Ryssbysjöns FVOF

 Sunnerå/Ryssby


Fint hus i Sunnerå, beläget mitt ute i skogen. Trevlig grillplats.

Osasjön 150 m. Där finns en båt och kanot.
Trivsamt semesterhus i Sunnerå 5 km från Ryssby. Enskilt läge med bara en granne längre bort. Naturtomt mitt ute i skogen. Trevlig grillplats.
Cyklar kan lånas. Osasjön ligger 150 m bort och där finns en båt och kanot. I stughyran ingår ett fiskekort som gäller i sjöarna: Osasjön, Tjurken, Fenen, Stor Immen, Borrasjön, Trehörningarna, Olasjön och Malasjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Målaskog/Tjurken


Trevlig stuga med bra standard beläget i Målaskog nära sjön Tjurken som har goda fiskemöjligheter. Vid stranden står en båt till ert förfogande.

Vid rätt vinterlag kan ni även isfiska och åka skridskor på sjön. I stughyran ingår ett fiskekort som gäller i sjöarna: Tjurken, Osasjön, Fenen, Stor Immen, Borrasjön, Trehörningarna, Olasjön och Malasjön.
Ni bor mitt ute i naturen. Upptäck Målaskogberg när blåsipporna blommar.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tutaryd/Ryssby


Mysig, renoverad smålandsstuga, belägen endast 200 m från sjön. Stugan som har en fin glasveranda finner ni strax bakom syrenhäcken.

Liten promenadstig ner till sjön Tutarydssjön som erbjuder en liten sandstrand och fiske. Huset har den gamla charmen kvar med riktiga trägolv, lite lägre takhöjd, och ett renoverat kök i gammal stil.
Strax intill hittar ni Prästeboda naturreservat med bl a. ett rikt fågelliv. Shopping i Ljungby. Laganland Älgpark ca 18 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryssby


Hus med gott om plats både ute och inne. Altanen på baksidan av huset är helt avskild med endast skogen som närmsta granne.

Fiske och bad i Ryssbysjön. Semesterhus strax utanför Ryssby i Småland.
Här är det gott om plats både ute och inne. Kaminen ser till mysfaktorn under alla årstiderna. Altanen på baksidan av huset är helt avskild med endast skogen som närmaste granne. Fint, barnvänligt bad i Ryssbysön.
Sjön erbjuder också ett bra fiskevatten efter gädda och gös.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mårarp/Ryssby


Tänk er ett stilla vattenfall, en spegelblank vattenyta och till detta nästan helt avskildhet. Detta kan du uppleva i detta fina semesterhus strax utanför Ryssby i Småland.

Altanen sträcker sig över vattnet och från både de stora fönstren i allrummet eller direkt från altanen kan ni njuta av djur-och fågelliv. Semesterhuset är smakfullt renoverat med sköna möbler.
Orginella fönster från golv till tak med utsikt över dammen.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Piggaboda/Vislanda


I ett hus med anor sedan 1800-talet bor ni modernt och naturnära. Närmsta sjö är Trehörningen med bra fiske och både bad och fiske i sjön Tjurken ca 1 km.

Fiskekortet ni löser gäller i flera sjöar. Tillgång till fri internet.
I ett hus med anor sedan 1800-talet bor ni modernt och naturnära. Semesterhuset ligger i Piggaboda med närhet till Vislanda i Småland. Närmsta sjö är Trehörningen med bra fiske och både bad och fiske i sjön Tjurken ca 1 km. Båt finns att hyra vid Tjurken.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljungby


Trevlig och fräsch stuga 6 km från Ljungby vid Bräkentorpssjön som har fina vandringsleder och cykelstigar. Sjön har bra fiske och en fin badplats.

Vintertid finns det eljusspår runt sjön. Stugan ligger naturskönt med betande hästar runt huset.
4 vuxencyklar och 2 baden-baden stolar finns vid huset. Stugan har en öppen planlösning och på loftet har ni bara ståhöjd i mitten. Ljungby som ligger bara 6 km bort erbjuder shopping, restauranger, Sagomuseet och Sven Ljungbergmuseet.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bräkentorp/Ljungby


Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan. Ni har även möjlighet att hyra kanot, kajak och 2 cyklar.

Vid Bräkentorp finns fina vandringsleder, bra fiske och en fin badplats. Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan.
Sommartid finns det tillgång till 2 sängar på loftet med ingång utifrån stugan. Ett bra alternativ för de som inte vill sova i bäddsoffan i vardagsrummet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryssby


Trevlig stuga lugnt beläget nära naturen i Fylleskog. Båt på trailer samt elmotor kan hyras.

Det finns även en damm ca 500 m bort från huset där ni kan hyra bastu. Fyllesjön ligger 3 km bort där ni kan bada och fiska.
Trevlig stuga lugnt beläget nära naturen i Fylleskog mellan Ryssby och Rydaholm i Småland på gränsen mellan Kronoberg- och Jönköpingslän. Betande djur utanför stugan. Endast ett grannhus. Båt på trailer kan hyras för 700 SEK/vecka.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljungby


Nyare, fräscht hus, avskilt beläget nära Bräkentorpssjön. Fina vandringsleder i bär-/svampskogar.

Stort allrum/köksdel. Handikappv.
Nyare, fräscht hus med avskilt läge i en skogsglänta, men ändå nära Ljungby och i anslutning till Bräkentorpssjön. Här erbjuds ett lugnt och härligt boende. Fina vandringsleder precis utanför knuten. Bräkentorpssjön har en fin sandstrand vid den östra sidan.
Stugan ligger nära bra bär- och svampmarker. Stort allrum/köksdel med både kamin och köksspis.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ljungby

Bräkentorpasjöns FVO
Lagan-Skålåns FVO
Ljungsjön
Vissjön
Stensjön och Agunnarydsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se