Hålteby-Rinnens FVOF

Annons

 Brunskog


Stuga med fin utsikt över Tovdalsviken i vackra sjön Värmeln. Här finns möjlighet att fiska gädda, abborre, öring och gös.

Ni kan hyra roddbåt direkt via ägaren. Fiskekort kan köpas på nätet eller i den lokala affären.
Vissa tider är det fiskeförbud på gös och öring. Järnvägen passerar 50 m bakom huset. Trakten är rikt på bär, svamp, fåglar och djur. Ca.
3 km från stugan finns en kanotuthyrning.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Årjäng


Fantastiskt läge vid Fölsbyviken som är en del av Foxen och Dalslands Kanal. En härlig semesterbostad med panoramautsikt över viken från de flesta rummen.

På baksidan en väl tilltagen terrass i söderläge för lata avkopplande dagar. Välutrustad stuga med disk- och tvättmaskin, sköna sängar och ett fräscht badrum.
Inglasad terrass med vacker utsikt. En kort promenad tar er ner till båten som ingår. Den ger er möjlighet till spännande fiske och badutflykter.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Arvika


Mycket vackert beläget semesterhus med panoramautsikt över Nysockensjön. Stor, överbygd terrass.

Båt och kanot ingår för spännde bad- och fiskeutflykter. Stugan har en öppen planlösning med högt till tak.
Välutrustat kök och ett härligt vardagsrum i linje. Härifrån har man en fantastisk utsikt över natur och vatten. Mycket fräscht, kaklat badrum med dusch. På plan två finns sovutrymmet som har öppen planlösning med vikväggar.
Egen trädgård i nära anslutning till stranden.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Svanskog/Strand


Trevlig stuga med en stor och vacker altan och fin utsikt över sjön Svan och omkringliggande natur. Bad- och fiskesjö med rent, fint vatten.

Ordnat bad med egen brygga. Allmän badplats med sandstrand och bryggor 400 m från stugan.
Plasteka ingår. Bra vandringsmöjligheter. Bär- och svampmarker. 20 km till Åmål, en idyllisk småstad vid Vänern.
Staden erbjuder ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Torrskog/Bengtsfors


Ensligt belägen semesterbostad, efter att ha lämnat ståtliga Lelång med familjebadet och Torrskog med sin prisade kyrka kör du den ganska branta, vackra skogsvägen upp för backen och när skogen öppnar sig har du ett alldeles eget semesterparadis. Mycket rogivande ostörd plats.

Endast något av skogen djur kan ibland ses, såsom älg, hare och rådjur. Huvudbyggnad har tre sovrum på plan två, nere finns ett stort allrum och ett välutrustat lantkök.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åmotfors


Lantligt beläget semesterhus som ligger bredvid bondgård med kor. Huset har varligt renoverats till en mycket bekväm och fräsch villa.

Väl tilltaget allrum med braskamin och tv. Stort lantkök med diskmaskin.
Mycket vacker idyll med ca. 20 km från gränsen till Norge. Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Här finns också mycket vilda djur såsom varg, lo, rådjur och älg.
I området kan man, med lite tur få se de ovanliga vita älgarna.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Årjäng


Ensligt belägen stuga med terrass och utsikt ner mot Stora Lee, där ligger bryggan och båten som ingår för spännande bad och fiskeutflykter i de renaste vatten. Sjön ingår i det stora sjösystem som delvis täcker nordvästra Värmland och Dalsland.

Ni bor i en härlig vildmarksstuga som innehåller tre sovrum, ett mycket fräscht badrum och ett välutrustat kök, Vardagsrummet har förstås en braskamin och gränsar till terrassen. I området finns oändliga, orörde skogar rika på bär, svamp och älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Årjäng


Vackert belägen stuga i skogsbrynet med mysig överbyggd terrass. Promenadavstånd till Store Le, ett omfattande sjösystem med renaste vatten rikt på fisk som gädda, abborre och ädelfisk.

Båt ingår för spännande bad och fiskeutflykter. Semesterbostaden har två sovrum och allrum med kök i en öppen planlösning, en braskamin ger skön stugvärme.
Stor härlig trädgård för lek och spel. Skog och mark kring huset är rikt på bär och svamp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Årjäng


Här har du sommarparadiset ! Ett härligt, fräscht hus med stora generösa ytor, beläget precis intill sjön Foxen. Roddbåt med motor samt kanot ingår.

Avsluta gärna en härlig dag vid vattnet med att grilla er egenhändigt fångade fisk i solnedgången. Sådant man minns långt in på hösten.
Området är bär- och svamprikt, har man tur ser man skogens konung - älgen! Privat brygga och båtplats. Extra båt och motor kan hyras av ägaren vid förfrågan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Svanskog


Mycket trevligt semesterhus vid sjön Mellansvan, nära vacker kommunal badplats. Semesterbostaden har en härlig öppen planlösning med utsikt över sjön från de flesta rummen och från den trevliga terrassen.

Fräscha rum, funktionella hygienutrymmen och ett välutrustat kök. Egen vedeldad bastu.
Brygga och strandtomt. Gör ett vildmarksäventyr och besök grillkåtan som ligger ca 7 km från huset med härlig utsikt åt alla väderstreck. Bokas på plats via husägaren. S45175: 70 m, S45176: 120 m.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Svanskog

Svansjöarna, Ämmeskogsjön, Eldan mfl
Ömmeln
Stora Bör, Lilla Bör mfl
Ängebytjärnet
Edslan
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.