Skärsjöns FVOF F-Län

Annons

 Pauliström


Fräsch och välutrustad lägenhet i Pauliström nära sjö och skog. Gemensam tvättstuga i källare. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Stenberga


Miljövänligt semesterhus i timmer med genomtänkt inredning, beläget utanför Vetlanda i Småland. Tillgång till bastu i separat hus och en båt som ligger och väntar i sjön Saljen.

Här badar ni också vid en privat strand dit få har tillträde. Tillgång till gemensam vedeldad bastu, tvättmaskin och torktumlare i separat hus.
Ni bor nära både natur, kultur och sevärdheter. Inom 60 km finns Astrid Lindgrens Värld, Kleva Gruva och guldvaskningen i Ädelfors.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Virserum


Detta semesterhus är vacker beläget vid Gerd sjön mitt i naturen med stora, härliga grönområden. Bad med sandstrand finns ca 2 km från huset.

I Virserum finns du både muséum och konsthall, restauranger, mataffärer mm. Detta semesterhus är vacker beläget vid Gerd sjön mitt i naturen med stora, härliga grönområden.
Badplats med sandstrand finns ca 2 km från huset. Virserum är den näst största orten i Hultsfreds kommun. Här finns du både muséum och konsthall, restauranger, mataffärer mm.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


I Yxenhaga stugbyn kan ni njuta av utsikten över sjön.Stugan ligger endast 35 min med bil från Jönköping.

I stugan finns gratis Wi-Fi, tvättmaskin samt lekplats, bastu och aktivitetsrum på området och ni kan hyra roddbåt. Välkomna till Yxenhaga stugbyn endast 35 min med bil från Jönköping.
Här kan ni njuta av semestern med utsikt över sjön. I stugan finns gratis Wi-Fi och en tvättmaskin för en smidig semester. Njut av morgonkaffet på altan eller en kall öl i solnedgången.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Gissarp/Nässjö


Hus uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön. En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på.

Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Hus som ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön.
En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på. Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Bara 6 km in till Nässjö som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Bra fiskemöjligheter i Gisshultasjön (med fiskekort).

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Röd liten stuga i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Här kan 4 personer bo till ett billigt pris om man inte behöver så stor stuga.

Passar även bra för två personer. Stugan ligger fint nära vattnet.
Har kan ni njuta av lugnet och närhet till skog och fiske. Det går att hyra kanot och roddbåt och köpa fiskekort i receptionen. Det finns gratis internet Wi-Fi i alla stugor.Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort.
Utflyktsmål finns det många av i närheten.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


I vackra Yxenhaga kan ni bo i den mysiga stugbyn bävern med närhet till sjön med fiske och skogspromenader precis utanför stugan. I stugan finns TV med tyska och skandinaviska kanaler.

Endast 35 minuter från Jönköping.Även fritt internet med Wi-Fi och tvättmaskin för en smidig ledighet.
Här kan familjen ha semester alla årstider. Det finna många roliga saker att göra sommar som vinter.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Stor stuga passande två familjer i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Stugan ligger i den lilla tätorten Hok, 20 minuters bilresa från motorväg E4.

Här kan ni njuta av natur och fiske på ett och samma ställe. Har man tur kan man se älgar i skogen en tidig morgon eller på kvälls promenaden.
Här kan man gå ner till sjön och fiska, åka kanot eller roddbåt. Allt finns att hyra i receptionen.Det finns även en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


I denna röda stuga i Yxenhaga stugby kan den lilla familjen bo och den passar även bra för två personer. Här kan ni njuta av lugnet och ta morgonkaffet på verandan med utsikt mot sjön som ligger nedanför.

Välkomna till Yxenhaga Resort och stugområdet Bävern som ligger 45 km från Jönköping. I denna röda stuga kan den lilla familjen bo och passar även bra för två personer.
Gratis Wi-Fi.Här kan ni njuta av lugnet och ta morgonkaffet på verandan med utsikt mot sjön som ligger nedanför.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hok/Yxenhaga

Linnesjön (Skillingaryd)
Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Rusken
Lundholmssjön, Pellikroken, Lundholmssjön mfl sjöar
Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se