Rönneådalens FVOF

Annons

 Åsljunga


Semesterhus i direkt anslutning till Åsljungasjön. Underbar utsikt över sjön från den stora, härliga terrassen.

Brant trappa.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vittsjö


Renoverad och smakfullt inredd kvarnbyggnad, enskilt belägen intill ett litet vattendrag. Stort trädäck i söder.

Barnvänlig badstrand vid Pickelsjön 5 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Knäred


Renoverat, trevligt semesterhus med bra standard och ostört läge med utsikt över Krokån. Stort allrum med braskamin och stora fönster som vetter ut mot ån.

Fyra sovrum i huset, varav två har egen utgång till terrass med utsikt över ån. Två toalettrum finns.
Från huset når man lätt både kustens salta bad i Mellbystrand och storskogens bär- och svampmarker. Passa gärna på att besöka älgparken Smålandet i Markaryd 20 km. tyska och svenska TV-kanaler.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hässleholm/Tyringe


Fin stuga med braskamin och uteplatser åt två håll, 50 m till Finjasjön där du kan både bada och fiska. Möjlighet att hyra roddbåt av husägaren.

Det finns många sjöar, både större och mindre, i området för bad och fiske, t ex Lursjön (med väldigt bra bad och känd för sitt rena vatten), Ringsjöarna, Vittsjön, Tydingesjön (med bra bad) och Ballingslövssjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lund/Kävlinge


Mysig stuga på landet, 50m till Kävlingeån där båten som ingår ligger. Uteplats på baksidan med utsikt ut över de böljande fälten, där det ofta springer vilt som t ex hjortar och rådjur.

Det finns även gott om fåglar i området. Stugan ligger nära Lund, Malmö, Landskrona och Köpenhamn, så det finns gott om tillfällen att shoppa eller äta gott.
Cykelväg till jättefin sandstrand vid Barsebäck, trevlig promenadväg längs Kävlingeån på nerlagt järnvägsspår.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Skånes Fagerhult


Semesterhus i direkt anslutning till sportflygplats och beläget i skogskanten med utsikt över Fedingesjön. Härlig badplats tillhör huset.

Gott om bär och svamp och ett rikt djurliv. Semesterhus i direkt anslutning till sportflygplats och beläget i skogskanten med utsikt över sjön.
Härlig badplats tillhör huset. Gott om bär och svamp och ett rikt djurliv. I Fedingesjön kan du fiska och bada. I området finns 11 olika sjöar där du kan testa fiskelyckan eller ta ett dopp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Örkelljunga


Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd. Nedanför huset finns en å med fiskemöjlighet.

Båt 5 km. Alpinanläggning 8 km.
Tillg till frys. Nära till S01672och S01805. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen. 8 km till Vallåsens skidanläggning.
Här kan man åka nedför någon av de 11 backarna eller i vill man hellre åka på tvären finns det längdspår. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd. Nedanför huset finns en å med fiskemöjlighet. Båt 5 km.
Alpinanläggning 8 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vejbystrand/Båstad


I lilla Stora Hult som ligger direkt vid Vejbystrand finns detta härliga semesterhus. Huset rymmer 6 personer och i lilla gula annexet/gäststugan finns plats för ytterligare 2 personer.

Kanske något för ungdomarna att få rå sig själv eller kanske för mor och farföräldrar som vill ha det lite lugnt? I huvudbyggnaden finns allt man behöver för en bekväm semester. Ett av sovrummen har utgång direkt till trädgården och ett sovrum ligger i direkt anslutning till uterummet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hörby


Fin stuga med uppvärmt uterum ca 70 m från Ringsjön, Skånes största sjö. Båt med åror ingår, vill du ha fler båtar finns det båtuthyrning ca 200 m från stugan på Ringsjöstrands Camping, där det också finns lekplats, SPA, restaurang, minigolf och cykeluthyrning.

Fina promenad- och cykelstråk i området, t ex har du Skåneleden precis utanför stugan och nära till Fulltofta strövområde och naturreservat.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga/Örkelljunga


Välkommen till denna underbara stuga utanför Åsljunga. Här har du skogen runt omkring dig med härliga promenadstigar runt husknuten.

Inte långt från huset finns badplats med sandstrand och brygga. Åsljunga området har fina friluftsområden.
Trakterna är kända för sin svamp och bär områden. Kom ihåg att besöka älgparkerna i närområdet. I dessa parker kan du få se älgarna i dess naturliga miljö.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Åsljunga/Örkelljunga

Hultasjön, Gårdsjön, Krokasjön och Vemmentorpssjön
Värsjön
Bälingesjön
Hjälmsjön Pinnån
Lagan, Hjörneredssjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se