastisk.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävedalen/Göteborg


Högt beläget semesterhus i etablerat och lugnt villaområde. Villan har en väl tilltagen terrass med jacuzzi för sex personer.

Stort välutrustat kök i linje med väl tilltaget allrum med öppen spis. På första plan finns också fyra sovrum, ett badrum och gästtoalett.
Semesterbostaden är väl lämpad för två familjer. Nära till Skatås friluftsområde med oändliga promenadstigar i en avkopplande miljö, här finns också Delsjön för spännande bad, fiskeutflykter och att cykla mountainbike.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lerum


Enkel stuga med separat bad, belägen i skogsbrynet. Nära till vacker natur med svamp, bär och fina fiskesjöar.

Endast 20 minuter till Göteborg.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hålta/Ytterby


Trevlig semesterbostad belägen i historisk miljö med anor från järnåldern, nära till Hålta kyrka med ursprung kring 1100-talet. Stugan har en öppen planlösning med braskamin, två trevliga sovrum och ett välutrustat kök.

Nära till spännande och vackra Marstrand med en härlig strandpromenad. När man är på Marstrandsön får man inte missa Marstrands fästning och gärna följa med på en guidad tur.
Här finns flera olika möjligheter att följa med på båtturer för fiske, kultur och bad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lödöse


Absolut bästa läget vid Göta Älv. Stugan har en stor terrass i sydväst där man på nära håll kan följa trafiken på Göta Kanal.

Båt ingår och motor kan hyras. Endast 30 minuter till Göteborg med ett stort utbud av nöjen, aktiviteter och kultur.
Med absolut bästa läget vid Göta Älv vid Lödöse i Västra Götaland ligger denna stuga som har en stor terrass i sydväst. Här kan man på nära håll följa trafiken på Göta Kanal. Båt ingår och motor kan hyras på plats direkt av ägaren.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skepplanda


Lugnt o tyst beläget hus, perfekt för en avkopplande semester. Fiske i liten skogssjö, 500 m.

Goda vandringsmöjl. Göteborg 40 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Landvetter


Hus på en hästgård i utkanten av Landvetter. Skog och natur inpå knuten.

Överbyggd, inglasad terrass och en härlig trädgård för lek och spel. Området är rikt på bär och svamp.Läs mer om bostaden och boka här!

 Floda


Enkel stuga med promenadavstånd ner till Lensjön där båten ligger för spännade bad- och fiskeutflykter. Skog och mark kring stugan är rik på bär och svamp. 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Floda

Tvärsjön
Uspen, Lensjön
Västra Nedsjön
Mjörn
Östra Nedsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.