Gnosjö Sportfiskeklubb

 Åsenhöga/Gnosjö


Som ett örnnäste mitt i vildmarken med panoramautsikt över sjö och öar ligger detta nyare, trivsamma hus. Rustik interiör med braskamin. 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


Helt avskilt ligger denna semesterstuga med utsikt över Gärdessjön. Med närheten till Gnosjö i Småland.

Stor delvis öppen och överbyggd altan med sjöutsikt. Den lilla stigen tar er ner till sjön - där båten ligger.
Tar du däremot stigen ut till udden - hittar du den vackra grillplatsen. Timmerstugan byggdes 2010 och har en enorm takhöjd. Öppet mellan köket och det stora allrummet som har en braskamin. Här finns det plats för alla att umgås.
Fyra sovrum - varav det ena även med en barnsäng.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Isaberg/Nissafors


Fräsch, centralt belägen semesterlägenhet i Nissafors i Småland. Ligger endast 5 km från semesterparadiset Isaberg med slalom, äventyrsbana, älgpark och fina bad och fiske.

Stor gemensam trädgård med bl. sittmöbler och fin gräsmatta.
För den som gillar vilda western är det ca 25 km till vildawesternstaden High Chaparral. Nationalparken Store Mosse är väl värt ett besök. Shopping i Värnamo eller Gislaved. Fräsch, centralt belägen semesterlägenhet i Nissafors.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra/Isaberg


Stort härligt semesterhus med i närheten av Isaberg i Småland, gott om plats för alla. Här finns två härliga allrum med biljardbord, boxsäck, o öppen spis.

Inglasad altan där nu njuter de mesta av era måltider. Studsmatta och en helt inhägnad trädgård.
Perfekt både för barnen och hundarna. Nissan med bra fiske endast 50 m längre bort. Bada gör man i Hammarsjön ca 800m från huset. Stor fin lekplats 2 km från huset.
Isabergs Golfklubb med natursköna banor strax intill.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


På stor sjötomt med utsökt och helt privat läge, ligger detta semesterhus, endast 5 m från Sjöarpssjön med bad och fiske. Från den delvis överbyggda terrassen har du fin utsikt över sjön.

Den egna båten ligger vid stranden ca 30 m längre bort. Huset håller en god standard och är smakfullt inrett och har bl a braskamin och bastu för skön avkoppling.
Till Isaberg/Hestra med slalombackar och längdåkningsspår, samt äventysbana och en älgpark är det 11 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra


På sjötomt med Isabergs slalombacke i blickfånget ligger detta semesterhus. Det är endast 30m till en fin sandstrand för bad.

Här finns båten och brygga. Isaberg bjuder även på älgpark, äventyrsbana och en golfbana.
Med Isabergs slalombacke i blickfånget ligger detta trevliga semesterhus med öppen spis för mysfaktorn. Huset ligger i närheten av Hestra i Småland. Här har ni 8 km till backarna där ni kan åka utför eller utöva isfiske på närliggande sjö.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Marieholm


Upplev en äkta smålandsemester i en intressant och kulturhistorisk miljö med rötter från medeltiden. Det charmerande semesterhuset ”Hammargården” ligger direkt vid Hammardammen och är perfekt för flera familjer som vill semestra tillsammans.

Här kan man fiska och bada och det är tillgång till 2 bastuar. Huset är välutrustat och innehåller 2 kök, 3 badrum och 8 sovrum med totalt 14 sängplatser.
Ved ingår. Det finns flera terrasser med sjöutsikt, där man kan njuta av morgonkaffet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Åsenhöga/Gjosnö


Enklare stuga på ägarens gård i Gunnilstorp utanför Åsenhöga. I området finns många sjöar.

Ni bor mitt ute i naturen med närhet till Store Mosse som är en nationalpark och har fina vandringsleder. Isaberg/Hestra har aktiviteter både på sommaren och vintern.
Slalombackar och även en äventyrspark för barnen i Isabergs stugby. Här finns bland annat en racerbana för Segway och ni kan hyra cyklar. Här finns också en trevlig restaurang som heter Höganloft.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


Fantastiskt semesterhus som är ljust och trevligt med mycket bra standard. Ni bor med naturen utanför knuten och bara ett grannhus.

Området är kuperat område med fina vandringsmöjligheter. Byggt 2017.
Fantastiskt semesterhus som är ljust och trevligt med mycket bra standard. Ni bor med naturen utanför knuten och bara ett grannhus. Området i Småland är kuperat och det finns fina vandringsmöjligheter. Det är 7 km till Gnosjö där ni finner inköpsmöjligheter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra/Sjöliden


Fräscht och högt beläget semesterhus med en vidunderlig utsikt över Hammarsjön. Sitt på verandan och se de vackra solnedgångarna över sjön.

Precis nedanför ligger en barnvänlig sandstrand, liten väg mellan hus och sjön. Fräscht och högt beläget semesterhus med en vidunderlig utsikt över Hammarsjön.
Huset ligger i västra Småland. Här njuter ni av att sitta på verandan och se de vackra solnedgångarna över sjön. Det är gott om plats både ute och inne. I källaren finns det stora utrymmen för bl.
a.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hestra/Sjöliden

Norra Gusjön, Hammarsjön mfl.
Mossasjön
Götarpssjön
Lagmanshagasjön m fl sjöar
Stengårdshultasjön, Lillesjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se