Ösans Nedre FVO

 Timmersdala


Mycket trevlig stuga med egen strand och brygga. Här ligger roddbåten och kanoten för spännande bad och fiskeutflykter i sjön Vristulven.

Där det finns abborre, braxen, gärs, gädda, löja, mört, sarv och sutare. Bastu i separat byggnad.
Två annex, ett med sovplats för tre och ett med hygienutrymmen och tvättmaskin. Huvudbyggnaden har stor terrass under tak samt en mysig inglasad veranda med utsikt över sjön. Stort allrum med öppen spis. Skog och mark är rik på bär och svamp.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tibro


Trevlig stuga i etablerat sommarstugeområde endast 200 meter från fiskrika och badvänliga sjön Örlen. Separat bastu och mycket fräsch hygienbyggnad med tvättmaskin.

Trevlig röd stuga i etablerat sommarstugeområde endast 200 meter från fiskrika och badvänliga sjön Örlen. Här kan ni njuta av att sitta ute både i regn och solsken då boendet erbjuder både öppen och överbyggda terrasser.
Nere vid badstranden lockar det ofta till lek och fiske.Läs mer om bostaden och boka här!

 Timmersdala


Mysig stuga endast 300 m från sjön Vristulven som har mycket rent vatten, fina badplatser och är rik på fisk såsom abborre, braxen, gers och gädda, delar av sjön är naturreservat. Dusch och TC i separat byggnad.

Stort härligt soldäck. Väl tilltaget allrum med braskamin.
Välutrustat kök med bra arbetsytor. En dubbelbädd i annex. Skogen inpå knuten ger fina naturupplevelser, här finns rikligt av bär, svamp och älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


I utkanten av idyllen Fagersanna med utsikt ner mot Nya Örlenbadet, ett fint familjebad ligger detta semesterhus. Här ligger båten förtöjd för spännande fiskeutflykter.

Sjön är rik på abborre, gädda och sik. Semesterbostaden är en välbyggd villa i ett lugnt område med en stor och härlig inglasad terrass.
Väl tilltagen trädgård för lek och spel. Skog och mark är rik på älg, bär samt svamp och här hittar ni oändliga promenadstigar och motionsspår.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hjo


Semesterstuga med fantastiskt läge vid Hjo i Västergötaland vid den lilla bäcken och med panoramautsikt över Mullsjön. Båt ingår för spännande fiskeutflykter.

Härlig badstrand framför huset. Mullsjön har ett rikt fågelliv och det finns en vandringsled vid sjön.
In till den mysiga staden Hjo är det 8 km. Närhet till Tivedens Nationalpark. Vill man göra lite utflykter kan man åka till Göta kanal, Karlsborgs fästning eller varför inte ta färjan över till Visingsö.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


Högt beläget semesterhus i etablerat sommarstugeområde med vacker utsikt över hustaken ner mot sjön Örlen. Här finns härlig en familjevänlig badplats med hopptorn och brygga.

Sjön är rik på abborre, gädda och sik. Skog och mark kring stugan är rik på älg, bär och svamp.
Ni bor ombonat med sköna sängar, tre i huvudbyggnad och fyra i annexet. Välbyggd inglasad terrass med kvalitetsmöbler och panoramautsikt över landskapet. Inom en radie på 40 km finns 7 golfbanor.Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


Trevligt semesterhus på strandtomt. Bad och fiske i sjön Örlen 25 m från tomten.

Huset ligger mittemellan Sveriges största sjöar - Vänern och Vättern. Tivedens nationalpark 40 km.
Fina golfbanor inom 10 - 30 km. Tibro 7 km. Trevligt fritidshus på strandtomt. Bad /fiske i sjön Örlen 25 m.
Hus S07124 på samma tomt. Tiveden 40 km. Tibro7 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


Fint annex vid sjön Örlen. Utsikt över sjön från terrassen och allrummet.

Nära Göta Kanal och Karlsborg med fästning. Tivedens Nationalpark ca 30 km.
OBS! Järnväg i närheten är nedlagd. Fint annex vid sjön Örlen. Utsikt över sjön från terrassen och allrummet. Nära Göta Kanal och Karlsborg med fästning.
Tivedens Nationalpark ca 30 km. Egen badplats med brygga. Stor uteplats för lek och spel. OBS! Järnväg i närheten är nedlagd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fagersanna


Avskilt belägen stuga i skogsbrynet, nära till vandringsleder, svampmarker och många fina fiskesjöar med renaste vatten. Ligger mittemellan Sveriges största sjöar - Vänern och Vättern.

I närheten finns en skjutbana som används under enstaka tillfällen. Avskilt belägen stuga i skogsbrynet, nära till vandringsleder, svampmarker och många fina fiskesjöar med renaste vatten.
Ligger mittemellan Sveriges största sjöar - Vänern och Vättern.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Broddetorp


Omsorgsfullt renoverat semesterhus, lugnt beläget på landet. Utsikt över Hornborgasjön, känd fågelsjö med trandans.

Skara sommarland och Falköping 15 km. Den som tycker om att vandra så finns det vackra vandringsleder nere vid hornborgarsjön och uppe på Mösseberg i Falköping.
Skövde ca 2 mil. Omsorgsfullt renoverat hus, lugnt beläget på landet. Utsikt över Hornborgasjön, känd fågelsjö med trandans. Skara sommarland och Falköping 15 km.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Broddetorp

Skärvalången, Bysjön, Eggbysjön och Vagnsjön
Flians övre
Emten (Ämten) och Flämsjön
Lången
Ösan
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.