Bäckabyortens FVO

Annons

 Pauliström


Fräsch och välutrustad lägenhet i Pauliström nära sjö och skog. Gemensam tvättstuga i källare. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Virserum


Detta semesterhus är vacker beläget vid Gerd sjön mitt i naturen med stora, härliga grönområden. Badplats med sandstrand finns ca 2 km från huset.

Virserum är den näst största orten i Hultsfreds kommun. Här finns du både muséum och konsthall, restauranger, mataffärer mm.
Ortens muséum hjälper också till att bidra med historisk och kulturell prägel. En stor höjdpunkt under året här är Virserum marknad.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Stenberga


Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen.

Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde. Tillgång till gemensam vedeldad bastu, tvättmaskin och torktumlare i separat hus.
Ni bor nära både natur, kultur och sevärdheter. Inom 60 km finns Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva och guldvaskningen i Ädelfors.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till stugbyn Yxenhaga. Stugorna ligger fint nära vattnet.

Har kan ni njuta av lugnet och närhet till skog och fiske samt att flera familjer kan bo nära varandra. Det finns många utflyktsmål i närheten.
Välkomna till stugbyn Yxenhaga I Hok 45 km från Jönköping. Stugorna ligger fint nära vattnet. Här kan ni njuta av lugnet och närhet till skog och fiske. Här kan flera familjer bo nära varandra och njuta av sin ledighet.
Det finns gratis internet Wi-Fi i alla stugor.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Stor stuga passande två familjer i stugbyn Yxenhaga. Här kan ni njuta av natur och fiske på samma ställe.

Det finns även en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort. 128 km till Astrid Lindgrens Värld.
Stor stuga passande två familjer i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Stugan ligger i den lilla tätorten Hok, 20 minuters bilresa från motorväg E4. Här kan ni njuta av natur och fiske på ett och samma ställe.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkommen till stugbyn Yxenhaga som ligger nära många trevliga utflyktsmål bara 35 minuter från Jönköping. Här kan släkt och vänner fira sommarsemester, jul, nyår, höstlov eller sportlov.

Det finns aktiviteter för alla årstider. På sommaren kan ni hyra roddbåt eller kanot i stugbyn.
På området finns lekplats, bastu och aktivitetsrum.Stugan har gratis Wi-Fi och det finns även en tvättmaskin. På vintern kan ni åka slalom på södra Sveriges största skidanläggning Isaberg med 8 liftar och 10 pister.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lammhult/Asa


Avskilt, högt beläget hus med härlig utsikt över landskapet. Renoverat kök och badrum och stort allrum.

Sovrummen på andra våning av äldre datum. Stor gräsmatta för bollspel och lek.
Avskilt, högt beläget semesterhus med en härlig utsikt över landskapet. Huset ligger i närheten av Asa i Småland. Hela bottenplan är renoverad. Sovrummen på andra våningen är av äldre datum.
En stor gräsmatta finns som lämpar sig för både bollspel och lek då små fotbollsmål finns.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Röd liten stuga i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Här kan 4 personer bo till ett billigt pris om man inte behöver så stor stuga.

Passar även bra för två personer. Stugan ligger fint nära vattnet.
Har kan ni njuta av lugnet och närhet till skog och fiske. Det går att hyra kanot och roddbåt och köpa fiskekort i receptionen. Det finns gratis internet Wi-Fi i alla stugor.Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort.
Utflyktsmål finns det många av i närheten.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


I vackra Yxenhaga kan ni bo i denna mysiga stugby, med närhet till sjö med fiske- och skogspromenader precis utanför stugan. Gillar ni att spela golf finns en bra golfbana vid Hooks herrgård med restaurang och spa.

I vackra Yxenhaga kan ni bo i den mysiga stugbyn bävern med närhet till sjön med fiske och skogspromenader precis utanför stugan. I stugan finns TV med tyska och skandinaviska kanaler.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hok/Yxenhaga

Linnesjön (Skillingaryd)
Rusken
Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Lundholmssjön, Pellikroken, Lundholmssjön mfl sjöar
Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se