Nömmens FVO

Annons

 Sjöåkra/Vaggeryd


Helt underbart totalrenoverat semesterhus vid Vaggeryd i Småland med mycket nytänkande i mustiga härliga färger. Köket med sin speciella planlösning renoverades 2016.

I det underbara badrummet finns ett runt badkar. Sovavdelning med sängar av bra kvalitet, på andra våning - som ni når via den gamla branta trappan.
Lakan och handdukar ingår. Två sällskapsrum på bottenplan. Huset är tyvärr inte lämpligt för barn med tanke på den branta trappan till övervåningen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Stenberga


Här bor ni i ett miljövänligt timmerhus med genomtänkt inredning. Tillgång till bastu i separat hus och en båt i sjön Saljen.

Nära både natur, kultur och sevärdheter. Besök Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva mm.
Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen. Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Österås/Bruzaholm


Semesterhus som ligger högt och vackert med utsikt över Byasjön. Ängar och skog omger huset och ni har endast ett par hundra meter ner till sjön där också båten ligger.

Semesterhus med högt och vackert läge med utsikt över Byasjön. Ängar och skog omger huset och ni har endast ett par hundra meter ner till sjön där också båten som ingår, ligger.
Byasjön erbjuder bra fiske och i närheten finns också möjlighet till ädelfiske. Vill ni bada är det ca. 2,5 km till en långgrund sandstrand.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Klevshult/Torrmyra


Semesterhus vid Torrmyrasjön med en underbar glasveranda med sjöutsikt. Härlig trädgård med fruktträd.

Sjön där båten ligger erbjuder bra fiske efter gädda, ål och abborre. Cyklar finns att låna.
Väg mellan hus och sjön. Semesterhus vid Torrmyrasjön mellan Klevshult och Nydala i Småland. En helt underbar glasveranda med sjöutsikt. Badrum med golvvärme.
Kakelugn för de svala kvällarna. Två sovrum på bottenplan och 4 sovrum på andra våning. Ett av sovrummen på andra våningen är genomgångsrum.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Pauliström


Fräsch och välutrustad lägenhet i Pauliström nära sjö och skog. Gemensam tvättstuga i källare. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Grimstorp


Välskött, renoverat hus med bra läge i litet, fridfullt samhälle. Fritt fiske i sjö direkt utanför huset.

Fin badplats ca 2 km. Välskött, renoverat semesterhus med bra läge i det lilla, fridfulla samhället Grimstorp.
Fritt fiske i Hattsjön direkt utanför huset. Fin badplats ca 2 km i Storesjön. Lämplig för barnfamiljer. Besöksmål är Emåns Ekomuseum i Bodafors 7 km och Boda Borg i Sävsjö 35 km.
Bara ca 10 minuters bilväg från huset finns en större ort med inköpsmöjligheter.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Gissarp/Nässjö


Hus uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön. En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på.

Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Hus som ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön.
En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på. Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Bara 6 km in till Nässjö som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Bra fiskemöjligheter i Gisshultasjön (med fiskekort).

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kolbråna/Vetlanda


Huset är vackert beläget med skog och mark alldeles utanför husknuten. Hus med generösa utrymmen att umgås på.

Endast 15 km till Vetlanda där man finner butiker, restauranger och annan service. Semesterhuset är vackert beläget med skog och mark alldeles utanför husknuten.
Huset har generösa utrymmen att umgås på. Endast 15 km till Vetlanda där man finner butiker, restauranger och annan service.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Boka er stuga i vackra Yxenhaga stugby bara 45 km från Jönköping. Här har ni nära till Jönköping, skogar och sjöar med fiske samt friska skogspromenader.

På altan kan ni njuta av en kopp kaffe och njuta av lugnet och utsikt mot sjön. Stugan har fritt internet med Wi-Fi och tvättmaskin.
Det finns roddbåt och kanot att hyra i stugbyn. Även fiskekort finns att köpa.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkommen till en liten röd stuga i Bäverns stugby i Yxenhaga ca 45 km från Jönköping. Här bor ni vackert med utsikt över sjön och nära till skogen bara en bit från stugan.

Stugan har gratis Wi-Fi och TV med skandinaviska och tyska kanaler. Bara 100 m från stugan finns det kanot och roddbåt att hyra.
Det går även att köpa fiskekort i receptionen. Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hok/Yxenhaga

Linnesjön (Skillingaryd)
Rusken
Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Lundholmssjön, Pellikroken, Lundholmssjön mfl sjöar
Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se