Bottnaryds Byalag

 Bottnaryd


Husidyll med utsökt, högt och privat läge. Vacker kakelugn.

Bad och fiske vid Svansjön. Underbar natur med skogar och hagmarker.
Stuga med utsökt, högt och privat läge i närheten av Lökna i nordvästra delen av Småland. Helt insynsskyddad baksida. Huset är byggt med trägov på bottenplan, synliga takbjälkar och en fin kakelugn. Brant trappa till andra våning, där ni finner 2 sängar i var del av byggnaden –och ett allrum i mitten, inga dörrar.
Takhöjd andra vånigen endast 1.80.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Spännande, arkitektritad villa med ostört och mycket naturskönt läge på sydsvenska höglandet. Smakfullt inredd med bl a tak upp till nock i rymligt allrum med braskamin.

Genomgående hög standard. Under perioden 4 juni-10 sept kan pool i anslutning till huset få utnyttjas.
I den närbelägna Svansjön finns badplats och båt för givande fiskeäventyr. Fiskekort ingår. Ett drömhus, perfekt för upptäcktsfärder under alla årstider i den fagra smålandsnaturen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Smakfull och mycket trivsam flygelbyggnad med enastående läge, endast 10 m från vattnet. Panoramautsikt över Svansjön med bad, egen båt och brygga.

Här fiskar ni fritt efter gädda och abborre. Helt insynsskyddad terrass.
Stort allrum med fin sjöutsikt och en kamin för de svala kvällarna. Ved finns att köpa. Semesterhuset ligger i närheten av Mullsjö i Småland. Fyra rejäla sovrum med bra sängstandard.
Mullsjö alpin ca 7 km. Fina vandringslder i Mullsjö.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mulseryd/Bottnaryd


Semesterhus som är ett renoverat stall, beläget i närheten av Bottnaryd i det småländska landskapet. Stallet är i timmer och helt och hållet inrett i 50-tals-stil såväl möbler som inredningsdetaljer.

Man har blandat gammalt och nytt. Här hittar ni t ex ett flertal bord och stolar så att pyssel eller svamprensning kan ligga ostört kvar.
Sovadelningen når man via den gamla trappan, och är inrett högt i tak.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sundsered/Mullsjö


Vackert beläget semesterhus med utsikt ut över sjön Stråken, som endast ligger 300 m från huset. Här bor ni helt ostört i ett rymligt hus med stor underbar trädgård.

Vackra skogsvägar utanför huset att ströva på. Vackert beläget semesterhus i Småland med utsikt över sjön Stråken, som endast ligger 300 m från huset.
Här bor ni helt ostört i ett rymligt hus med stor underbar trädgård. Huset har miljövänlig uppvärmning genom jordvärme och även en braskamin för mysstunder när mörkret faller på.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mulseryd/Jönköping


Vackert beläget hus med sjöutsikt över Mulserydsjön med bad och fiske. Två överbyggda terrasser.

Braskamin i allrum. 5 km till naturreservatet Ko Mosse.
Vackert beläget semesterhus med sjöutsikt över Mulserydssjön med bra bad och fiske. Närhet till Jönköping och shoppingcentret A6. Tre bra sovrum. En terrass förutom de två överbyggda.
Braskamin i allrummet för svala kvällar. 5 km till naturreservatet Ko Mosse. Gränna med Visingsö är väl värt ett besök, eller nationalparken ”Store Mosse”.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Jönköping


Lantligt beläget hus med aktivt jordbruk inpå knuten och utsikt över ett öppet odlingslandskap. I området flera fiskrika sjöar och närmast ligger Mulserudsjön för härliga badutflykter.

Läs mer om bostaden och boka här!

 Mullsjö


Tänk er att bara stiga upp ur sängen, gå några få steg och få doppa tårna i sjön, eller lyssna på vågorna. Detta fina semesterhus hittar ni i närheten av Mullsjö i den nordvästra delen av Småland.

Altan med härlig sjöutsikt. Här njuter ni stillheten , eller solnedgången över sjön från den egna badplatsen.
Båten tar er ut på den rofyllda sjön, som dessutom erbjuder ett bra fiske efter gädda, abborre och gös. Fina svamp- och bärmarker.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mullsjö


Hus med härlig utsikt över sjön Stråken En liten stig tar er ner till sjön och badplatsen. Ni nyttjar tre olika byggnader som ligger några meter från varandra.

Total boyta 112 m2. Fina svampmarker.
Granne med S04056. Med härlig utsikt över sjön Stråken i närheten av Mullsjö i den norra delen av Småland, ligger dessa semesterhus högt uppe på en kulle. En liten stig tar er ner till sjön och badplatsen. Ni nyttjar tre olika byggnader för er vistelse med en total boyta på 112 m2.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Stråken/Bottnaryd


Totalrenoverat semesterhus med öppen planlösning som ligger på en egen udde i sjön Stråken. Här finns egen sandstrand bara 10 meter från huset och en fantastisk panoramautsikt ut över sjön.

Huset har byggts om med öppen planlösning där man från köket och vardagsrummet ser ut över Stråken genom stora, generösa fönster. Dubbeldörrar leder ut till den stora altanen som vetter mot badstranden.
Huset har två toaletter och golvvärme finns på hela nedre våningen.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Stråken/Bottnaryd

Mörtsjön, Skräcklagölen, Gårdsjön mfl
Stråken
Mullsjön
Rasjön och Rakalven
Sandhemssjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

458700
Utfärdade fiskekort
57300
Fiskerapporter
663
Fiskeområden