Råvarp FVO

 Håverud


Robust och mysig semesterbostad, lantligt belägen vid vägen, med kossorna fridfullt betande i närheten, mitt emellan sjöarna Glyckssjön och Åklång utanför Håverud i Dalsland. Åk gärna med på en kanaltur mellan Håverud och Bengtsfors.

Då passerar ni 16 slussar och får passerar även genom Håveruds berömda landsvägsbro, järnvägsbro och akvedukt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Håverud


Välkommen till detta smakfullt inredda semesterhus i Håverud, ca 15 km från Mellerud. Semesterhuset är högt beläget med en förtrollande utsikt ner mot Övre Upperudshöljen, en del av Dalslands kanal.

Här bor du i en välutrustad och ombonad villa med fyra sovrum och väl tilltagna ytor för umgänge och rekreation. Semesterhuset ligger i direkt anslutning till skogen så att du och din familj kan gå på sköna skogspromenader eller plocka bär och svamp under sensommaren.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed/Håverud


Ekologiskt byggda stugor i Sandviksuddens Stugby i Centrala Dalsland. Från terrassen ser ni ut över Laxsjön, här passerar Dalslands Kanal med ett rikt båtliv under sommaren.

Sjön har renaste vatten och är rik på fisk. Nära till vandringsleder i naturreservat med skog och mark som rika på bär och svamp.
Nära till Älgparker, Akvedukten i Håverud och spännande dressinåkning i Bengtsfors.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed/Håverud


Härlig semesterbostad i Sandviksuddens stugby. Två fina sovrum med sköna sängar.

Välutrustat kök och allrum med utsikt över sjön. Mycket vacker utsikt över Laxsjön, här passerar Dalslands Kanal och från terrassen kan dess resenärer och alla båtar ses.
Nära till Baldersnäs Herrgård omgiven av slottspark och naturreservat med vandringsleder för hela familjen. Nära till Håverud med akvedukten, Dalslands mest besökta turistmål. Skog och mark är rik på bär, svamp och älg.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dals Långed/Håverud


På Sandviksuddens Stugby vid Laxsjön ligger denna stuga. Centralt beläget i Dalsland nära till flera populära turistmål såsom Akvedukten i Håverud, Pilgrimsleden, som sträcker sig genom Dalsland från Edsleskog till Mellerud.

Berg och naturreservatet Sörknatten. Semesterbostaden har stor, delvis överbyggd terrass med utsikt över sjön och Dalslands Kanal med livlig trafik under sommaren.
Området är rikt på bär, svamp och älg.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dalslånged/Håverud


Fin stuga i stugområde som har två sovrum med sköna sängar och ett fräscht badrum. Från terrassen har man panoramautsikt över Laxsjön och Dalslands Kanal.

Samma vackra utsikt har man från köket och allrummet. Här finns gott om bär och svamp.
Dalsland är känt för sitt vackra paddelvatten, men här finns mycket annat att göra också så som vandra och här kan man få se vackra vyer. Här finns även 1100 vattendrag så är man fiskeintresserad har man gjort rätt val.Läs mer om bostaden och boka här!

 Åsensbruk


Högt beläget semesterhus mitt emellan sjöarna Övre Upperudshöljen och Åklången. Det är endast 1 km till Dalslands största turistmål, Akvedukten i Håverud som byggdes redan 1868.

Över akvedukten går både en landsvägsbro och en järnvägsbro. Flera rederier har passagerartrafik som tar er uppför Dalslands Kanal.
Det finns också ett fint museum som berättar om livet längs kanalen för 100 år sedan. Ni bor i en helrenoverad, mycket unik villa med väl tilltagna ytor för umgänge och rekreation.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ånimskog


Härlig, renoverad dalslandsvilla som kan erbjuda härliga dagar med lugn och ro på verandan. Rent och klart vatten i Vänern med god tillgång på fisk.

Härlig, renoverad dalslandsvilla som kan erbjuda härliga dagar med lugn och ro på verandan. Rent och klart vatten i Vänern med god tillgång på fisk.
Privat område vid sjön med liten brygga och liten roddbåt. Storslagen utsiktsplats ca 120 m från huset. Dalslands kanal med sluss och kanotuthyrning 1 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Köpmannebro


Absolut toppläge vid Dalslands Kanal och Branddalsviken. Här ser man från första parkett båttrafiken på kanalen.

Semesterhuset har ett unikt läge, härifrån slingrar sig trapporna ner till sjöstugan med inglasat relaxrum och ett mysigt sovrum alldeles vid vattnet. Vid den långa flytbryggan ligger båten för spännande fiskeutflykter.
Huset har väl tilltagna ytor både inne och ut för lek och spel. Här finns ett välutrustat kök. Kaklat badrum med dusch och i källaren en gästtoalett.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ånimskog


Vackert belägen semesterbostad med fantastisk panoramautsikt över sjön Ånimmen i östra Dalsland, endast 4 km från Vänern. Egen brygga med badstege och möjlighet att förtöja medhavd båt och 300 meter till trollingramp.

Roddbåt ingår. Stugan har hänförande utsikt från de flesta rummen och terrasserna och är väl lämpad för den lite större familjen.
Det finns fyra sovrum med sköna sängar, två lyxiga badrum och en gästtoalett dessutom ett stort, välutrustat kök med trivsam matplats.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ånimskog

Ånimmen
Ärrsjön
Råvarp
Ängebytjärnet
Edslan
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se