Skärsboda FVO

 Nässjö


Trevligt semesterhus med bra standard. Stor terrass med väldigt fint läge direkt vid Stensjön bara 10 km från Nässjö i Småland.

Det finns även en jättefin badplats 500m längre bort. Trevlig lanthandel i Stensjön.
Sandsjöfors värdshus har bra lunchmat där ni sitter och äter med panorama utsikt. I området finns mycket att upptäcka. Gör gärna ett besök i trästaden Eksjö 10 km eller ta en tur till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Lövhult har fina skidområden och ni är intresserade av längdåkning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Stensjön


Semesterstuga endast 100m från sjön Nömmen med lika långt till en trevlig badplats med bryggor, grill- och lekplats. Nömmen erbjuder också ett bra fiske året om.

Affär finns i Stensjön ca 350m bort. Huset har en trevlig planlösning med gott om plats att umgås på.
Vackra omgivningar med Stensjön åt ena hållet och skog och mark åt andra. Här finns goda möjligheter till svamp- och bärplockning när det är säsong för det.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Edshult/Eksjö


Rymligt semesterhus med lugnt läge i by. Beläget nära sjön Mycklaflon med egen badstrand (delas med ägaren).

Enkelt badrum på övervåningen. Duschen har ej full ståhöjd.
Ca 45 km till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Rymligt hus med enskilt läge i by. Beläget nära sjö med egen badstrand (delas med ägaren). Lämpligt för två familjer.
68 km till Astrid Lindgrens värld.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gissarp/Nässjö


Hus som ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön. En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på.

Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Bara 6 km in till Nässjö som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.
Bra fiskemöjligheter i Gisshultasjön (med fiskekort). Ca 5 km bort ligger Lövhult Sport- och fritidsområde som erbjuder allt från långdskid/löparspår till vandringsmöjligheter och ridhus.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Grimstorp


Välskött, renoverat hus med bra läge i litet, fridfullt samhälle. Fritt fiske i sjö direkt utanför huset.

Fin badplats ca 2 km. Välskött, renoverat semesterhus med bra läge i det lilla, fridfulla samhället Grimstorp.
Fritt fiske i Hattsjön direkt utanför huset. Fin badplats ca 2 km i Storesjön. Lämplig för barnfamiljer. Besöksmål är Emåns Ekomuseum i Bodafors 7 km och Boda Borg i Sävsjö 35 km.
Bara ca 10 minuters bilväg från huset finns en större ort med inköpsmöjligheter.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sandsjöfors


Stuga med stor tomt i Sandsjöfors i det vackra höglandet i Småland. I Sandsjöfors finns en lanthandel och i Bodafors finns en mataffär och Ekomuseum.

I Sandsjön 6 km har ni fina badmöjligheter och i sjön Nömmen som ligger 11 km bort kan ni fiska. Höglandsleden är inte långt bort för den som är intresserad av vandring.
Utsiktspunkter vid Huluberg och Almesåkra kyrka. Medeltidskyrka i N. Sandsjö. Skidbacke i Sävsjö och längåkningsspår i Lövhult/Nässjö.
Vackra Eksjö 35 km är värt ett besök.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevligt, fräscht semesterhus med väldigt bra standard. Huset ligger ca 4 km från Nässjö, direkt vid Spexhultasjön.

Här har ni tillgång till båt och gemensam brygga med sittplats och grill. Objektet består av två hus, bägge med fräscha badrum.
Det lilla huset med pentry och det stora med ett fullt utrustat kök. Sjötutsikt och barnvänlig tomt. Enbart elmotor får användas på Spexhultasjön. Det är inte långt från Ekomuseet i Bodafors.
Höglandsleden för den som är intresserad av vandring.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Välkommen till denna fräscha stuga med panoramautsikt från glasverandan! Trädäck runt hela huset samt öppen terrass. Brant sluttning till den badvänliga sjön där ni har egen brygga.

Välkommen till denna fräscha stuga i Bodafors med panoramautsikt från glasverandan! Trädäck runt hela huset samt en öppen terrass. Ved finns att köpa vid stugan.
Brant sluttning till sjön där det finns sitthörna med möbler samt egen brygga vid Uppsjön/Sandsjön som är en badvänlig sjö.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Ombonad stuga med naturskönt läge utanför Bodafors i Småland. Stor altan, delvis inglasad som går runt halva huset.

Trevlig möblering. Studsmatta, rutschkana, gungor och sandlåda som delas med S06440 som ligger i närheten.
Till Storsjön är det 2 km och här kan ni bada och fiska. Vid Vareviksbadet finns bryggor, kiosk, lekplats, grillplats, toaletter, uthyrning av båtar mm. Besök den mysiga trästaden Eksjö. I Nässjö (ca.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Rymligt och trevligt semesterhus beläget på fd bondgård strax utanför Bodafors i Nässjö kommun. Här bor ni ostört och med naturen och skogen inpå knuten.

I Bodafors finns båtuthyrning och badplats i Storesjön. Bra utgångsläge för utflykter i Småland.
Ägaren bor sporadiskt sommartid i hus 35 m bort. Rymligt hus beläget på f d bondgård med naturen och skogen inpå knuten. Båtuthyrning vid sjön. Ägaren bor sporadiskt sommartid i hus 35 m bort.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bodafors

Spexhultasjön
Norra Sandsjöns FVO
Ingsbergssjön, Handskerydssjön, Runnerydssjön
Vallsjön
Gisshultasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.