Hålteby-Rinnens FVOF

 Årjäng


Avskilt belägen mysig stuga med skog och mark runt knuten, rik på bär, svamp och älg. Stor överbyggd terrass.

Varligt renoverad semesterbostad, moderniserad med funktionellt kök. Badrum med separett, ingång från utsidan.
Avskilt belägen mysig stuga med skog och mark runt knuten, rik på bär, svamp och älg. Stor överbyggd terrass. Varligt renoverad semesterbostad, moderniserad med funktionellt kök.Läs mer om bostaden och boka här!

 Töcksfors


Mycket trevlig och trivsam stuga, rofyllt belägen nära vildmarken och norska gränsen. Fina strövområden och ett rikt djurliv.

1,5 km till Dalslands kanal. Sovrum 3 är litet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Lantligt avskilt belägen stuga vid skogsbrynet. Mysig semesterbostad, trevligt allrum med braskamin och stor terrass med härlig utsikt över sjön Stora Le.

Båt ingår. Här är rikt på älg, bär och svamp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Lantligt belägen stuga vid skogsbrynet. Här är det rikt på älg, bär och svamp.

Utsikt mot sjön Stora Le. Båt ingår.
Rejäl semesterstuga med fyra sovrum, lantligt kök med trevligt allrum med braskamin.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Ensligt belägen stuga med terrass och utsikt ner mot Stora Lee, där ligger bryggan och båten som ingår för spännande bad och fiskeutflykter i de renaste vatten. Sjön ingår i det stora sjösystem som delvis täcker nordvästra Värmland och Dalsland.

Ni bor i en härlig vildmarksstuga som innehåller tre sovrum, ett mycket fräscht badrum och ett välutrustat kök, Vardagsrummet har förstås en braskamin och gränsar till terrassen. I området finns oändliga, orörde skogar rika på bär, svamp och älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Ensligt beläget semesterhus, placerat i ett vildmarksområde rik på bär, svamp och älg. Precis intill sjön Stora Le, en härlig bad- och fiskesjö, ligger detta objekt inbäddad i en ca.

300.000 m2 privat skogsegendom med egen väg.
Ett paradis för den som söker lugn, ro och natur. Det ideala objektet för att koppla av och tillbringa kvalitetstid med familj, barn och vänner. Tomten är öppen, så solen hittar ner och har en stor gräsmatta för lek och spel samt även är en fin plats för grillning.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sulvik/Arvika


Semesterhus beläget 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m.

Nära landsväg. Semesterhus beläget nära Älgå, 70 m från sjön Glafsfjorden.
Dricksvatten hämtas i källa 200 m. Nära landsväg, men omgiven av träd och buskage som skymmer vägen. Nära till Älgå spiksmedja och Älgå Hembygdsgård. Lenungshammar – informationscentralen i Glaskogens naturreservat - ca 30 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotfors


Lantligt beläget semesterhus som ligger bredvid bondgård med kor. Huset har varligt renoverats till en mycket bekväm och fräsch villa.

Väl tilltaget allrum med braskamin och tv. Stort lantkök med diskmaskin.
Mycket vacker idyll med ca. 20 km från gränsen till Norge. Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Här finns också mycket vilda djur såsom varg, lo, rådjur och älg.
I området kan man, med lite tur få se de ovanliga vita älgarna.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Årjäng


Fantastiskt läge vid Fölsbyviken som är en del av Foxen och Dalslands Kanal. En härlig semesterbostad med panoramautsikt över viken från de flesta rummen.

På baksidan en väl tilltagen terrass i söderläge för lata avkopplande dagar. Välutrustad stuga med disk- och tvättmaskin, sköna sängar och ett fräscht badrum.
Inglasad terrass med vacker utsikt. En kort promenad tar er ner till båten som ingår. Den ger er möjlighet till spännande fiske och badutflykter.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Glava Glasbruk


Semesterhus i naturskön omgivning nära sjön Stora Gla i idylliska Glava Glasbruk. Nära Glaskogens naturreservat med vandringsleder och goda möjligheter till fiske och friluftsliv.

Ett sovrum är genomgångsrum till badrum. Hus i naturskön omgivning nära sjön Stora Gla i idylliska Glava Glasbruk.
Nära Glaskogens naturreservat med vandringsleder och goda möjligheter till fiske och friluftsliv.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Glava Glasbruk

Stora Gla m fl vatten
Örsjöarna, Vasstjärnet och Svarttjärnet
Övre Gla/Buvattnet, Grännsjön mfl
Glafsfjorden
Stora Bör, Lilla Bör mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se