Gnosjö Sportfiskeklubb

Annons

 Rydaholm


Här bor ni vackert med utsikt över sjön Furen som ligger några hundra meter bort. Huset finns ute på landet med 14 km in till samhället Rydaholm.

Stor generös trädgård och ett par minuters gång ner till sjön. Stort semesterhus med många sängplatser som passar för ett par familjer eller en större grupp.
På under en timme når ni både skidanläggningen i Isaberg och westernstaden High Chaparall. Alltså är det ett hus som går och bo i under hela året.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hestra


Mysigt semesterhus beläget på landsbygden utanför Hestra. Nära Isabergs slalombackar dit det är 14,5 km.

Här finns 10 nedfarter med olika svårighetsgrad från den lätta gröna till den svåra svarta. Mysigt hus beläget på landsbygden med chans att se mycket vilt.
Här njuter ni av stillheten och utsikten över ängar och hagar. Fiskar eller badar gör man i N. Vallsjön. Mysigt semesterhus beläget på landsbygden utanför Hestra i Småland.
Här njuter ni av stillheten och utsikten över ängar och hagar.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Gällstad


Trevlig, gemytlig villa endast 5 min från Rånnavägssjön som kan skymtas mellan träden. Stort, härligt allrum med högt i tak och en mysig kamin.


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till den lilla röda stugan i området älgen i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Liten stuga med veranda för 2-4 personer.

Här kan ni bo billigt om man inte behöver så stor stuga. Stugan ligger nära skogen och nära sjön i en lugnt och fridfullt område i Hok.
Alla stugor har gratis internet Wi-Fi. Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna att njuta av ledigheten i en stuga i Yxenhaga Resort 45 km från Jönköping. Här bor ni nära naturen och har en utsikt över från altanen.

Stugan har tvättmaskin och gratis Wi-Fi. I stugbyn finns tennisbana, aktivitetsrum och bastu.
Även en lekplats och många bara cykelvägar på området. Det går att hyra kanot och roddbåt och köpa fiskekort i receptionen. Nära till skogen från stugan. Har man tur kan man möta en älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


I stugbyn Yxenhaga bara 45 km från Jönköping, ligger denna röda stuga med närhet till sjö med fiske och skogen precis utanför dörren. I stugan finns fritt internet med Wi-Fi och en tvättmaskin.

På området finns en bastu, aktivitetsrum, tennis och vollybollbana. Nära till många utflyktsmål.
Åk en dag till trevliga Gränna med familjen och se hur de tillverkar polkagrisar eller besök Gränna Museum och att få veta mera om Andrés ballongfärd. Ta bilen över till Visingsö och åk runt den vackra ön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till en stuga bara 35 minuter från Jönköping. Här kan ni bo på er sommar semester eller på sportlovet.

Öppet året om i stugbyn Yxenhaga. I stugan finns tvättmaskin och gratis Wi-Fi.
Vill man ta det lugnt i stugbyn finns det kanot och roddbåt att hyra. Det går även att köpa fiskekort i receptionen. Flera grillplatser finns det i stugbyn och även bastu finns för den som vill svettas.Åker ni hit på vintern och vill åka skidor finns Isaberg bara 64 km bort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ambjörnarp


Mycket vackert belägen stuga, mellan byvägen och sjön. Här har ni egen badvik med härlig sandstrand för hela familjen, mysig grillplats att elda vid och gunga som liknar Madickens.

Från semesterbostaden utgår vandringsleden runt Holmsjön, en enkel och behaglig stig som kan bjuda på vackra semesterminnen. Nära till många fina fiskesjöar med renaste vatten och rikligt med fisk.
Ett måste är att hyra dressin i Ambjörnarp och ge sig ut på spåret.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkommen till stugbyn Yxenhaga. Passa på att njuta av närheten till skog och fiskevatten.

Vill man se älgar kan man åka till Skullaryd Moose Park och åka på älgsafari. Besök mysiga Gränna och se när de gör polkagrisar.
Välkomna till stugbyn Älgen i Yxenhaga stugby 35 minuter från Jönköping. Passa på att njuta av er semester med närhet till skogen och fiskevatten. Stugan har gratis internet Wi-Fi och även en tvättmaskin finns i stugan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Njut av ledigheten på Yxenhaga stugby. Här kan ni boka flera stugor bredvid varandra om ni vill njuta av semestern eller julfirandet tillsammans.

Stugorna ligger fint med närhet till sjö och skog. Nära Hooks golfbana.
Njut av ledigheten på Yxenhaga stugby bara 30 minuter från Jönköping. Här kan ni boka flera stugor bredvid varandra om ni vill njuta av semestern eller julfirandet tillsammans.Stugorna ligger fint med närhet till sjö och skog.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hok/Yxenhaga

Linnesjön (Skillingaryd)
Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Rusken
Lundholmssjön, Pellikroken, Lundholmssjön mfl sjöar
Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.