Ronnebyåns FVOF

Annons

 Holmsjö


Fräsch, ljus, luftig och miljövänlig fritidsvilla i vacker och sjörik natur med fina strövmarker. Ligger tillsammans med två likadana hus.

Från altanen och den delvis taktäckta altanen har man fin sjöutsikt över intilligande sjö. Barnvänligt bad och egen båt i sjön.
Fiskemöjligheter erbjuds även i två andra sjöar (båt delas). Många sevärdheter i området ger fina utflyktsmål för både barn och vuxna. Handikappvänligt. Möjlighet till vildsvinsjakt efter överenskommelse med ägaren.
Glasriket 35 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nävragöl/Holmsjö


Mycket trivsamt, rymligt hus med ljust lugnt läge i skogen. Vacker gångväg till ån/båten.

Fin badplats inom 10 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Holmsjö


Helrenoverat hus med lugnt läge på gård. Ljus, trivsam interiör.

Stor, öppen altan. Vacker, sjörik natur.
Många utflyktsmål i omgivningen. Båt i två sjöar. 3 km till kommunalt bad. Helrenoverat semesterhus med lugnt läge på gård.
Ljus, trivsam interiör. Stor, öppen altan. Vacker, sjörik natur kring Holmsjö. Många utflyktsmål i omgivningen.
Egen båt finns att tillgå. Fiskemöjligheter erbjuds även i tre andra sjöar, där en båt delas med andra. Privat, barnvänlig badstrand 250 m.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Södergård/Vissefjärda


Semesterhus som ligger vackert mitt i det småländska Glasriket. Området erbjuder bra fiske i flera sjöar och båt ingår.

Här bor man mitt i naturen med skog och mark runtomkring. Detta är ett hus för naturälskaren! I området finner man bl a Villhelm Mobergsmiljöer som Klasatorpet och Duvemåla som finns med i hans böcker.
Området bjuder också på många kulturbesöksmål och mycket konst och hantverk på lagom avstånd för dagsutflykter. Nära till Emmaboda, Kalmar, Öland och Karlskrona.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ryd/Åsnen


Fantastikt semesterhus med panoramutsikt och egen sjötomt vid Trässhultsjön 5 km från Ryd. Här är det fritt fiske.

Sen finns det även andra sjöar som Åsnen och Mien i närheten. Ni har flera altaner och ett annexhus direkt vid vattnet.
Närhet till Tingsryd och Urshult. Boka detta fantastiska semesterhus med underbart sjöläge och panoramautsikt från huset. Ni har flera olika altaner att sitta på och njuta av utsikten.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lönashult


Avskilt beläget och sista huset på vägen. Närhet till sjön Åsnen.

Här bor ni mitt i en liten skogsglänta. Huset är sedan mitten av 1800-talet och varsamt renoverat.
Stor härlig eldstad i allrummet. Med avskilt läge på den lilla vägen med närhet till sjön Åsnen i Småland ligger denna stuga. Här bor ni mitt i en liten skogsglänta. Huset är sedan mitten av 1800-talet och har en stor, härlig eldstad i allrummet.
En extrabädd är möjlig i allrummet.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lönashult/Övden


Trevlig stuga utanför Lönashult. Ni kan sitta på altanen och njuta av härlig natur och betande djur.

Husebybruk är värt ett besök liksom äppelodlingarna i Urshult. Fina cykelleder i närområdet.
Trevlig stuga utanför Lönashult i Småland. Ni kan sitta på altanen och njuta av härlig natur och betande djur. Husebybruk är värt ett besök liksom äppelodlingarna i Urshult. Fina cykelleder i närområdet och Torne samt Hulevik.
Vandring och fågelskådning på Getnö. Fiske i sjön Övden och Åsnen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Eringsboda/Ronneby


Härlig stuga 100 m från Bredasjön med bad och fiske, där ligger också båten som ingår. Ca 100 m till fin badstrand.

Området bjuder på flertalet sjöar, tex Kroksjön, Mollsjön och Ängsjön. Stugans läge ger dig närhet till både Blekinge Skärgård med många vackra öar, bra fiske och badmöjligheter, kuststäderna Ronneby, Karlshamn och Karlskrona och till de småländska skogarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Karlskrona/Emmaboda


Mysigt hus på lantgård med kor, får och hundar. Det är nära till Blekinge Skärgård, Glasriket, Barnens Gård och Räntemåla Gård med sin Älgpark.

Bra shopping finns i Karlskrona, där det också finns många och trevliga cafeer och restauranger. Ett hus med stora möjligheter för en härlig semester.
Hus på lantgård. Nära Blekinge Skärgård, Glasriket, Barnens Gård och Räntemåla Gård med Älgpark. Shopping i Karlskrona.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hulevik/Åsnen


Fräscht semesterhus med bra standard byggt 2008. Beläget bara 250 m från sjön Åsnen som är en bra fiskesjö och har ett rikt fågelliv och nationalpark från 2018.

Här finns även fina cykelleder som t ex Banvallsleden. Fräscht semesterhus med bra standard byggt 2008 beläget bara 250 m från sjön Åsnen i Hulevik i Småland.
Åsnen är en bra fiskesjö och har fina cykelleder som t ex Banvallsleden. Sirkön och Urshult med sina äppelodlingar och fiskrökeri. Kärrasand med dansbana och camping.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hulevik/Åsnen

Åsnen
Hönshyltefjorden m fl vatten
Härlunda Fiskevårdsområde
Femlingen-Gryten
Vederslövssjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se