Orsa FVOF

 Orsa


Fräsch och modern stuga med mysig inglasad altan. Närhet till Orsa med skidåkning och björnpark.

sol och bad vid Orsasjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Orsa


Timrad fäbodstuga o härbre (25m2) med närhet till vildmarken. 20 km till Orsa Grönklitt med 23 preparerade nedfarter från grönt till svart.

Även 70 km preparerade längdåkningsspår. Timrad fäbodstuga o härbre (25m2) med närhet till vildmarken, björnparken i Orsa Grönklitt och Siljansbygdens kultur- och musikutbud.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Blyberg/Älvdalen


Mysig timmerstuga med braskamin. Nära till längdåkningsspår, utförsåkning, vandringsleder och fiske.

Ca 12 km till Älvdalen med bl a inomhusbassäng och porfyrmuseum. Mysig timmerstuga med braskamin.
Nära till längdåkningsspår, utförsåkning, vandringsleder och fiske. Ca 12 km till Älvdalen med bl a inomhusbassäng och porfyrmuseum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvdalen


Naturnära beläget, trevligt hus i bymiljö. 5 km till fiske och bad i Österdalälven.

Ved ingår. Älvdalen 20 km.
Skidlift 20 km. Naturnära beläget, trevligt hus i bymiljö. 5 km till fiske och bad i Österdalälven. Ved ingår.
Älvdalen 20 km. Skidlift 20 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mora


Genuin timmerstuga i naturskönt läge alldeles vid vasaloppsspåret i Oxberg. Detta sjö nära boende erbjuder roddbåt och bra fiskevatten och alldeles utanför stugan finner man den klassiska vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor.

Efter en tur i vasaloppsspåret kan man njuta i den rymliga vedeldade bastun eller koppla av på den högt belägna fina terrassen med utsikt mot Oxbergssjön. I allrummet finns en fin eldstad som är byggd av natursten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mora


Mycket genuint och stilfullt renoverad timmerstuga från 1700-talet som vid renovering integrerats med nybyggd timmerdel. Nära stugan hittar ni den klassiska Vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor.

Mycket genuint och stilfullt renoverad timmerstuga från 1700-talet som vid renovering integrerats med en nybyggd timmerdel vid Oxberg. Boendet har noga utvalda material som bl a natursten från trakten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mora


Trevligt och stilfullt stuga med natursten i badrummet och timmer från trakten. Sjö nära boende som erbjuder roddbåt som delas och bra fiskevatten.

Nära till Vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor. Mycket trevligt och stilfullt inrett stuga vid Oxberg med noga utvalda material som bl a natursten i badrummet och timmer från trakten.
Allrum med sovplats och köksdel. Detta sjö nära boende erbjuder roddbåt och bra fiskevatten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mora


Trevlig timmerstuga i fin natur bredvid vasaloppsspåret i Oxberg. Detta sjönära boende erbjuder roddbåt som delas.

Utanför stugan finns den klassiska Vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor. Mycket trevlig timmerstuga med 2 separata sovrum, allrum med öppen planlösning, köksdel och fint badrum.
Bredvid boendet går Vasaloppsleden fram och vandringen, promenaden, MTB cykel-, jogging- och eller skidturen kan börja.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvdalen


Rymligt semesterhus i bymiljö, 200 m från Vasaloppsspåret. Rymligt hus i bymiljö, 200 m från Vasaloppsspåret.

20 km till skidanläggningen Wäsabergen med skidåkning och snowboardåkning för hela familjen. 2 liftar finns, längsta nerfart är 1,6 km.
Rymligt semesterhus i bymiljö endast 200 m från Vasaloppsspåret. För den fiskeintresserade finns flera bra sjöar i området, bl a Evertsbergssjöarna. Fiskekort måste köpas. Ca 40 km till Kläppen/Sälen med skidåkning i alla svårighetsgrader.Läs mer om bostaden och boka här!

 Blyberg/Älvdalen


Semesterhus med utsikt över berg och dalar. Bad och fiske i Österdalälven ca 5 km.

Inte långt till Kråkbotjärn med inplanterad fisk, fiskekort måste köpas. Vid tjärnen finns en rullstolsramp så att den som har svårt att gå också har möjlighet att pröva fiskelyckan.
I Gopshus finns en liten skidanläggning med familjevänlig backe och olika preparerade längdåkningsspår. Semesterhus med utsikt över berg och dalar. Bad och fiske i Österdalälven ca 5 km.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Blyberg/Älvdalen

Siljan, Orsasjön, Grundsjön, Ätjärn m. fl. sjöar
Orsasjön mfl
Siljan (Hela siljan)
Västerdalälven och Ogströmmen m fl sjöar
Orrmosjön, Stensjön, Härjeån, mfl.
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se