Sollefteå FVO

 Ed


Mycket välbyggt och väldisponerat hus med utsikt ner mot sjön. Det finns tre separata sovrum med god standard och ett vackert allmogekök.

Högt och avskilt beläget med fantastisk utsikt över Mellankornsjön från den väl tilltagna terrassen. Orörd skog inpå knuten som inbjuder till spännande bär - och svampsafaris på ett stort nät av stigar och skogsvägar.
Området har en lång och spännande historia som gränsbygd.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ed


Semesterhus som ligger alldeles vid gränsen till Norge i en historisk miljö. Stugan är ombonad och trevlig med vedeldad kamin.

Nära väg 166 och vidsträckta skogar rika på bär,svamp och vilda djur såsom älg och varg. Här finner ni naturreservatet Bokullen med orörda naturskogar där man kan ströva fritt , så även i Tresticklands Nationalpark.
Ett besök i Älgparken i Ed är ett måste. Gör gärna ett besök i Strömstad vid havet. Här finns bra shopping och trevliga restauranger.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ed


Mycket trevlig stuga belägen vid en av Kornsjöarna på gränsen mellan Ed och Tanums kommun. Här erbjuds ni den kompletta semesterupplevelsen under alla årstider: underbar natur, stillhet, vilda djur, bad och fiske.

Båten och kanoten som ingår ger möjlighet till härliga utflykter genom lummiga kanaler och vackra sjösystem. Kanske en tur till Norge lockar, endast 5 km bort.
Andra utflyktsmål i närheten är t ex Strömstad. S3 genomgångsrum. Kanot. Hus S08997 2 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ed


Avskilt belägen stuga som ligger i skogsbrynet med panoramautsikt över Södra Kornsjö där ni ro, paddla eller fiska. Sjösystemet är rikt på abborre och gädda.

Vid Dalslands Moose Ranch kan ni få se älgar på nära håll. Avskilt belägen stuga med enklare kök som ligger i skogsbrynet med panoramautsikt över Södra Kornsjö.
Sjösystemet är rikt på abborre och gädda. I Kornsjön kan ni ro, paddla eller fiska. Har ni tur kan ni få se en bäver simma förbi i de lugnare delarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Högsjö


Trevligt, typiskt äldre svenskt semesterhus. Enskilt och rofyllt beläget vid sjön Regnaren i Högsjö nära Vingåker.

Både balkong och uteplats under tak. Kakelugn i vardagsrum och vedspis i kök.
Nära till Reymyre Glasbruk och Vingåkers outlet. Inte långt till två bra golfbanor. Egen roddbåt i sjön. Ägaren berättar: Gården är gammal.
Den äldsta delen av boningshuset lär vara från 1600-talet. Gården hade ända till slutet av 1900-talet 7-8 kor, häst gris och några höns.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kälarne


Enplanshus i vinkel med sjötomt, endast 25 m från Stora Övsjön. Ogenerat och enskilt läge i storslagen natur med fiske från strand med båt.

Vackra strövområden med bra bär- och svampmarker. Egen långgrund sandstrand.
Massor av aktiviteter runt om i Jämtlands vackra natur - året runt. Enplanshus i vinkel endast 25 m från Stora Övsjön. Egen långgrund strand. Enskilt läge i storslagen natur med fiske och bär.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Stöde


Med utsikt över Storhullsjön ligger denna mysiga stuga i sydvästläge. Vid sjön har du en egen bastu och egen brygga.

För den fiskeintresserade finns många sjöar att pröva fiskelyckan i, dock krävs fiskekort. 20 km från det vackra Stöde och i en sluttning ca 40 m från Storhullsjön ligger denna mysiga stuga i sydvästläge.
Vid sjön har du en egen bastu och egen brygga. För den fiskeintresserade finns många sjöar att pröva fiskelyckan i.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Stöde

Storhullsjön, Hissjön, Svanatjärn och Lillhullsjön
Hammarsjön, Skiftestjärn, Stödebygdens fvo
Stödesjön mfl. vatten
Indalsälven, Kråkstensjön, Mussjön, Vackerlandån, Kvarnån
Fisklössjön, Stor-Gussjön mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se