Rååns FVOF Anno 2000

Annons

 Ängelholm/Båstad


Lägenheten är rustikt och vackert renoverad med vitputsade stenväggar och rött tegelgolv. I köket/allrummet finns en gammal utdragssoffa där en person kan sova så som pigorna gjorde förr.

På sovloftet finns en bäddsoffa för 2 där man även kan sitta och se på TV. Där finns även dubbelsängen.
Till huset hör en stor altan där man kan njuta av utsikten över sjön eller fälten runtomkring.Semesterlägenheten ligger i ett skogsområde (Hallandsåsen) med naturen direkt inpå knuten.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vejbystrand/Båstad


I lilla Stora Hult som ligger direkt vid Vejbystrand finns detta härliga semesterhus. Huset rymmer 6 personer och i lilla gula annexet/gäststugan finns plats för ytterligare 2 personer.

Kanske något för ungdomarna att få rå sig själv eller kanske för mor och farföräldrar som vill ha det lite lugnt? I huvudbyggnaden finns allt man behöver för en bekväm semester. Ett av sovrummen har utgång direkt till trädgården och ett sovrum ligger i direkt anslutning till uterummet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Söderåsen/Ljungbyhed


Mysig stuga vid Bonnarpssjön med sjötomt och uteplats ut mot vattnet. Båt med åror ingår.

Du kan både bada och fiska i sjön, dessutom finns det ädelfiske i dammar på Söderåsen, ca 3 km från stugan. På Söderåsen med Naturreservat och Skäralid finns det dessutom fantastiskt vackra vandringsleder och en bra restaurang.
Vill du spela golf är det ca 3 km till Ljungbyhed GK. Segelflyg och dressincykling erbjuds i Ljungbyhed, dit du kan promenera över golfbanan, ca 2,5 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lund/Kävlinge


Mysig stuga på landet, 50m till Kävlingeån där båten som ingår ligger. Uteplats på baksidan med utsikt ut över de böljande fälten, där det ofta springer vilt som t ex hjortar och rådjur.

Det finns även gott om fåglar i området. Stugan ligger nära Lund, Malmö, Landskrona och Köpenhamn, så det finns gott om tillfällen att shoppa eller äta gott.
Cykelväg till jättefin sandstrand vid Barsebäck, trevlig promenadväg längs Kävlingeån på nerlagt järnvägsspår.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hässleholm/Perstorp


Fin stuga med uterum och uteplats mot skogen i underbar natur, flera markerade promenadstråk i området. 900 m till badsjö och 1500 m till fiskesjö.

Skogen runt stugan har ett rikt djurliv. Nära till Vedema Naturreservat.
Fin stuga med stort uterum och uteplats mot skogen i underbar natur, flera markerade promenadstråk utanför dörren. 900 m till badsjö och 1500 m till fiskesjö. Båt med åror ingår. I skogen runt stugan finns ett rikt fågelliv, älg, hjort, rådjur och mycket svamp och bär.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 V. Torup


Semesterhus med generöst och privat sjöläge 10 m från Svenstorpssjön. Stort badrum med bubbelbad.

Privat brygga. Stenbelagd uteplats och trädäck på 65 m2 i etage mot sjön med en stor fast grill.
Sjöutsikt från de stora rummen. Sjö- och skogsmiljö som är perfekt för avkoppling och rekreation. Unikt fågelliv i Store Damms naturskyddsområde. Många sjöar i området.
Rikt djurliv med chans att möta älg och rådjur. Äventyrsbad i Perstorp 8 km. Skånes Djurpark 35 km. Rökning endast i sällskapsrum.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Perstorp


Fint hus med braskamin och stor uteplats på härlig sjötomt i skogsbrynet. Endast 150m till grill och badplats, där båten ligger.

Njut av lugnet, promenera i skogen med vilt, fågelliv, bär och svamp. I Ängelholm är det möjlighet till bra shopping.
Inte långt till Helsingborg, Helsingör eller Köpenhamn där du också kan äta gott på någon av de många restaurangerna. Fint semesterhus med braskamin och stor uteplats på härlig sjötomt i skogsbrynet 8 km från Perstorp.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hallaröd/Höör


Fräsch stuga med egen trädgård på gård 12 km från Höör. Tillgång till stora fiskedammar med regnbågslax (fiskekort) i lugn miljö.

4 bäddar. 2 rum och kök + sovloft, ca 60 kvm.
Nedervåning: 1 sovrum: 2 enkelsängar. Resebarnsäng. Allrum: sittgrupp, TV, matplats. Köksavdelning: spis/ugn, kyl/frys, micro, kaffebryggare.
Dusch/WC, tvättmaskin. Sovloft: dubbelsäng. Trådlöst internet. Terrass med utemöbler, grill.
4 cyklar att låna. Här finns Hund och katter, samt hagar med kor.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Våxtorp


Mysig stuga utanför Våxtorp med fin utsikt över Sjöaltesjön i Halland. Gäststuga med 2 bäddar och stor altan direkt vid vattnet.

För den som vill ha en aktiv semester finns ett gym. Härlig sjötomt med badstrand som delas med ägaren.
Roddbåt, 1 kanot samt 2 kajaker ingår. Bryggflotte inklusive elmotor (bilbatteri måste tas med) för 8 personer finns att låna. 8 km till Vallåsens skidcenter på Hallandsåsens norrsida. Här kan ni cykla utför på sommaren.
Sköna havsbad i Mellbystrand 23 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bjärrödssjön/Perstorp


Stuga med avskilt läge på en liten kulle och med underbar utsikt över sjön. Sitt alldeles tysta på den härliga altanen, så har ni goda möjligheter att få se älg komma genom skogen och dricka vatten vid sjön! Stuga med avskilt läge på en liten kulle och med underbar utsikt över sjön.

Goda möjligheter att få se älg komma genom skogen och dricka vatten vid sjön! I närområdet ligger Söderåsens nationalpark. Här kan ni vandra bland bokskogsklädda åsar, djupa dalar och strömmande vattendrag.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bjärrödssjön/Perstorp

Vaxsjön
Rönneå inom Klippans kommun
Bälingesjön
Hjälmsjön Pinnån
Ringsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se