Örsjöarnas FVOF

 Arvika


Mysig, semesterstuga med fantastiskt läge vid Norra Örsjön i Värmland. Stor härlig terrass och egen brygga med båt för spännande bad och fiskeutflykter.

Ni har 20 km till Arvika där det finns möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Här har musiker, konstnärer och konsthantverkare jobbat sida vid sida och kreativiteten har flödat sedan lång tid tillbaka.
Naturen erbjuder ett varierat friluftsliv i de storslagna skogarna, de olika naturreservaten eller i någon av de 365 sjöarna.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sulvik/Arvika


Semesterhus beläget nära Älgå, 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m.

Nära landsväg, men omgiven av träd och buskage som skymmer vägen. Nära till Älgå spiksmedja och Älgå Hembygdsgård.
Lenungshammar – informationscentralen i Glaskogens naturreservat - ca 30 km. Semesterhus beläget 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m. Nära landsväg.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Arvika


Mycket vackert beläget semesterhus med panoramautsikt över Nysockensjön. Stor, överbygd terrass.

Båt och kanot ingår för spännde bad- och fiskeutflykter. Stugan har en öppen planlösning med högt till tak.
Välutrustat kök och ett härligt vardagsrum i linje. Härifrån har man en fantastisk utsikt över natur och vatten. Mycket fräscht, kaklat badrum med dusch. På plan två finns sovutrymmet som har öppen planlösning med vikväggar.
Egen trädgård i nära anslutning till stranden.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Glava Glasbruk


Semesterhus i naturskön omgivning nära sjön Stora Gla i idylliska Glava Glasbruk. Nära Glaskogens naturreservat med vandringsleder och goda möjligheter till fiske och friluftsliv.

Ett sovrum är genomgångsrum till badrum. Hus i naturskön omgivning nära sjön Stora Gla i idylliska Glava Glasbruk.
Nära Glaskogens naturreservat med vandringsleder och goda möjligheter till fiske och friluftsliv.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotfors


Välkommen till hjärtat av Värmland. Vistegården är ett idylliskt beläget semesterhus, i slutet av en vacker björkallé.

Huset är omgivet av hundra år gamla ekar. Den stora trädgården skuggas av träd som ger svalka i sommarvärmen, men där det även finns soliga ställen och utrymme för lek och vila.
För den som verkligen vill njuta av semestern, lägga dig i hängmattan och lyssna på humlornas surr. Från Vistegården är det kort avstånd till Eda golfklubb som är en 18-hålsbana.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotfors


Lantligt beläget semesterhus som ligger bredvid bondgård med kor. Mycket vacker idyll ca.

20 km från gränsen till Norge. Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp.
Här finns också mycket vilda djur såsom varg, lo, rådjur och älg. I området kan man, med lite tur få se de ovanliga vita älgarna. Endast 8 km till mycket populära och familjevänliga alpinanläggningen, Valfjället. Huset har varligt renoverats till en mycket bekväm och fräsch villa.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Glava


Trevlig semesterlägenhet belägen vid naturreservatet Glaskogen. Nära till vandringsleder, kanotcentral, bad och fiske i en oändligt vacker natur.

Området har en rik flora och fauna.Läs mer om bostaden och boka här!

 Klässbol/Arvika


Härlig stuga med panoramautsikt över Glafsfjorden. Endast 30 m till bad och båtplats i ett lugnt område.

Gott om bär och svamp i området.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotsfors


Ett trevligt boende med stor terrass och utanför finns ett härligt grönområde. Kanot ingår.

I området hittar du många fina sjöar som du kan bada, fiska eller paddla i och utanför dörren finns fina vandringsmöjligheter. Ett trevligt boende med bra läge.
Terrassen är stor och utanför finns ett stort grönområde. I området hittar du många fina sjöar som du kan bada, fiska eller paddla i. Precis utanför dörren finns fina vandringsmöjligheter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Glava


Avskilt belägen stuga, mitt i Glasskogens naturreservat med ca. 300 km vandringsleder, de är väl utmärkta och utefter lederna ligger vindskydd, rastplatser och övernattningsstugor.

Området är starkt kuperat och mycket sjörikt. Reservatet är rikt på fåglar och sjöarna med renaste vattnet har gott om fisk.
I Lenungshammar vid sjön Övre Gla finns också informationscentral med bland annat camping, butik, servering, uthyrning av kanot och cyklar.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Glava

Stora Gla m fl vatten
Stora Bör, Lilla Bör mfl
Övre Gla/Buvattnet, Grännsjön mfl
Örsjöarna, Vasstjärnet och Svarttjärnet
Glafsfjorden
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.