Revesjö FVOF

 Tommared/Svenljunga


Modernt semesterhus med insynskyddad altan och stor gräsmatta. Bra fiske och barnvänlig strand i sjön Karken.

Källarplan med bastu, relaxavdelning och aktivitetsrum. Modernt semesterhus beläget i närheten av Svenljunga i Västergötland, ca 35 km från lågprisvaruhuset i Ullared.
Hela bottenplan med bastu med relaxavdelning, solarium och aktivitetsrum. Här finns bl.a. minibiljard, fotbollsspel, airhockey och motionscykel.
Braskamin i allrummet för härliga kvällar. Wifi i hela huset mot avgift.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Detta semesterhus är alla naturälskares dröm då huset ligger enskilt och är omgivet av stora öppna ängar med skog bakom. Barnen kan leka på den härliga gräsmattan utan att man behöver oroa sig för trafikerade vägar.

Detta semesterhus är alla naturälskares dröm då huset ligger enskilt och är omgivet av stora öppna ängar med skog bakom. Även rådjur samt älg kommer på besök för här är det lugn och stillhet som råder.
Barnen kan leka utan att man behöver oroa sig för trafikerade vägar etc.Läs mer om bostaden och boka här!

 Örsås/Svenljunga


Trivsam stuga, högt belägen på stor sjötomt i område med flera sjöar för bad och fiske. Viltrik natur.

Toalett är en separett. Ej dörr till sovrum.
Ägaren säljer fiskekort. Trivsam stuga, högt belägen på stor kuperad sjötomt vid Yttre Stångsjön i närheten av Örsås i Västergötland. Här i området finns flera sjöar för bad och för fiske efter gädda och abborre. Egen brygga och grillplats vid sjön.
Ett flertal ädelfisksjöar i närområdet. En fin promenadstig runt sjön. Viltrik natur.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Stuga med två sovrum med bra sängar och en bäddsoffa. Liten överbyggd altan där ni kan ser rådjuren beta.

Utsikt över öppen natur med en fin grillplats. Med den lilla gångstigen tar ni er ner till Göjesjö där båten ligger och väntar på er.
Detta ljusblå semesterhus ligger i närheten av Svenljunga i Västergötand. För den som söker en fin barnvänlig sandstrand hittar man det ca 4 km från huset.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


PÅ 1850-talet byggdes det ursprungliga huset som helrenoverats och byggts till under 2000-talet. Semesterhuset har ett fullt utrustat lantkök, rymligt badrum och inte minst en storstuga med timmerväggar och kakelugn.

En rejäl tomt med goda lekmöjligheter och i hagen betar klappvänliga får. Flera cyklar och en tandemcykel och båtar i två olika sjöar går att låna - och dessutom finns gratis wifi.
Om så önskas hjälper värdparet gärna till med vandringsleder och utflyktsmål.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Frölunda


Rymligt semesterhus, lugnt beläget på landet i närheten av Östra Frölunda i Västergötland. Huset ligger naturskönt på en kulle intill en liten damm.

En liten trappa tar er ner till dammen som lämpar sig för de mindre barnens fiskeupplevelser. Separat, originell bastu inredd i den gamla jordkällaren.
Fint fiske efter gädda och abborre i Hissjön ca 1 km. Båt går att hyra ca. 10 km från huset. Ädefiskesjö Faxsjön ca.
10 km. Viltrika trakter och bra bär- och svampmarker.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sexdrega


Två små stugor med enkel standard, belägna i skogsbrynet ner mot Ryasjön, här finns härliga promenadstigar och skogen är rik på bär och svamp. Området är rikt på vilda djur såsom räv, rådjur och älg. 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Holsljunga


Hus beläget 150 m från sjö med egen båt för bad o fiske. 2 bäddar i hall.

Väg 154 50 m. Takhöjd ca190 cm.
Varberg 60 km. Semesterhus i närheten av Holsljunga i Västergötland och 150 m från sjön Lilla Hallången med egen båt för bad och fiske. Du kan fånga både gädda, gös, abborre och sik i sjön. Fina promenadstråk runt hela sjön och ett flertal sjöar i området.
Ca 1 km från huset ligger en fin, barnvänlig sandstrand. Två av bäddarna finns i hall och två bäddar i allrum på andra våningen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Ensligt belägen semesterstuga byggd för över 100 år sedan, med endast fem minuters promenad till Simmesjön för härliga bad och fiske utflykter. Ett sovrum är genomgångsrum.

Ensligt belägen semesterstuga utanför Svenljunga. Den är byggd för över 100 år sedan och med endast fem minuters promenad når ni Simmesjön där ni kan ta härliga bad och uppleva spännande fiske utflykter.
Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Ett sovrum är genomgångsrum.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Överlida


En vidunderlig utsikt möter er vid detta hus Här njuter ni av stillheten, naturen och lugnet. Altan utmed tre sidor av huset.

Fin barnvänlig sandstrand inom ca 1,5 km En vidunderlig utsikt möter er vid detta semesterhus beläget strax utanför Överlida i Västergötland. Här njuter ni av stillheten, naturen och lugnet.
Altan utmed tre sidor av huset. Stora härliga fönster mot Lilla Hallången. Stort allrum med två bäddsoffor på anda våningen. Kök med plats för alla.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Överlida

Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
Vitasjön
Ätran, Storasjön, Gummasjöarna, mfl.
Tjärnesjön
Ätrans huvudfåra (Buttorp-Ljungafors FVOF)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.