Skärvalången m fl sjöars FVF

Annons

 Hjo


Semesterstuga med fantastiskt läge vid Hjo i Västergötaland vid den lilla bäcken och med panoramautsikt över Mullsjön. Båt ingår för spännande fiskeutflykter.

Härlig badstrand framför huset. Mullsjön har ett rikt fågelliv och det finns en vandringsled vid sjön.
In till den mysiga staden Hjo är det 8 km. Närhet till Tivedens Nationalpark. Vill man göra lite utflykter kan man åka till Göta kanal, Karlsborgs fästning eller varför inte ta färjan över till Visingsö.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Fagersanna


Trevligt fritidshus på strandtomt. Bad /fiske i sjön Örlen 25 m.

Hus S07124 på samma tomt. Tiveden 40 km.
Tibro7 km. Trevligt semesterhus på strandtomt. Bad och fiske i sjön Örlen 25 m från tomten. Huset ligger mittemellan Sveriges största sjöar - Vänern och Vättern.
Tivedens nationalpark 40 km. Fina golfbanor inom 10 - 30 km. Tibro 7 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Fagersanna


Fint annex vid sjön Örlen. Utsikt över sjön från terrassen och allrummet.

Nära Göta Kanal och Karlsborg med fästning. Tivedens Nationalpark ca 30 km.
OBS! Järnväg i närheten är nedlagd. Fint annex vid sjön Örlen. Utsikt över sjön från terrassen och allrummet. Nära Göta Kanal och Karlsborg med fästning.
Tivedens Nationalpark ca 30 km. Egen badplats med brygga. Stor uteplats för lek och spel. OBS! Järnväg i närheten är nedlagd.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tidaholm/Hökensås


Ni bor alldeles vid stranden till liten fiskesjö, här fiskar ni och släpper sedan tillbaka fisken. Nära till Hökensås med ett trettiotal sjöar som erbjuder fantastiska fiskemöjligheter, världskänt för sitt fina öring- och regnbågsfiske.

Endast 10 minuter till Baltaksbro och Tidan, mycket välbesökt av flugfiskare på jakt efter Regnbåge och Öring i strömmande vatten. Villan bygdes 2019 och har hög ttill tak och är mycket luftig.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tidaholm


Avskilt beläget semesterhus med väl tilltagna ytor inne och ute för lek och spel. Framför huset ligger en liten sjö, där en egen båt finns att tillgå.

Möbler och inredring har en god standard. Nära till Hökensås naturreservat, och bara 20 KM till Hökensås Golfbana.
Naturreservatet erbjuder många härliga vandringsleder. Många sjöar finns runt Hökensås, där även sportfiske erbjuds.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mölltorp/Karlsborg


Trevlig semesterlägenhet med bra standard belägen i Mölltorp. Fräscht badrum med massagedusch.

En båt står till ert förfogande vid Hanhultsjön. Elmotor kan hyras.
Extra frys finns. Sjön Viken i Västergötland och Tivedens Nationalpark ligger i närheten. Besök även Karlsborg eller Hjo vid Vättern. Skövde är också en trevlig stad! Trevlig semesterlägenhet med bra standard.
Fräscht badrum med massagedusch. En båt står till ert förfogande vid Hanhultsjön. Elmotor kan hyras. Extra frys finns.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Karlsborg


Enkelt torp i skogskanten. Aktivt jordbruk med hästar inpå knuten.

Området är rikt på bär och svamp. Kort promenad ner till sjön där båten ligger.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Timmersdala


Mycket trevlig stuga med egen strand och brygga. Här ligger roddbåten och kanoten för spännande bad och fiskeutflykter i sjön Vristulven.

Där det finns abborre, braxen, gärs, gädda, löja, mört, sarv och sutare. Bastu i separat byggnad.
Två annex, ett med sovplats för tre och ett med hygienutrymmen och tvättmaskin. Huvudbyggnaden har stor terrass under tak samt en mysig inglasad veranda med utsikt över sjön. Stort allrum med öppen spis. Skog och mark är rik på bär och svamp.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lidköping


Dessa stugor ligger en kort promenad från badplats och fiskevatten i Vänern. Boendet består av 2 olika hus med kök/allrum och badrum i det ena samt allrum och sovrum i det andra huset.

I Vänern finns nästan 50 fiskarter. Dessa stugor ligger en kort promenad från badplatsen och fiskevattnen i Vänern.
I sjön finns nästan 50 fiskarter och stora möjligheter till fångst. Nära till vackra Läckö Slott med promenadstigar i en underbar natur och Vänerns största Fiskehamn, Spiken, med hela deras utbud.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tidaholm


Fantastiskt läge vid Bredsjön i lugnt och etablerat sommarstugeområde ligger denna stuga. Egen båtplats vid brygga och båt ingår.

Vacker sjö som inbjuder till härliga morgondopp från bryggan och spännande fiskeutflykter. Fantastiskt läge vid Bredsjön i lugnt och etablerat sommarstugeområde ligger denna stuga.
Egen båtplats vid brygga och båt ingår. Vacker sjö som inbjuder till härliga morgondopp från bryggan och spännande fiskeutflykter. Stugan är väl lämpad för två familjer.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Tidaholm

Gravsjön
Mullsjön
Stråken
Sandhemssjön
Landsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se