Orsa FVOF

 Orsa


Fräsch och modern stuga med mysig inglasad altan. Närhet till Orsa med skidåkning och björnpark. sol och bad vid Orsasjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Orsa


Timrad fäbodstuga o härbre (25m2) med närhet till vildmarken, björnparken i Orsa Grönklitt och Siljansbygdens kultur- och musikutbud. Timrad fäbodstuga o härbre (25m2) med närhet till vildmarken. 20 km till Orsa Grönklitt med 23 preparerade nedfarter från grönt till svart. Även 70 km preparerade längdåkningsspår.


Läs mer om bostaden och boka här!

 Blyberg/Älvdalen


Vackert med utsikt över berg och dalar ligger detta hus. Bad och fiske i älv 5 km. Skidlift 20 km, Wäsabergen. Semesterhus med utsikt över berg och dalar.


Bad och fiske i Österdalälven ca 5 km. Inte långt till Kråkbotjärn med inplanterad fisk, fiskekort måste köpas. Vid tjärnen finns en rullstolsramp så att den som har svårt att gå också har möjlighet att pröva fiskelyckan. I Gopshus finns en liten skidanläggning med familjevänlig backe och olika preparerade längdåkningsspår.Läs mer om bostaden och boka här!

 Blyberg/Älvdalen


Mysig timmerstuga med braskamin. Nära till längdåkningsspår, utförsåkning, vandringsleder och fiske. Ca 12 km till Älvdalen med bl a inomhusbassäng och porfyrmuseum. Mysig timmerstuga med braskamin.


Nära till längdåkningsspår, utförsåkning, vandringsleder och fiske. Ca 12 km till Älvdalen med bl a inomhusbassäng och porfyrmuseum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvdalen


Naturnära beläget, trevligt hus i bymiljö. 5 km till fiske och bad i Österdalälven. Ved ingår. Älvdalen 20 km.


Skidlift 20 km. Naturnära beläget, trevligt hus i bymiljö. 5 km till fiske och bad i Österdalälven. Ved ingår.
Älvdalen 20 km. Skidlift 20 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvdalen


Rymligt semesterhus i bymiljö, 200 m från Vasaloppsspåret. Rymligt semesterhus i bymiljö endast 200 m från Vasaloppsspåret. För den fiskeintresserade finns flera bra sjöar i området, bl a Evertsbergssjöarna. Fiskekort måste köpas.


Ca 40 km till Kläppen/Sälen med skidåkning i alla svårighetsgrader. Nära till Älvdalen med butiker, restauranger mm. Rymligt hus i bymiljö, 200 m från Vasaloppsspåret. 20 km till skidanläggningen Wäsabergen med skidåkning och snowboardåkning för hela familjen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvdalen


Stugan ligger i en liten by med ca 200 invånare. De flesta i byn är pensionärer men även några barnfamiljer. Fritidsintresse som många utövar är fiske, jakt, svamp, bärplockning, fäbodbruk och dragkamp. I Brunnsberg finns det några familjer som utövar traditionen med fäbodbruk och har kor, hästar och får.


Det finns även möjlighet att besöka fäbodarna och köpa fäbodprodukter som hemkärnat smör, messmör och ost.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tällberg


Ett mycket charmigt och stilenligt möblerat semesterhus med panoramautsikt över den vackra Siljan. Centralt belägen i den genuina kulturbygden. Här kan ni fiska, bada, vandra, hyra båt, uppleva midsommarfirande mm.Läs mer om bostaden och boka här!

 Malung


Med mycket vackert läge vid sjön Tyngen ligger detta rymliga semesterhus. Stor och avskild tomt. Huset ligger på en udde med egen sandstrand med bedårande utsikt åt tre väderstreck. Nära till Malung med gamla hantverkstraditioner.


Koppla av i den fristående bastun och ta ett dopp. Fina bär- och svampmarker i omgivningen. Runt Malung finns flera olika vandringsleder som t ex Bäverstigen, vid Örsåsen, Lybergsgnupen, Kvarnstensbrottet och Klacken.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Transtrand


Trevligt semesterhus med panoramautsikt över fjällen. Kök kombinerat med allrum. Tvättmaskin/bastu/frys delas. Bastu ej under vintern.


Möjlighet till 1 X-bädd. Ved kan köpas. Trevligt semesterhus med panoramautsikt över fjällen. Kök kombinerat med allrum.
Tvättmaskin/bastu/frys delas. Bastu ej under vintern. 5 km till Sälens skidområde. Möjlighet till en extrabädd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Transtrand

Västerdalälven och Ogströmmen m fl sjöar
Klarälven (Sysslebäck)
Norra Ny (Klarälven mfl)
Dalby FVOF
Kindsjöns FVOF
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se