Norra Nyköpingsåns FVOF

Annons

 Malmköping


Flygelbyggnad till vacker 1700-talsherrgård med gammeldags charm och alla moderna bekvämligheter som inbjuder till avkoppling vid en vacker kakelugn, ved ingår, eller ute i trädgården. Utomhuspool, öppen maj-sept.

Huset ej lämplig för små barn. Flygelbyggnad till vacker 1700-tals herrgård i närheten av pittoreska Malmköping, i hjärtat av Sörmland.
Gården som är ett levande lantbruk i drift drivs ekologiskt och här finns kor och hästar som betar de vackra ekhagarna.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Flen


Mycket fint semesterhus nära stranden vid sjön Orrhammaren i Flen mellan Katrineholm och Malmköping. Här har ni alla bekvämligheter och gott om utrymme.

Öppen spis i vardagsrummet och en härlig bastu. Vacker trädgård att njuta av sin ledighet i.
Barnvänlig badstrand samt egen båt och bra fiske i sjön. Flera sevärdheter i området.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mellösa


Trevligt stuga lantligt beläget med en stor altan mot hästhage. Bad i skogssjö, badflotte och bad från klippor, egen båt och bra fiske i sjön.

Härlig natur med skog och sjöar som lockar till promenader och cykelturer. Trevligt stuga lantligt beläget i Mellösa nära Flen.
Stor altan mot hästhage. Bad i skogssjö, badflotte och bad från klippor, egen båt/kanadensare och bra fiske i sjön. Fiskekort köps av ägaren som bor granne med er. Stugan ligger i närheten av en gård som har får och höns.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Malmköping


Denna semesterbostad utanför Malmköping ligger i huvudbyggnad på en gård med härlig panoramautsikt över sjön Åsten. Semesterhuset är rymligt med två badrum och en härlig, öppen spis i vardagsrummet.

Denna semesterbostad utanför Malmköping ligger i huvudbyggnad på en gård med härlig panoramautsikt över sjön Åsten. Semesterhuset är rymligt med två badrum och en härlig, öppen spis i vardagsrummet.
Stor altan i trä med utgång från både matsal och allrum mot sjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Trosa


Trevligt litet semesterhus på Edaö i Trosa skärgård med egen roddbåt vid bryggan och bra fiske i sjön. Trevligt litet semesterhus på Edaö i Trosa skärgård med egen roddbåt vid bryggan och bra fiske i sjön.

Havsbad med lång sandstrand och utomhusleksaker samt badklippor i närheten. Nära två fina golfbanor och flera slott att beöka.
Fina restauranfer längs Trosaån och havsutflykter från Trosa hamn. Fin bangolfbana i Trosa med boulebana och servering. Fina srteövområden och strandpromenader.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Katrineholm


Trevligt semesterhus med uteplats i söder med markis. Egen båt i sjön Fjällaren där Tisnarens sjösystem börjar vid er brygga.

Här kan ni semestra bekvämt och samtidigt ha tillgång till allt med skog och natur nära inpå. Trevligt semesterhus på gränsen mellan Sörmland och Östergötland i Ändebol.
Uteplats i söder med markis. Här kan ni semestra bekvämt och samtidigt ha tillgång till allt med skog och natur in på knuten.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Trosa


Trevligt hus på stor, vacker tomt på Öbolandet i Trosa. Stor altan med tak och infravärme Gäststuga med eget pentry och stor altan.

Nära idylliska Trosa med flera slott , sevärdheter och härliga restauranger. På Öbolandet i Trosa ligger detta trevliga semesterhus på en stor, vacker, insynsskyddad tomt.
Semesterhuset har en stor altan under tak med infravärme vilket gör man kan sitta ute och njuta långt in på småtimmarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Gravesfors/Norrköping


Huset ligger på en höjd med underbar utsikt över sjön. Bad, fiske och underbar natur.

Fri tillgång till båt. Mellan sjö och hus går en järnväg med daglig tågtrafik.
Semesterhuset ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över sjön Näknen. Nära till bad, fiske och underbar natur. Fri tillgång till båt. Mellan sjön och huset går en järnväg med daglig tågtrafik.
I närområdet hittar man förutom härlig natur att vandra i också Kolmårdens Djurpark, Yxbacken (skidbacke med lift) och mycket mer.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Västerljung/Trosa


Semesterhus i sörgårdsidyll vid stranden av sjön Sillen med barnvänlig sandstrand och egen båt. Nära idylliska staden Trosa.

Besök gärna Kungliga slottet Tullgarn med vacker park och fina trädgårdsanläggningar. Semesterhus i sörgårdsidyll vid stranden av sjön Sillen med barnvänlig sandstrand och egen båt.
11 km till idylliska staden Trosa med flera slott att besöka och 2 golfbanor. Bussförbindelse till Trosa och Stockholm med all sevärdheter och nöjen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Malmköping


Fin semesterlägenhet utanför Malmköping med härlig utsikt över sjön Åsten i lantlig miljö. Vid stranden finns en härlig vedeldad bastu som ni delar med de två andra husen och detsamma gäller de två roddbåtar som ligger vid stranden.

Båtarna har plats för 3-4 personer och flytvästar finns. Bra fiske i den närbelägna sjön Åsten ingår.
Gott om bär och svamp i viltrik natur. Sjövattnet är drickbart. Det går betande kor i närheten. S43201 ligger i samma hus och på gården finns även S44877.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Malmköping

Norra Nyköpingsån
Jungfrun
Aspen
Nedre Kolbäcksån, Kolbäcksgropen, Skantzsjön
Svängbågen, Fläten, Abborregölen m fl vatten
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se