Ösans Nedre FVO

 Timmersdala


Mycket trevlig stuga med egen strand och brygga. Här ligger roddbåten och kanoten för spännande bad och fiskeutflykter i sjön Vristulven.

Där det finns abborre, braxen, gärs, gädda, löja, mört, sarv och sutare. Bastu i separat byggnad.
Två annex, ett med sovplats för tre och ett med hygienutrymmen och tvättmaskin. Huvudbyggnaden har stor terrass under tak samt en mysig inglasad veranda med utsikt över sjön. Stort allrum med öppen spis. Skog och mark är rik på bär och svamp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tibro


Trevlig stuga i etablerat sommarstugeområde endast 200 meter från fiskrika och badvänliga sjön Örlen. Separat bastu och mycket fräsch hygienbyggnad med tvättmaskin.

Öppen och överbyggda terrasser. Trevlig stuga i etablerat sommarstugeområde endast 200 meter från fiskrika och badvänliga sjön Örlen.
Separat bastu och mycket fräsch hygienbyggnad med tvättmaskin.Läs mer om bostaden och boka här!

 Timmersdala


Mysig stuga endast 300 m från sjön Vristulven som har mycket rent vatten, fina badplatser och är rik på fisk såsom abborre, braxen, gers och gädda, delar av sjön är naturreservat. Dusch och TC i separat byggnad.

Mysig stuga endast 300 m från sjön Vristulven som har mycket rent vatten, fina badplatser och är rik på fisk såsom abborre, braxen, gers och gädda, delar av sjön är naturreservat. Dusch och TC i separat byggnad.
Stort härligt soldäck. Väl tilltaget allrum med braskamin.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


I utkanten av idyllen Fagersanna med utsikt ner mot Nya Örlenbadet, ett fint familjebad ligger detta semesterhus. Här ligger båten förtöjd för spännande fiskeutflykter.

Sjön är rik på abborre, gädda och sik. I utkanten av idyllen Fagersanna med utsikt ner mot Nya Örlenbadet, ett fint familjebad ligger detta semesterhus.
Här ligger båten förtöjd för spännande fiskeutflykter. Sjön är rik på abborre, gädda och sik.Läs mer om bostaden och boka här!

 Tibro/Fagersanna


Påkostad semesterbostad i sommarstugeidyllen Ransberg/Fagersanna, högt belägen med fantastisk panoramautsikt över Örlen. Sjön är en riktig pärla rik på fisk såsom abborre, gädda, lake och sik.

Det finns även flera fina badplatser här. Stugan har ett väl tilltaget allrum och här har ni fri utsikt över sjön.
Sköna soffor, exklusiv inredning och mysig braskamin. Välutrustat, funktionellt kök. Två sovrum med mycket sköna dubbelsängar och var sitt badrum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hjo


Semesterstuga med fantastiskt läge vid Hjo i Västergötaland vid den lilla bäcken och med panoramautsikt över Mullsjön. Båt ingår för spännande fiskeutflykter.

Härlig badstrand framför huset. Mullsjön har ett rikt fågelliv och det finns en vandringsled vid sjön.
In till den mysiga staden Hjo är det 8 km. Närhet till Tivedens Nationalpark. Vill man göra lite utflykter kan man åka till Göta kanal, Karlsborgs fästning eller varför inte ta färjan över till Visingsö.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hjo


Mysig stuga nära turiststaden Hjo med bl a tempererat bad och sjöbad i Vättern. Detta är en kulturbygd med många intressanta utflyktsmål.

Brant trappa till övervåningen, ett sovrum genomgångsrum, draperi mellan rummen. Mysig stuga nära turist- och trästaden Hjo med bl a tempererat bad och sjöbad i Vättern.
Denna del av Västergötland är en kulturbygd med många intressanta utflyktsmål. Nära till motionsanläggning. Brant trappa till övervåningen med två sovrum, varav ett är ett genomgångsrum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


Högt beläget semesterhus i etablerat sommarstugeområde med vacker utsikt över hustaken ner mot sjön Örlen. Här finns härlig en familjevänlig badplats med hopptorn och brygga.

Sjön är rik på abborre, gädda och sik. Skog och mark kring stugan är rik på älg, bär och svamp.
Ni bor ombonat med sköna sängar, tre i huvudbyggnad och fyra i annexet. Välbyggd inglasad terrass med kvalitetsmöbler och panoramautsikt över landskapet. Inom en radie på 40 km finns 7 golfbanor.Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


Trevligt fritidshus på strandtomt. Bad /fiske i sjön Örlen 25 m.

Hus S07124 på samma tomt. Tiveden 40 km.
Tibro7 km. Trevligt semesterhus på strandtomt. Bad och fiske i sjön Örlen 25 m från tomten. Huset ligger mittemellan Sveriges största sjöar - Vänern och Vättern.
Tivedens nationalpark 40 km. Fina golfbanor inom 10 - 30 km. Tibro 7 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


Fint annex vid sjön Örlen. Utsikt över sjön från terrassen och allrummet.

Nära Göta Kanal och Karlsborg med fästning. Tivedens Nationalpark ca 30 km.
OBS! Järnväg i närheten är nedlagd. Fint annex vid sjön Örlen. Utsikt över sjön från terrassen och allrummet. Nära Göta Kanal och Karlsborg med fästning.
Tivedens Nationalpark ca 30 km. Egen badplats med brygga. Stor uteplats för lek och spel. OBS! Järnväg i närheten är nedlagd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Fagersanna

Örlen
Gällsjön
Viken
Bottensjön
Gärdsbodammen, Stora Hultadammen, Tidan m fl vatten
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se