Nedre Ljungans Sportfiske

 Bergsjö/Hudiksvall


I det vackra Hälsinglands natur ligger detta fina, mysiga semesterhus. Bär och svampskogarna finns runt knuten och fina fiskevatten runt om.

Här kan du njuta av naturen och varva ned både kropp och själ. För dig som gillar golf så har du endast 10 km till Golfbana.
Byn Älvsund är som hämtat från en saga med trollska skogar, sjön o bergen.7 km från Älvsund ligger även en hästgård, där det går att boka in turridning på islandshästar.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Stöde


Med utsikt över Storhullsjön ligger denna mysiga stuga i sydvästläge. Vid sjön har du en egen bastu och egen brygga.

För den fiskeintresserade finns många sjöar att pröva fiskelyckan i, dock krävs fiskekort. 20 km från det vackra Stöde och i en sluttning ca 40 m från Storhullsjön ligger denna mysiga stuga i sydvästläge.
Vid sjön har du en egen bastu och egen brygga. För den fiskeintresserade finns många sjöar att pröva fiskelyckan i.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bjuråker


Vackert semesterhus från förra sekelskiftet i natursköna Bjuråker strax utanför Delsbo i Hälsingland. Sjöutsikt i tre väderstreck.

Huset har slipade trägolv, trevlig inredning och fräsch köksutrustning. Här finns ett rikt kulturutbud med spelmansstämmor, konst- och musikevenemang.
Ridmöjligheter för den hästintresserade. Gott om fisk, bär, svamp och vilda djur. Tillgång till ett timmerloft där man kan avnjuta middagar med solnedgång eller frukost i morgonsol.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bjuråker

Dellensjöarna, Svågan mfl
Storsjön, Kyrksjön mfl
Jättendalssjön, Bälingsjön, Martjärn mfl
Stödesjön mfl. vatten
Ränningen med bifl.Ljusnan
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.