Ryssbysjöns FVOF

 Sunnerå/Ryssby


Trivsamt semesterhus i Sunnerå 5 km från Ryssby. Enskilt läge med bara en granne längre bort.

Naturtomt mitt ute i skogen. Trevlig grillplats.
Cyklar kan lånas. Osasjön ligger 150 m bort och där finns en båt och kanot. I stughyran ingår ett fiskekort som gäller i sjöarna: Osasjön, Tjurken, Fenen, Stor Immen, Borrasjön, Trehörningarna, Olasjön och Malasjön. Besök gärna Sagomuseet och Sven Ljungbergmuseet i Ljungby.
I Lagan finns bl a en älgpark. Roddbåt och kanot ingår.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Målaskog/Tjurken


Trevlig stuga med bra standard beläget i Målaskog utanför Ryssby. Närhet till den fiskrika sjön Tjurken där ni har en båt till ert förfogande.

Stugan ligger intill banvallsleden som används som cykel- eller promenadväg. Trevlig stuga med bra standard beläget i Målaskog nära sjön Tjurken som har goda fiskemöjligheter.
Vid stranden står en båt till ert förfogande. Vid rätt vinterlag kan ni även isfiska och åka skridskor på sjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryssby


Semesterhus strax utanför Ryssby i Småland. Här är det gott om plats både ute och inne.

Kaminen ser till mysfaktorn under alla årstiderna. Altanen på baksidan av huset är helt avskild med endast skogen som närmaste granne.
Fint, barnvänligt bad i Ryssbysön. Sjön erbjuder också ett bra fiskevatten efter gädda och gös. Laganland Älgpark, Busland för barnen och en fin golfbana i Lagan. Shopping i Ljungby eller Växjö.
Upptäck sagobygden. Bra bär- och svampmarker.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Piggaboda/Vislanda


I ett hus med anor sedan 1800-talet bor ni modernt och naturnära. Semesterhuset ligger i Piggaboda med närhet till Vislanda i Småland.

Närmsta sjö är Trehörningen med bra fiske och både bad och fiske i sjön Tjurken ca 1 km. Båt finns att hyra vid Tjurken.
Fiskekortet ni löser gäller i flera sjöar. Tillgång till fri internet. Flera naturreservat samt cykelleder i närheten. Fina strövområden och bra bär och svampmarker.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljungby


Trevlig och fräsch stuga 6 km från Ljungby vid Bräkentorpssjön som har fina vandringsleder och cykelstigar. Sjön har bra fiske och en fin badplats.

Vintertid finns det eljusspår runt sjön. Stugan ligger naturskönt med betande hästar runt huset.
4 vuxencyklar och 2 baden-baden stolar finns vid huset. Stugan har en öppen planlösning och på loftet har ni bara ståhöjd i mitten. Ljungby som ligger bara 6 km bort erbjuder shopping, restauranger, Sagomuseet och Sven Ljungbergmuseet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bräkentorp/Ljungby


Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan. Ni har även möjlighet att hyra kanot, kajak och 2 cyklar.

Vid Bräkentorp finns fina vandringsleder, bra fiske och en fin badplats. Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan.
Sommartid finns det tillgång till 2 sängar på loftet med ingång utifrån stugan. Ett bra alternativ för de som inte vill sova i bäddsoffan i vardagsrummet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryssby


Trevlig stuga lugnt beläget nära naturen i Fylleskog. Båt på trailer samt elmotor kan hyras.

Det finns även en damm ca 500 m bort från huset där ni kan hyra bastu. Fyllesjön ligger 3 km bort där ni kan bada och fiska.
Trevlig stuga lugnt beläget nära naturen i Fylleskog mellan Ryssby och Rydaholm i Småland på gränsen mellan Kronoberg- och Jönköpingslän. Betande djur utanför stugan. Endast ett grannhus. Båt på trailer kan hyras för 700 SEK/vecka.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljungby


Nyare, fräscht hus, avskilt beläget nära Bräkentorpssjön. Fina vandringsleder i bär-/svampskogar.

Stort allrum/köksdel. Handikappv.
Nyare, fräscht hus med avskilt läge i en skogsglänta, men ändå nära Ljungby och i anslutning till Bräkentorpssjön. Här erbjuds ett lugnt och härligt boende. Fina vandringsleder precis utanför knuten. Bräkentorpssjön har en fin sandstrand vid den östra sidan.
Stugan ligger nära bra bär- och svampmarker. Stort allrum/köksdel med både kamin och köksspis.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vislanda


Helt avskilt i en öppen skogsglänta finner ni detta mysiga semesterhus beläget på en liten kulle. Det gamla dasset finns kvar som minnen från förr.

Här lyssnar Ni på stillheten - det är bara lite fågelkvitter som ev. stör friden.
Bra bär och svampmarker. Stugan ligger strax utanför Vislanda i Småland. Ett sovrum och allrum på bottenplan och ett stort härligt kombinerat allrum och sovrum på andra våning. Här ser man takstolarna då taket är byggt upp i spets.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vislanda


Mysigt litet hus i kanten av åkern. Endast ett grannhus.

Bra och fräscht badrum. Njut av stillheten och fågelsången eller ta en tur i skogen.
Större fiskevatten i sjön Tjurken. 500 m till S25115. Mysigt litet semesterhus i kanten av åkern. Öppen hagmark med betande kor i närheten.
Endast ett grannhus. Bra och fräscht badrum. Njut av stillheten och fågelsången, eller ta en tur i skogen och plocka både svamp och bär. Huset ligger i närheten av Vislanda i Småland.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vislanda

Tjurken, Fenen, Trehörningarna mm.
Hjärtanässjön
Ryssbysjön (Ljungby)
Stensjön och Agunnarydsjön
Femlingen-Gryten
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.