Rosjöns FVOF

 Nässjö


Välkomna till en mysig röda stuga i närheten av Eksjö och Nässjö i Småland. Här kan familjen och även hunden/katten njuta av lugnet och naturen precis utanför stugan.

Här uppskattar ni de fina sommarkvällarna med kvällssol på altanen. I en stuga bredvid huset har ni dusch och toalett.
På så vis uppskattar man extra mycket de fina svenska ljusa sommarkvällarna om man behöver gå på toaletten på natten. På övervåningen är det lite lågt i tak på vissa ställen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Aneby


Mysig liten stuga med bra möblering belägen på ägarens sjötomt med sandstrand. Grillplats vid sjön.

Altan under tak. Eksjö 20 km.
Järnväg 150 m. Lämpligt för 2 vuxna och 2 barn.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Eksjö


Fräscht hus beläget på ägarens gård som ett gårdshus och med avskilt läge där vägen tar slut. Högt, naturskönt läge med vacker utsikt över sjön med bad och fiske.

Stensatt terrass mot sjön där ni kan njuta av morgonsolen. Runt huset är det öppna vidder med vandringsleder och ridvägar.
På gården finns hästar och boxplats kan hyras. Här har ni nära till Astrid Lindgrens värld, Skurugata, skidbacke, trästaden Eksjö mm.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Välkomna till ett semesterhus med inglasad altan och där ni bor nära naturen. Huset ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske.

Det går att hyra båt och motor på plats av. Granne med S60096, S60097 och S60098.
Välkomna till ett semesterhus som ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske. Det går att hyra båt och motor på plats av ägaren. Här bor ni nära naturen och kor betar en bit från huset. Utsikt mot sjön från balkongen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Välkomna till en ombyggd lada med plats för 8 personer att njuta av ledigheten tillsammans. Här kan två familjer eller släkten gå ner till sjön Västra Lägern bara 120 m från boendet.

Det går att hyra båt och motor på plats, av ägaren och ge sig ut på en fisketur. Ta gärna med er en fikakorgen och stanna till på en ö.
Ni kan bara stanna hemma och njuta av lugnet och grilla på baksidan av huset där det finns trädgårdsmöbler.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Stuga med fantastiskt läge bara några meter från sjön. Drick morgonkaffe på altan och njut av den vackra utsikten och lugnet.

Ingång till dusch och toalett från utsidan av stugan. Granne med S60095, S60096 och S60097.
Välkomna till en stuga med fantastiskt läge bara några meter från sjön. Drick morgonkaffe på altan och njut av den vackra utsikten och lugnet. Stugan är för två personer som vill ha en lugn och skön ledighet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Välkomna till Södra strandstugan. Stugan för dig som är naturmänniska och gillar att bada i en sjön i stället för att duscha, då dusch inte finns, men varm och kallvatten finns i stora stugan.

Här bor ni bara några meter från sjön Västra Lägern. Boendet En liten stuga bredvid med två sängar för den som vill sova lite avskilt.
Ett mysigt utedass ligger nästan precis vid vattenbrynet.Här slipper du verkligen stress och kan bara ta dagen som den kommer och njuta av naturen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittaryd/Aneby


Trevlig och fräsch stuga med en stor trädgård och egen sittmöjlighet samt stor yta runt huset för barnen att leka på. Gungställning och lekstuga finns.

Stugan ligger på ägarens tomt och ni kan använda ett lusthus. Trevlig och fräsch stuga i Vittaryd utanför Aneby.
Stor trädgård med öppna landskap omgiven av åkrar. Stugan ligger på ägarens tomt där ni har en lummig trädgård och ett lusthus som ni kan använda. Ni har förstås egen sittmöjlighet och stor yta runt huset för barnen att leka på.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra


Vackert beläget hus med panoramautsikt över skön Västra Lägern. Brant trappa till övervåningen.

Sandstrand. Tranås 25 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Edshult/Eksjö


Rymligt semesterhus med lugnt läge i by. Beläget nära sjön Mycklaflon med egen badstrand (delas med ägaren).

Enkelt badrum på övervåningen. Duschen har ej full ståhöjd.
Ca 45 km till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Rymligt hus med enskilt läge i by. Beläget nära sjö med egen badstrand (delas med ägaren). Lämpligt för två familjer.
68 km till Astrid Lindgrens värld.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Edshult/Eksjö

Södra Wixen
Norra Vixen
Nömmen
Gisshultasjön
Lillnömmen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.