SFK Atletfiskarna - Casting

 Kvicksund


På en udde i Mälaren ligger detta fräscha semesterhus med stora utrymmen och härlig öppen spis. Panoramautsikt över sjön från alla rum.

Enskilt beläget med naturskyddsområde att ströva omkring i. Stora altaner med trädäck runt tre sidor av huset, delvis under tak.
Vid den egna sandstranden med brygga ligger roddbåten och det är fritt fiske i sjön. Nära Strömsholm och museum. 20 km till Eskilstuna Zoo. Stockholm 120 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sundbyholm/Eskilstuna


Välvårdat och trevligt semesterhus som är flygelbyggnaden på en gård i Sundbyholm. Hela övervåningen är ett stort sovrum och det saknas dörr mot trappan.

Huset ligger vacker och med en lantlig omgivning. Nära till olika fritidsaktiviteter såsom bad, fiske, ridning och cykling.
Till Eskilstuna har ni 8 km och härifrån kan ni ta tåget till Strängnäs, Mariefred och Stockholm.Läs mer om bostaden och boka här!

 Eskilstuna


Rymligt och trevligt semesterhus med lantligt läge vid Mälarens strand nära Eskilstuna och Strömsholms ridcenter. Egen båt och brygga vid stranden med fritt fiske.

Vandringsled 400 meter. Golfbana 7 km.
Fina strövområden med gott om bär och svamp i viltrik natur. 25 km till Djurparken ZOO i Eskilstuna. Rymligt och trevligt semesterhus vid Mälarens strand nära Eskilstuna och Strömsholms ridcenter. Egen båt och brygga vid stranden med fritt fiske.
Vandringsled 400 meter.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Eskilstuna


Trevligt litet hus vid stranden av Mälaren med egen båt och brygga. Fritt fiske.

Stor altan med trädäck och markis mot sjön. Nära Eskilstuna och Strömsholm.
Trevligt litet semesterhus med lantligt läge vid stranden av Mälaren med egen båt och brygga. Fritt fiske. Stor altan med trädäck och markis mot sjön. Nära Eskilstuna med djurparken Zoo och Strömsholms ridanläggningar.
400 meter till vandringsled och 7 km till golfbana. Fina strövområden i viltrik natur med gott om bär och svamp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Strängnäs


Fräscht sommarhus med naturen, hästhagar och Mälaren intill. Trevlig inredning i genuin stil.

Stor altan och separat trädäck med gedigen vedeldad badtunna som kan hyras.50 l frys separat.
Fräscht semesterhus med naturen, hästhagar och Mälaren intill. Trevlig inredning i genuin stil. Stor altan och separat trädäck med gedigen vedeldad badtunna som kan hyras. 6 golfbanor inom 25 km.
Strängnäs 22 km. 50 liter frys är i separat byggnad.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Jäder/Eskilstuna


Bekvämt semesterhus på f.d.

bondgård i Jäder, här bor även husägarna. Utmärkt utgångspunkt för att besöka t.
ex. Sundbyholms Slott med sandstrandsbad och marina, slottsträdgård med sommarevenemang och den stora Sigurdsristningen. Inom 15 minuters bilväg finns också Strand golfs 18-hålsbana vid Mälaren och Sundbyholmstravet. Huset är i 1,5 plan med rymligt kök, vedeldad kamin, bastu och ett trevligt, vindskyddat uterum som kan öppnas upp.
Livsmedel handlas närmast i Kjula.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kjula/Eskilstuna


Trevligt parhus nära Mälarens strand mellan Strängnäs och Eskilstuna. Alla bekvämligheter och egen roddbåt med bra fiske.

Nära Eskilstuna Zoo. Trevligt parhus nära Mälarens strand mellan Strängnäs och Eskilstuna.
Alla bekvämligheter finns i detta semesterhus. Egen roddbåt, bra fiske. Nära Eskilstuna Zoo. Snabbtåg till Stockholm.
Fogdö golfbana 10 km. Obs! Lågt i tak på övervåningen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Arboga


Sjöstuga endast 25 m från Hjälmarens strand med enskilt läge. Något brant trappa till sovloft.

Arboga 15 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Västra Näshulta


Lyxigt och påkostat semesterhus med generösa sällskapsytor. Huset ligger vid Hjälmarens strand i Västra Näshulta inte långt ifrån Katrineholm.

I det stora köket med köksö finns en öppen spis. Tre badrum och två WC finns.
Dessutom fem rymliga sovrum. Runt huset finns stora uteplatser både under tak och öppna . Dessutom finns två balkonger. Den egna båten ligger vid bryggan vid stranden.
Fritt fiske i sjön. Fina strövområden i viltrik trakt med gott om bär och svamp.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Eskilstuna


Välrenoverat semesterhus med lantligt läge på gård och med den gamla charmen bevarad. Huset ligger vid Mälarens strand med egen båt och brygga.

Stor altan mot sjön. För mysfaktorn och kyliga kvällar finns en braskamin.
Nära till Eskilstuna med djurparken Zoo och Strömsholms ridsportanläggning. Vandringsled 400 meter och golfbana 7 km. Fina strövområden med gott om bär och svamp i viltrik natur. Välrenoverat semesterhus med den gamla charmen bevarad.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Eskilstuna

Nedre Kolbäcksån, Kolbäcksgropen, Skantzsjön
Magsjön, Östersjön, Västersjön samt del av Kolbäcksån inom kommungränsen för Surahammar
Jungfrun
Aspen
Norra Nyköpingsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.