Orsa FVOF

 Orsa


Fräsch och modern stuga med mysig inglasad altan. Närhet till Orsa med skidåkning och björnpark.

sol och bad vid Orsasjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Orsa


Timrad fäbodstuga o härbre (25m2) med närhet till vildmarken, björnparken i Orsa Grönklitt och Siljansbygdens kultur- och musikutbud. Timrad fäbodstuga o härbre (25m2) med närhet till vildmarken.

20 km till Orsa Grönklitt med 23 preparerade nedfarter från grönt till svart. Även 70 km preparerade längdåkningsspår.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Blyberg/Älvdalen


Mysig timmerstuga med braskamin. Nära till längdåkningsspår, utförsåkning, vandringsleder och fiske.

Ca 12 km till Älvdalen med bl a inomhusbassäng och porfyrmuseum. Mysig timmerstuga med braskamin.
Nära till längdåkningsspår, utförsåkning, vandringsleder och fiske. Ca 12 km till Älvdalen med bl a inomhusbassäng och porfyrmuseum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvdalen


Naturnära beläget, trevligt hus i bymiljö. 5 km till fiske och bad i Österdalälven.

Ved ingår. Älvdalen 20 km.
Skidlift 20 km. Naturnära beläget, trevligt hus i bymiljö. 5 km till fiske och bad i Österdalälven. Ved ingår.
Älvdalen 20 km. Skidlift 20 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mora


Mycket trevlig timmerstuga med 2 separata sovrum, allrum med öppen planlösning, köksdel och fint badrum. Bredvid boendet går Vasaloppsleden fram och vandringen, promenaden, MTB cykel-, jogging- och eller skidturen kan börja.

Med roddbåt, som delvis ingår i detta boende, kan man bege sig ut på Oxbergssjön som har bra fiskevatten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mora


Mycket genuint och stilfullt renoverad timmerstuga från 1700-talet som vid renovering integrerats med en nybyggd timmerdel vid Oxberg. Boendet har noga utvalda material som bl a natursten från trakten.

Den gamla timmerdelen har 2 separata sovrum och den nya delen allrum med köksdel och stort rymligt badrum. Läget är sjö nära och boendet erbjuder roddbåt som delas med 3 andra stugor.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mora


Mycket trevligt och stilfullt inrett stuga vid Oxberg med noga utvalda material som bl a natursten i badrummet och timmer från trakten. Allrum med sovplats och köksdel.

Detta sjö nära boende erbjuder roddbåt och bra fiskevatten. Nära stugan hittar ni den klassiska Vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor.
I Siljanområdet Oxberg, Mora och Orsa finns många sevärdheter och några är Björnparken i Orsa Grönklitt, Vasalopps och Zorn museum i Mora och dalahästtillverkning i Nusnäs.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mora


Genuin timmerstuga i naturskönt läge alldeles vid vasaloppsspåret i Oxberg. Detta sjö nära boende med bra fiskevatten erbjuder roddbåt som delas med 3 andra hus.

Rymlig vedeldad bastu med 2 badrum finns i denna stuga. Genuin timmerstuga i naturskönt läge alldeles vid vasaloppsspåret i Oxberg.
Detta sjö nära boende erbjuder roddbåt och bra fiskevatten och alldeles utanför stugan finner man den klassiska vasaloppsleden där man kan cykla MTB, vandra och åka skidor.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvdalen


Rymligt hus i bymiljö, 200 m från Vasaloppsspåret. 20 km till skidanläggningen Wäsabergen med skidåkning och snowboardåkning för hela familjen.

2 liftar finns, längsta nerfart är 1,6 km. Rymligt semesterhus i bymiljö, 200 m från Vasaloppsspåret.
Rymligt semesterhus i bymiljö endast 200 m från Vasaloppsspåret. För den fiskeintresserade finns flera bra sjöar i området, bl a Evertsbergssjöarna. Fiskekort måste köpas. Ca 40 km till Kläppen/Sälen med skidåkning i alla svårighetsgrader.Läs mer om bostaden och boka här!

 Blyberg/Älvdalen


Vackert med utsikt över berg och dalar ligger detta hus. Bad och fiske i älv 5 km.

Skidlift 20 km, Wäsabergen. Semesterhus med utsikt över berg och dalar.
Bad och fiske i Österdalälven ca 5 km. Inte långt till Kråkbotjärn med inplanterad fisk, fiskekort måste köpas. Vid tjärnen finns en rullstolsramp så att den som har svårt att gå också har möjlighet att pröva fiskelyckan. I Gopshus finns en liten skidanläggning med familjevänlig backe och olika preparerade längdåkningsspår.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Blyberg/Älvdalen

Siljan, Orsasjön, Grundsjön, Ätjärn m. fl. sjöar
Orsasjön mfl
Siljan (Hela siljan)
Västerdalälven och Ogströmmen m fl sjöar
Orrmosjön, Stensjön, Härjeån, mfl.
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se