Orsa FVOF

Annons

 Mora


Trevligt och stilfullt stuga med natursten i badrummet och timmer från trakten. Sjö nära boende som erbjuder roddbåt som delas och bra fiskevatten.

Nära till Vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor. Mycket trevligt och stilfullt inrett stuga vid Oxberg med noga utvalda material som bl a natursten i badrummet och timmer från trakten.
Allrum med sovplats och köksdel. Detta sjö nära boende erbjuder roddbåt och bra fiskevatten.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mora


Mycket genuint och stilfullt renoverad timmerstuga från 1700-talet som vid renovering integrerats med en nybyggd timmerdel vid Oxberg. Boendet har noga utvalda material som bl a natursten från trakten.

Den gamla timmerdelen har 2 separata sovrum och den nya delen allrum med köksdel och stort rymligt badrum. Läget är sjö nära och boendet erbjuder roddbåt som delas med 3 andra stugor.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mora


Trevlig timmerstuga i fin natur bredvid vasaloppsspåret i Oxberg. Detta sjönära boende erbjuder roddbåt som delas.

Utanför stugan finns den klassiska Vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor. Mycket trevlig timmerstuga med 2 separata sovrum, allrum med öppen planlösning, köksdel och fint badrum.
Bredvid boendet går Vasaloppsleden fram och vandringen, promenaden, MTB cykel-, jogging- och eller skidturen kan börja.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mora


Genuin timmerstuga i naturskönt läge alldeles vid vasaloppsspåret i Oxberg. Detta sjö nära boende erbjuder roddbåt och bra fiskevatten och alldeles utanför stugan finner man den klassiska vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor.

Efter en tur i vasaloppsspåret kan man njuta i den rymliga vedeldade bastun eller koppla av på den högt belägna fina terrassen med utsikt mot Oxbergssjön. I allrummet finns en fin eldstad som är byggd av natursten.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Orsa


Fräsch och modern stuga med mysig inglasad altan. Närhet till Orsa med skidåkning och björnpark.

sol och bad vid Orsasjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Blyberg/Älvdalen


Mysig timmerstuga med braskamin. Nära till längdåkningsspår, utförsåkning, vandringsleder och fiske.

Ca 12 km till Älvdalen med bl a inomhusbassäng och porfyrmuseum. Mysig timmerstuga med braskamin.
Nära till längdåkningsspår, utförsåkning, vandringsleder och fiske. Ca 12 km till Älvdalen med bl a inomhusbassäng och porfyrmuseum.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Älvdalen


Rymligt semesterhus i bymiljö endast 200 m från Vasaloppsspåret. För den fiskeintresserade finns flera bra sjöar i området, bl a Evertsbergssjöarna.

Fiskekort måste köpas. Ca 40 km till Kläppen/Sälen med skidåkning i alla svårighetsgrader.
Nära till Älvdalen med butiker, restauranger mm. Rymligt hus i bymiljö, 200 m från Vasaloppsspåret. 20 km till skidanläggningen Wäsabergen med skidåkning och snowboardåkning för hela familjen. 2 liftar finns, längsta nerfart är 1,6 km.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Älvdalen


Stugan ligger i en liten by med ca 200 invånare. De flesta i byn är pensionärer men även några barnfamiljer.

Fritidsintresse som många utövar är fiske, jakt, svamp, bärplockning, fäbodbruk och dragkamp. I Brunnsberg finns det några familjer som utövar traditionen med fäbodbruk och har kor, hästar och får.
Det finns även möjlighet att besöka fäbodarna och köpa fäbodprodukter som hemkärnat smör, messmör och ost.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Älvdalen


Naturnära beläget, trevligt hus i bymiljö. 5 km till fiske och bad i Österdalälven.

Ved ingår. Älvdalen 20 km.
Skidlift 20 km. Naturnära beläget, trevligt hus i bymiljö. 5 km till fiske och bad i Österdalälven. Ved ingår.
Älvdalen 20 km. Skidlift 20 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Orsa


Timrad fäbodstuga o härbre (25m2) med närhet till vildmarken, björnparken i Orsa Grönklitt och Siljansbygdens kultur- och musikutbud. Timrad fäbodstuga o härbre (25m2) med närhet till vildmarken.

20 km till Orsa Grönklitt med 23 preparerade nedfarter från grönt till svart. Även 70 km preparerade längdåkningsspår.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Orsa

Orsasjön mfl
(Orsa Besparingsskog FVOF) Trubbingdammen, Hornsjön mfl
Siljan, Orsasjön, Grundsjön, Ätjärn m. fl. sjöar
Siljan (Hela siljan)
Siljans Södra FVO
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.