Råbelövssjöns FVO

Annons

 Vittsjö


Renoverad och smakfullt inredd kvarnbyggnad, enskilt belägen intill ett litet vattendrag. Stort trädäck i söder.

Barnvänlig badstrand vid Pickelsjön 5 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hallaryd


Delvis renoverat hus med tomt ända ner till Helgeå. Stora, härliga ytor både ute och inne.

Fritt fiske i ån nedanför huset. Fina kanotleder.
Cyklar finns. Brant trappa i huset. Delvis renoverat semesterhus i närheten av Hallaryd i södra Småland, med stor tomt ända ner till Helgeå. Brant trappa inomhus.
Stort, härligt kök och med de tre sovrummen på andra våningen. Stora, härliga ytor både ute och inne. En fin stenmur möter er vid ankomst till huset.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Näsum


Semesterhus på fd gård i naturskönt område 4 km från Ivösjön i Näsum. 6 rum o kök, 150 kvm.

6+2 bäddar. Övervåning: 3 sovrum (varav ett genomgångsrum): 2 enkelsängar i varje.
Bottenvåning: 3 allrum: TV/Parabol/DVD, kakelugn (inkl ved), matplats/sittgrupp/ bäddsoffa (2 personer). Kök: spis/ugn, micro, kyl, kaffekokare, vedspis, matplats. Bad/WC. För svala kvällar finns kakelugn och vedspis.
Gemensam trädgård med S11300, så det passar bra för flera familjer som vill semestra ihop.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hörby


Fin stuga med uppvärmt uterum ca 70 m från Ringsjön, Skånes största sjö. Båt med åror ingår, vill du ha fler båtar finns det båtuthyrning ca 200 m från stugan på Ringsjöstrands Camping, där det också finns lekplats, SPA, restaurang, minigolf och cykeluthyrning.

Fina promenad- och cykelstråk i området, t ex har du Skåneleden precis utanför stugan och nära till Fulltofta strövområde och naturreservat.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hässleholm/Tyringe


Fin stuga med braskamin och uteplatser åt två håll, 50 m till Finjasjön där du kan både bada och fiska. Möjlighet att hyra roddbåt av husägaren.

Det finns många sjöar, både större och mindre, i området för bad och fiske, t ex Lursjön (med väldigt bra bad och känd för sitt rena vatten), Ringsjöarna, Vittsjön, Tydingesjön (med bra bad) och Ballingslövssjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hässleholm/Perstorp


Fin stuga med uterum och uteplats mot skogen i underbar natur, flera markerade promenadstråk i området. 900 m till badsjö och 1500 m till fiskesjö.

Skogen runt stugan har ett rikt djurliv. Nära till Vedema Naturreservat.
Fin stuga med stort uterum och uteplats mot skogen i underbar natur, flera markerade promenadstråk utanför dörren. 900 m till badsjö och 1500 m till fiskesjö. Båt med åror ingår. I skogen runt stugan finns ett rikt fågelliv, älg, hjort, rådjur och mycket svamp och bär.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Visseltofta


Charmigt parhus på gränsen mellan Småland och Skåne. Huset ligger i en by med närhet till såväl skog som vattendrag.

Här kan ni koppla av på den stora naturtomten med en porlande å. 300 m till Helge å med fiske.
Charmigt parhus på gränsen mellan Småland och Skåne. Huset ligger i den lilla byn Visseltofta med närhet till såväl skog som vattendrag. Här kan ni koppla av på den 3000 kvm stora naturtomten med en porlande å.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Olofström


Vackert beläget semesterhus i genuint kulturlandskap utanför Olofström i Blekinge. Skog och betesmark omger gården som ligger på en stor tomt med gott om utrymme.

Köket är i gammal stil med både diskmaskin och mikro finns. Braskamin i vardagsrummet att mysa kring.
Ca 700 m från semesterhuset finns en mindre damm med tillgång till roddbåt för den som vill pröva fiskelyckan.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vittsjö


Trivsamt fritidshus med stor terrass i söderläge. Fridfullt beläget i en sjörik trakt med mycket vacker natur.

S2 är genomgångsrum.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åhus


Vid Skånes längsta sandstrand, där Helgeå rinner ut i havet, ligger detta mycket väl genomtänkta hus. Du fiskar från båten (flytvästar och fiskeutrustning finns), gör långa strandpromenader eller badar i havet.

Flera cyklar finns att upptäcka den fantastiska naturen med. Från terrasserna njuter du av det enastående läget.
Huset har gott om sport- och lekutrustning till gästerna. I det närbelägna rökeriet köper du rökt fisk. Sommarstaden Åhus 10 km. Österlen ligger strax söder om.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Åhus

Råbelövssjön
Gyllebosjön
Ivösjön
Helgeå, Almaån och Gummastorpssjön
Immeln
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se