Jakobsbergs SFK

Annons

 Tosterön


Fint semesterhus med annex och panoramautsikt över sjön Mälaren på Tosterön utanför Strängnäs. Egen båt vid badbryggan och fritt fiske i sjön.

Stor altan med rofullt läge mot sjön. Egen tennisbana på tomten.
Snabbtåg från Strängnäs till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. 25 km till idylliska staden Mariefred med Gripsholms slott med vacker trädgård och servering att besöka och ångbåtsturer till Stockholm. Museijärnväg med ånglok mellan Läggesta och Mariefred.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bålsta/Stockholm


Naturnära, välskött stuga i Bålsta med lantligt läge med möjlighet att plocka bär och svamp. Nära till Mälarens vatten med fina klipphällar, roddbåt finns att låna.

Till Ekillabadets sandstrand tar det ca 15 min. Här kan du bo i en välskött stuga på landet.
Du kan njuta och ta det lugnt i den fina miljön men ändå är Stockholm bara 45 minuter bort. Till Mälaren med sina fina stränder och ett flertal ostörda badplatser är det bara 900m.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Strängnäs


Fint semesterhus på Tosterön utanför Strängnäs. Lugnt läge nära naturen och altaner runt huset.

400 m till sjön Mälaren med barnvänligt bad och egen båt för fiske. 6 km till golfbana och 4 km till tennisbana.
Fint semesterhus på Tosterön utanför Strängnäs. Lugnt läge nära naturen och altaner runt huset. 400 m till sjön Mälaren med barnvänligt bad och egen båt för fiske. 6 km till golfbana och 4 km till tennisbana.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Strängnäs


Fint semesterhus beläget vid Mälarens strand. Härlig braskamin i storstugan.

Bastu med kaklade våtutrymmen. Stor altan i söderläge med panoramautsikt över sjön.
Färska, ekologiska grönsaker finns att köpa på gården. Möjlighet att boka matsal/café på gården för fester eller liknande. Fina anlagda strandpromenader med intressanta örter, blommor och växter att botanisera i. Ca 20 km till 27-håls golfbana.
Bra fiske i sjön och barnvänlig sandstrand.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Strängnäs


Sommarhus på Aspö utanför Strängnäs med liten badstrand och båt samt bra fiske i sjön Mälaren. 30 km till Mariefred med Gripsholms slott samt parken ZOO i Eskilstuna där ni även kan besöka dess nya badhus.

Sommarhus på Aspö utanför Strängnäs med liten badstrand (som delas med 2 andra hushåll) och båt samt bra fiske i sjön Mälaren. Till Mariefred med Gripsholms slott att besöka är det 30 km.
Ta gärna en ångbåtstur till Stockholm.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rö/Roslagen


Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Här njuter man av den vackra roslagsnaturen och intar lunchen på terrassen eller solar på den egna bryggan.

Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Läget är lantligt och fritt, här njuter man ostört av den vackra roslagsnaturen och intar sommarlunchen på terrassen i godan ro eller solar på den egna bryggan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nykvarn


Fint semesterhus vid Mälarens strand med stor altan mot sjön i söderläge. Egen båt med riktigt bra fiske i sjön.

Snabbtåg till Stockholm från Nykvarn på 20 minuter med alla sevärdheter och evenemang. Lådbilslandet i Nykvarn är ett måste för alla barnfamiljer där alla barn själva får köra både tåg, lastbilar, bussar, sportbilar, traktorer mm.
Fina strövområden med gott om vilt, svamp och bär. Även utflykter till Mariefred med Gripsholms slott och ångbåtsturer i Mälaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mariefred


Trevlig semesterlägenhet på andra våningen i Hedlandet med utsikt över sjön Mälaren. Egen båt vid badbryggan.

Både ångbåt och snabbtåg från Mariefred till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. Golfbana 12 km.
Trevlig semesterlägenhet på andra våningen i Hedlandet nära Mariefred med utsikt över sjön Mälaren. Egen båt vid badbryggan. Både ångbåt och snabbtåg från Mariefred till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. Golfbana 12 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mariefred


Trevlig semesterlägenhet på tredje våningen i Hedlandet med utsikt över sjön Mälaren. Egen båt vid badbryggan.

Gripsholms slott att besöka med vacker trädgård och restauranger i Mariefred. Golfbana 12 km.
Trevlig semesterlägenhet på tredje våningen i Hedlandet nära Mariefred med utsikt över sjön Mälaren. Egen båt vid badbryggan. Både ångbåt och snabbtåg från Mariefred till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. Golfbana 12 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kolarvik/Enköping


Sola på egen brygga, paddla kanot eller fiska i Svinnegarnsviken. Det här semesterhuset ligger bara ett stenkast från Mälarens fina fiskevatten, liten gummiroddbåt finns att låna.

Stor gräsmatta för sommaraktiviteter. Sola på egen brygga, paddla kanot eller fiska i Svinnegarnsviken.
Det här semesterhuset ligger bara ett stenkast från Mälarens fina fiskevatten, liten gummiroddbåt finns att låna. Husdjur är välkomna. Stor gräsmatta för sommaraktiviteter som t.ex att spela fotboll.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Kolarvik/Enköping

Tämnaren
Dalälven (Gysingeforsarna)
Tyttboforsen, Balforsen (Dalälven)
Flaten, Uttran och Dånviken
Norra Nyköpingsån
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se