Raklångens FVO

 Sjöbacka/Tranås


Trevligt hus med spännande planlösning. Underbar utsikt över sjön Raklången.

Nära till bad, och utmärkta fiskemöjligheter. Möjlighet att hyra båt.
Insynsskyddad terrass på husets baksida.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Välkomna till en röd liten stuga nära skogen och naturen. Här kan familjen njuta av lugnet precis utanför dörren.

För den som gillar att fiska finns det cirka 100 sjöar i Ydre. Det går att fiska Abborre, Gädda, Braxen, Lake, Mört, Sutare, Regnbågslax, Röding, Siklöja, Braxen och Röding finns endast i sjön Sommen, och Regnsbågslaxen bara i Lillegöl.
Till Sommen är det 3 km och är väldigt mysigt att åka till med badplatser som har bryggor, Asby vid sjön Sommen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tranås


Enklare stuga, avskilt belägen med skogen in på knuten utanför Tranås i Småland. Kakelugn i allrum.

Tranås 8 km. Sovrum 1 är genomgångsrum.
Låg takhöjd; 1,80m uppe och 1,90m nere. Enklare stuga, avskilt belägen med skogen in på knuten. Kakelugn i allrum. Tranås 8 km.
Sovrum 1 är genomgångsrum. Låg takhöjd; 1,80m uppe och 1,90m nere.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tranås


Trevlig stuga i grönskande omgivning i Sunhultsbrunn mellan Aneby och Tranås. Här finns stora strövområden och bad i sjön Söljen, där ni också kan hyra båt.

Ca 40 km till Gränna med polkagristillverkning och färja till Visingsö. Vintertid finns Asby alpin i Kisa med utförsåkning.
Trevlig stuga i grönskande omgivning, belägen i Sunhultsbrunn. Stora strövområden och bad i sjön Söljen. Ca 40 km till Gränna med polkagristillverkning.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra


Vackert beläget hus med panoramautsikt över skön Västra Lägern. Brant trappa till övervåningen.

Sandstrand. Tranås 25 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Semesterhus med egen badplats och brygga vid sjön Sommen. Två familjer eller stora släkten kan njuta sin semester här.

Fantastisk utsikt från altan där ni kan njuta hela dagen. Huset har ramp till entrén och till bryggan.
Välkomna till ett semesterhus med egen badplats och brygga vid sjön Sommen. Här kan två familjer eller stora släkten njuta av sin semester. Köket är stort och luftigt så fler kan hjälpa till att laga mat. Diskmaskin och tvättmaskin finns också.Läs mer om bostaden och boka här!

 Tranås


Här bor ni i ett mycket fint och trivsamt semesterhus med underbart läge vid vackra sjön Sommen strax utanför Tranås. Härlig inglasad altan där ni kan njuta av panoramautsikten över sjön.

Egen sjötomt i etage med grillplats. Ca 500 m till restaurang, minigolf, kanotuthyrning.
Ta gärna en tur på Sommen med ångbåten Boxholm. Ni har 5 km till Tranås GK som är en trevlig bana med blandad skogs- och parkbana invid sjön Sommen och med omväxlande layout.Läs mer om bostaden och boka här!

 Blåvik/Boxholm


Här bor ni ett unikt semesterhus med gott om utrymme både inne och ute. Längs med hela huset går ett härligt trädäck.

Det finns ett spabad att hyra direkt av ägaren. Vacker utsikt och nära ner till vattnet där ni hittar både marina och badplats.
I närheten finns det båt- och kanotuthyrning samt att det går att hyra båtplats, om man har egen båt med sig. I omgivningarna hittar ni många fantastiska platser och sevärdheter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Välkomna till ett semesterhus med inglasad altan och där ni bor nära naturen. Huset ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske.

Det går att hyra båt och motor på plats av. Granne med S60096, S60097 och S60098.
Välkomna till ett semesterhus som ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske. Det går att hyra båt och motor på plats av ägaren. Här bor ni nära naturen och kor betar en bit från huset. Utsikt mot sjön från balkongen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Boendet är en ombyggd lada med plats för 8 personer att njuta av ledigheten tillsammans. Här kan två familjer eller släkten gå ner till sjön Västra Lägern bara 120 m från boendet.

Granne med S60095, S60097 och S60098. Välkomna till en ombyggd lada med plats för 8 personer att njuta av ledigheten tillsammans.
Här kan två familjer eller släkten gå ner till sjön Västra Lägern bara 120 m från boendet. Det går att hyra båt och motor på plats, av ägaren och ge sig ut på en fisketur.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ydre

Västra Lägern
Östra Lägern
Raklången
Sjöarp-Öasjön
Försjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.