SFK Atletfiskarna - Casting

Annons

 Malmköping


Flygelbyggnad till vacker 1700-tals herrgård i närheten av pittoreska Malmköping, i hjärtat av Sörmland. Gården som är ett levande lantbruk i drift drivs ekologiskt och här finns kor och hästar som betar de vackra ekhagarna.

Semesterhuset har gammeldags charm, men med alla moderna bekvämligheter och inbjuder till avkoppling och lugn och ro, antingen ni vill sitta framför en vacker kakelugn, ved ingår, eller ute i trädgården. Huset är inte lämpligt/anpassat till små barn.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lindesberg


Välkommen till Grönbo Herrgård och denna flygelbyggnad. I den stora trädgården finner man många gamla ekar och fina små promenadstigar.

Till sjön, där en roddbåt och brygga väntar, är det endast ca 200 meter. Välkommen till Grönbo Herrgård och denna flygelbyggnad.
Här är boendet att koppla av i och bara vara. I den stora trädgården finner man många gamla ekar och fina små promenadstigar. Gångbroar leder över ån som forsar fram genom den parklikande miljön som omger herrgården.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tosterön


Fint semesterhus med annex och panoramautsikt över sjön Mälaren på Tosterön utanför Strängnäs. Egen båt vid badbryggan och fritt fiske i sjön.

Stor altan med rofullt läge mot sjön. Egen tennisbana på tomten.
Snabbtåg från Strängnäs till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. 25 km till idylliska staden Mariefred med Gripsholms slott med vacker trädgård och servering att besöka och ångbåtsturer till Stockholm. Museijärnväg med ånglok mellan Läggesta och Mariefred.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Eskilstuna


Rymligt och trevligt semesterhus vid Mälarens strand nära Eskilstuna och Strömsholms ridcenter. Egen båt och brygga vid stranden med fritt fiske.

Vandringsled 400 meter. Rymligt och trevligt semesterhus med lantligt läge vid Mälarens strand nära Eskilstuna och Strömsholms ridcenter.
Egen båt och brygga vid stranden med fritt fiske. Vandringsled 400 meter. Golfbana 7 km. Fina strövområden med gott om bär och svamp i viltrik natur.
25 km till Djurparken ZOO i Eskilstuna.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Strängnäs


Fint semesterhus vid sjön Mälarens strand på ön Aspö mellan Strängnäs och Enköping. Stor trä altan i söderläge mot sjön.

Egen båt och bra fiske i sjön. Gemensam vedeldat bubbelbadkar och bastu.
Alla bekvämligheter för en avkopplande semester finns. Huset har genomgått en helrenovering och har en fin öppen spis i allrummet på undervåningen. Ved kan köpas av husägaren. Stora gräsytor för lek och fotbollsmål på gräsplanen.
Egen brygga vid stranden med badstege och roddbåt.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Strängnäs


Fint semesterhus beläget vid Mälarens strand. Härlig braskamin i storstugan.

Stor altan i söderläge med panoramautsikt över sjön. Färska, ekologiska grönsaker finns att köpa på gården.
Fint semesterhus beläget vid Mälarens strand. Härlig braskamin i storstugan. Bastu med kaklade våtutrymmen. Stor altan i söderläge med panoramautsikt över sjön.
Färska, ekologiska grönsaker finns att köpa på gården. Möjlighet att boka matsal/café på gården för fester eller liknande.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Västra Näshulta


Trevligt genuint semesterhus lantligt beläget i Näshulta. Stor altan under tak samt öppen altan.

Nära barnvänligt med sandstrand. Den egna båten ligger i Näshultasjön och här är det bra fiske.
15 km till Julita gård med fin restaurang, vacker trädgård att besöka som på sommaren även har ett café. Flera slott att besöka i området. Ni har 30 km till Eskilstuna med parken Zoo. Här kan ni även åka med på någon båttur och glida fram på Eskilstunaån.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kvicksund


Fint semesterhus vid stranden av Mälaren i Kvicksund. Alla bekvämligeheter för en trivsam semmester.

Öppen spis i vardagsrum och gratis ved, stor kyxig bastu i källarplanet. Fint semesterhus vid stranden av Mälaren i Kvicksund.
Alla bekvämligeheter för en trivsam semmester. Öppen spis i vardagsrum och gratis ved, stor kyxig bastu i källarplanet.Insynsskyddad stor inhägnad trädgård och flera uteplatser för både morgon och kvällssol. Badbrygga och egen båt vid stranden med bra fiske i sjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Strängnäs


Sommarhus på Aspö utanför Strängnäs med liten badstrand (som delas med 2 andra hushåll) och båt samt bra fiske i sjön Mälaren. Till Mariefred med Gripsholms slott att besöka är det 30 km.

Ta gärna en ångbåtstur till Stockholm. Snabbtåg från Strängnäs till Stockholm med alla nöjen och begivenheter så som Kungliga slottet, ABBA museet, Wasa museet, strosa runt på Djurgården eller roa er på Gröna Lund.
3,5 km till Oknöbadet med en lång sandstrand.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kjula/Eskilstuna


Trevligt parhus nära Mälarens strand mellan Strängnäs och Eskilstuna. Alla bekvämligheter finns i detta semesterhus.

Egen roddbåt, bra fiske. Nära Eskilstuna Zoo.
Snabbtåg till Stockholm. Fogdö golfbana 10 km. Obs! Lågt i tak på övervåningen. Trevligt parhus nära Mälarens strand mellan Strängnäs och Eskilstuna.
Alla bekvämligheter och egen roddbåt med bra fiske. Nära Eskilstuna Zoo.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Kjula/Eskilstuna

Nedre Kolbäcksån, Kolbäcksgropen, Skantzsjön
Magsjön, Östersjön, Västersjön samt del av Kolbäcksån inom kommungränsen för Surahammar
Jungfrun
Norra Nyköpingsån
Aspen
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se