Råvarps FVOF

Annons

 Tösse


Mycket trevligt semesterhus, ett stenkast från E45 vid Restaurangen Tössestugan. Belägen bredvid Herrgårdshotellet där bastu och jacuzzi kan hyras.

Från terrasserna har man en fantastisk utsikt över det Dalsländska odlingslandskapet och i bakgrunden, vackra Västanåberget. Skog och mark kring stugan är rik på bär, svamp och älg.
Nära till Åmål, en härlig stad, bland annat känd för sin bluesfestival och sin vackra belägenhet vid Vänern.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Färgelanda


Alldeles vid Valboån, ligger denna mysiga gäststuga med sovloft. Fri tillgång till swimmingpoolen på tomten.

Ta med er egna häst. Liten båt ingår för utflykter i den lilla ån.
10 km till Kroppefjäll med naturreservat. Alldeles vid Valboån, ligger denna mysiga gäststuga med sovloft i Färgelanda. Här har ni fri tillgång till swimmingpoolen på tomten. Du kan även ta med egen häst och få ridundervisning av husägaren.
Liten båt ingår för spännande utflykter i den lilla ån.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Färgelanda

Ellenösjön, Östersjön
Häresjön
Lillesjön, Rotenässjön, Hålsjön
Stora Köperödssön, Kölnevattnet, Vrångevattnet mfl
Viksjön, Valboån, Kikerudsjön mfl
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.