Örsjöarnas FVOF

 Arvika


Mysig, semesterstuga med fantastiskt läge vid Norra Örsjön i Värmland. Stor härlig terrass och egen brygga med båt för spännande bad och fiskeutflykter.

Ni har 20 km till Arvika där det finns möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Här har musiker, konstnärer och konsthantverkare jobbat sida vid sida och kreativiteten har flödat sedan lång tid tillbaka.
Naturen erbjuder ett varierat friluftsliv i de storslagna skogarna, de olika naturreservaten eller i någon av de 365 sjöarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sulvik/Arvika


Semesterhus beläget nära Älgå, 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m.

Nära landsväg, men omgiven av träd och buskage som skymmer vägen. Nära till Älgå spiksmedja och Älgå Hembygdsgård.
Lenungshammar – informationscentralen i Glaskogens naturreservat - ca 30 km. Semesterhus beläget 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m. Nära landsväg.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Arvika


Mycket vackert beläget semesterhus med panoramautsikt över Nysockensjön. Stor, överbygd terrass.

Båt och kanot ingår för spännde bad- och fiskeutflykter. Stugan har en öppen planlösning med högt till tak.
Välutrustat kök och ett härligt vardagsrum i linje. Härifrån har man en fantastisk utsikt över natur och vatten. Mycket fräscht, kaklat badrum med dusch. På plan två finns sovutrymmet som har öppen planlösning med vikväggar.
Egen trädgård i nära anslutning till stranden.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Glava Glasbruk


Hus i naturskön omgivning nära sjön Stora Gla i idylliska Glava Glasbruk. Nära Glaskogens naturreservat med vandringsleder och goda möjligheter till fiske och friluftsliv.

Semesterhus i naturskön omgivning nära sjön Stora Gla i idylliska Glava Glasbruk. Nära Glaskogens naturreservat med vandringsleder och goda möjligheter till fiske och friluftsliv.
Ett sovrum är genomgångsrum till badrum.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Avskilt belägen mysig stuga med skog och mark runt knuten, rik på bär, svamp och älg. Stor överbyggd terrass.

Varligt renoverad semesterbostad, moderniserad med funktionellt kök. För att nå badrummet får man gå runt knuten eftersom ingången är från utsidan av stugan och toaletten är en sk separett.
Endast 300m till Rinnen med mycket rent vatten, här finns en trevlig badplats och fina paddlingsleder, sjön är rik på fisk såsom abborre och gädda. 2 km från stugan finns en glaskonstnär.Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotfors


Lantligt beläget semesterhus som ligger bredvid bondgård med kor. Huset har varligt renoverats till en mycket bekväm och fräsch villa.

Väl tilltaget allrum med braskamin och tv. Stort lantkök med diskmaskin.
Mycket vacker idyll med ca. 20 km från gränsen till Norge. Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Här finns också mycket vilda djur såsom varg, lo, rådjur och älg.
I området kan man, med lite tur få se de ovanliga vita älgarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotfors


Välkommen till hjärtat av Värmland. Vistegården är ett idylliskt beläget semesterhus, i slutet av en vacker björkallé.

Huset är omgivet av hundra år gamla ekar. Den stora trädgården skuggas av träd som ger svalka i sommarvärmen, men där det även finns soliga ställen och utrymme för lek och vila.
För den som verkligen vill njuta av semestern, lägga dig i hängmattan och lyssna på humlornas surr. Från Vistegården är det kort avstånd till Eda golfklubb som är en 18-hålsbana.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gunnarskog


Trevlig och välskött stuga i lugn och naturskön omgivning 14 km från Arvika. Högt läge med härlig utsikt över trakten och sjön Gunnern.

Internet via fiber. Skogen runt knuten och vid sjön finns det brygga och badmöjlighet.
Arvika bjuder på storslagen natur, ett brett kulturutbud och många spännande aktiviteter för hela familjen. Här finns många mil med härliga vandrings- och kanotleder och möjlighet till sköna cykelturer.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Glava


Trevlig semesterlägenhet belägen vid naturreservatet Glaskogen. Nära till vandringsleder, kanotcentral, bad och fiske i en oändligt vacker natur.

Området har en rik flora och fauna.Läs mer om bostaden och boka här!

 Klässbol/Arvika


Härlig stuga med panoramautsikt över Glafsfjorden. Endast 30 m till bad och båtplats i ett lugnt område.

Gott om bär och svamp i området.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Klässbol/Arvika

Glafsfjorden
Racken, Alken mfl
Värmeln
Flagorna, Sandsjön
Södra Värmeln, Rommen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se