Bottnaryds Byalag

 Stråken/Bottnaryd


Totalrenoverat semesterhus med öppen planlösning som ligger på en egen udde i sjön Stråken. Här finns egen sandstrand bara 10 meter från huset och en fantastisk panoramautsikt ut över sjön.

Huset har byggts om med öppen planlösning där man från köket och vardagsrummet ser ut över Stråken genom stora, generösa fönster. Dubbeldörrar leder ut till den stora altanen som vetter mot badstranden.
Huset har två toaletter och golvvärme finns på hela nedre våningen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Stuga med utsökt, högt och privat läge i närheten av Lökna i nordvästra delen av Småland. Helt insynsskyddad baksida.

Huset är byggt med trägov på bottenplan, synliga takbjälkar och en fin kakelugn. Brant trappa till andra våning, där ni finner 2 sängar i var del av byggnaden –och ett allrum i mitten, inga dörrar.
Takhöjd andra vånigen endast 1.80. Bad och fiske vid Svansjön. Underbar natur med skogar och hagmarker, fina promenadvägar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Spännande, arkitektritad villa med ostört och mycket naturskönt läge på sydsvenska höglandet. Smakfullt inredd med bl a tak upp till nock i rymligt allrum med braskamin.

Genomgående hög standard. Under perioden 4 juni-10 sept kan pool i anslutning till huset få utnyttjas.
I den närbelägna Svansjön finns badplats och båt för givande fiskeäventyr. Fiskekort ingår. Ett drömhus, perfekt för upptäcktsfärder under alla årstider i den fagra smålandsnaturen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Smakfull och mycket trivsam flygelbyggnad med enastående läge, endast 10 m från vattnet. Panoramautsikt över Svansjön med bad, egen båt och brygga.

Här fiskar ni fritt efter gädda och abborre. Helt insynsskyddad terrass.
Stort allrum med fin sjöutsikt och en kamin för de svala kvällarna. Ved finns att köpa. Semesterhuset ligger i närheten av Mullsjö i Småland. Fyra rejäla sovrum med bra sängstandard.
Mullsjö alpin ca 7 km. Fina vandringslder i Mullsjö.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mulseryd/Bottnaryd


Semesterhus som är ett renoverat stall, beläget i närheten av Bottnaryd i det småländska landskapet. Stallet är i timmer och helt och hållet inrett i 50-tals-stil såväl möbler som inredningsdetaljer.

Man har blandat gammalt och nytt. Här hittar ni t ex ett flertal bord och stolar så att pyssel eller svamprensning kan ligga ostört kvar.
Sovadelningen når man via den gamla trappan, och är inrett högt i tak.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sundsered/Mullsjö


Vackert beläget semesterhus i Småland med utsikt över sjön Stråken, som endast ligger 300 m från huset. Här bor ni helt ostört i ett rymligt hus med stor underbar trädgård.

Huset har miljövänlig uppvärmning genom jordvärme och även en braskamin för mysstunder när mörkret faller på. På sommaren finns vackra skogsvägar alldeles utanför huset och fina strövområden i bruksmiljö vid Ryfors golfbana, endast 7 km bort.
Stråken bjuder på fina bad och vackra båtturer.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mullsjö


Tänk er att bara stiga upp ur sängen, gå några få steg och få doppa tårna i sjön, eller lyssna på vågorna. Detta fina semesterhus hittar ni i närheten av Mullsjö i den nordvästra delen av Småland.

Altan med härlig sjöutsikt. Här njuter ni stillheten , eller solnedgången över sjön från den egna badplatsen.
Båten tar er ut på den rofyllda sjön, som dessutom erbjuder ett bra fiske efter gädda, abborre och gös. Fina svamp- och bärmarker.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Habo/Mullsjö


Fräsch semesterlägenhet, smakfullt inredd och möblerad. Lägenheten har väldigt bra standard med massagebad och ställbara sängar.

Här har ni naturen in på knuten med mycket bär och svamp. En båt på trailer kan hyras.
Fräsch lägenhet, smakfullt inredd och möblerad. Lägenheten har väldigt bra standard med massagebad och ställbara sängar. Här har ni naturen in på knuten med mycket bär och svamp. En båt på trailer finns på tomten som ni kan hyra.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Charmiga enoverade hus på en härlig tomt. Separat tvättavdelning.

Bad i Elsabosjön och fiske i Mullserydssjön. En av dubbelsängarna i annex.
Charmiga renoverade semesterhus på en härlig tomt i närheten av Mulseryd i Småland.Separat tvättavdelning. Båda husen är mycket fräscht och snyggt inredda. Bad i Elsabosjön och fiske i Mullserydssjön.
Gör gärna ett besök på Komosse, som gränsar intill där stugorna ligger, med en av Europas finaste våtmarker. Från huset skymtar man Elsabosjön över åkrarna.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Habo


Rött semesterhus med vita knutar beläget strax utanför Habo i Småland. Här njuter ni av naturens alla skiftningar och det lugna läget.

Idealiskt för promenader eller cykelturer. Vid klart väder har ni en vidunderlig utsikt.
Kaminen i allrummet ger härlig värme vid lite svala dagar. Närheten till Jönköpings alla butiker och sevärdheter. Vänern och sjön Stråken erbjuder båda två ett bra fiske och fina bad. Knaggebo skidbacke 15 km.
Hökensås sportfiske med flertal ”Put & take vatten” ca 25 km.

   


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Habo

Mullsjön
Stråken
Gravsjön
Mörtsjön, Skräcklagölen, Gårdsjön mfl
Sandhemssjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.