Nedre Stensåns FVOF

Annons

 Knäred


Renoverat, trevligt semesterhus med bra standard och ostört läge med utsikt över Krokån. Stort allrum med braskamin och stora fönster som vetter ut mot ån.

Fyra sovrum i huset, varav två har egen utgång till terrass med utsikt över ån. Två toalettrum finns.
Från huset når man lätt både kustens salta bad i Mellbystrand och storskogens bär- och svampmarker. Passa gärna på att besöka älgparken Smålandet i Markaryd 20 km. tyska och svenska TV-kanaler.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vittsjö


Renoverad och smakfullt inredd kvarnbyggnad, enskilt belägen intill ett litet vattendrag. Stort trädäck i söder.

Barnvänlig badstrand vid Pickelsjön 5 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga


Semesterhus i direkt anslutning till Åsljungasjön. Underbar utsikt över sjön från den stora, härliga terrassen.

Brant trappa.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga/Örkelljunga


Välkommen till denna underbara stuga utanför Åsljunga. Här har du skogen runt omkring dig med härliga promenadstigar runt husknuten.

Inte långt från huset finns badplats med sandstrand och brygga. Välkommen till denna underbara stuga utanför Åsljunga.
Här har du skogen runt omkring dig med härliga promenadstigar runt husknuten. Inte långt från huset finns badplats med sandstrand och brygga. Åsljunga området har fina friluftsområden. Trakterna är kända för sin svamp och bär områden.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Skånes Fagerhult


Semesterhus i direkt anslutning till sportflygplats och beläget i skogskanten med utsikt över Fedingesjön. Härlig badplats tillhör huset.

Gott om bär och svamp och ett rikt djurliv. Semesterhus i direkt anslutning till sportflygplats och beläget i skogskanten med utsikt över sjön.
Härlig badplats tillhör huset. Gott om bär och svamp och ett rikt djurliv. I Fedingesjön kan du fiska och bada. I området finns 11 olika sjöar där du kan testa fiskelyckan eller ta ett dopp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vejbystrand/Båstad


Detta härliga semesterhus ligger i sommarorten Stora Hult/Vejbystrand, 4 min promenad från havet. Huset är rymligt och vinterbonat - väl bevarat i stort sett i sitt ursprungliga skick, men har moderniserats i omgångar.

I lilla Stora Hult som ligger direkt vid Vejbystrand finns detta härliga semesterhus. Huset rymmer 6 personer och i lilla gula annexet/gäststugan finns plats för ytterligare 2 personer.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Söderåsen/Ljungbyhed


Mysig stuga, sjötomt och uteplats ut mot Bonnarpssjön där du kan både bada och fiska. På Söderåsen finns det möjlighet till ädelfiske i dammar.

Vill du spela golf är det 3 km till Ljungbyhed GK. Hästar på granngården.
Mysig stuga vid Bonnarpssjön med sjötomt och uteplats ut mot vattnet. Båt med åror ingår. Du kan både bada och fiska i sjön, dessutom finns det ädelfiske i dammar på Söderåsen, ca 3 km från stugan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ängelholm/Båstad


Denna mysiga lägenhet ligger direkt vid en sjö med egen brygga och båt. Semesterlägenheten ligger i ett skogsområde med naturen inpå knuten och man kan få se både älg och rådjur.

Lägenheten är rustikt och vackert renoverad med vitputsade stenväggar och rött tegelgolv. I köket/allrummet finns en gammal utdragssoffa där en person kan sova så som pigorna gjorde förr.
På sovloftet finns en bäddsoffa för 2 där man även kan sitta och se på TV. Där finns även dubbelsängen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Örkelljunga


Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen. 8 km till Vallåsens skidanläggning.

Här kan man åka nedför någon av de 11 backarna eller i vill man hellre åka på tvären finns det längdspår. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd.
Nedanför huset finns en å med fiskemöjlighet. Båt 5 km. Alpinanläggning 8 km. Tillgång till frys.
Om ni är ett större sällskap kan huset med fördel bokas med S01672 och S01805. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Markaryd


Trevlig stuga i Össjöhult utanför Vrå i Ljungby kommun. Ni har en båt till ert förfogande i Össjöasjön där ni kan både fiska och bada.

Ni bor i Småland mitt i naturen och har samtidigt väldigt nära till den halländska gränsen. Till Markaryd är det 30 km och här finns mycket att upptäcka.
Förutom restauranger såsom Ekebacken och shopping är för barnen älgparken Smålandet värt ett besök. På Smålandet finns utöver älgsafari även getter och café sommartid.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Markaryd

Össjöasjön, Gummestasjön, Hampsjön
Vänneån, Grysshultasjön, Vännesjön och Ljungsjön
Krokån
Torpa FVO (Mäen, Skärsjön, mfl)
Lagan, Lokasjön, Jetesjön, Skjärsjön, Tånnerydsdammen
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se