Kalmar Sportfiskeklubb

Annons

 Brotorp Högsby


I detta semesterhus bor ni med skogen in på knuten. Här finns både bastu samt badtunna som ni delar med S35085, som också ligger på tomten.

På gångavstånd ligger sjön där båten ligger. Vid intresse kan ni också köpa jakt.
I detta semesterhus bor ni med skogen in på knuten. Två familjer kan bo nära varandra eftersom S35085 ligger på samma tomt. Här finns både bastu samt badtunna som ni delar. Er toalett ligger i hus S35086, men med separat ingång vid bastun.
På gångavstånd ligger sjön.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Timmernabben


Här bor ni i det lilla samhället Timmernabben med natursköna omgivningar att vistas i, samt bara 150 m gångavstånd till Kalmarsund och närmsta badplats. Huset har en öppen planlösning och stor tomt.

Bäddarna är fördelade i två sovrum i det stora huset samt ett sovrum i de mindre huset som ligger i direkt anslutning. Härifrån har ni också gångavstånd till utmärkta Nabbens rökeri med försäljning och restaurang men även till mataffär, keramikverkstad och pizzeria.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kalmar/Slakmörestrand


Välskött o fint hus med stor glasveranda, 40 m från det vackra Kalmarsund o dess skärgård. Tomten är stor, inbjudande och mycket barvänlig med långgrunda bad.

Gäddfisket under hösten är av hög klass, under våren är det gäddfiskeförbud. Har ni turen att få fiska i Alsterån o Emån så finns stora chanser att fånga lax.
Som gäst har ni fri tillg till båt o kanot. I trakten finns utflyktsmöjl t ex Kalmar slott, Pataholm o Glasriket. Husägaren kan ordna 1 extrabädd.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Målerås


Det här semesterhuset ligger mitt i Glasriket i Småland. Huset har generösa ytor och en stor altan med utsikt över den stora gräsmattan och den småländska naturen.

Öppen planlösning med braskamin för mysiga hemmakvällar när vädret är lite sämre. Det är nära till olika glasbruk och för den som tycker om att fiska finns det gott om sjöar.
Fiskekort kan köpas och båt kan hyras på bl a Orrenäsasjöns camping.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bredinge Strand


Semesterhus som ligger vackert endast 250 m från Kalmarsunds strand. Ni har också tillgång till båt som ligger nere vid stranden.

Härifrån når man södra Ölands rika utbud av konst-, mat- och kulturpplevelser. Det är också bara ett par km in till Mörbylånga med ett bra utbud av butiker och service.
Besök t ex Ottenby med fågelstation och fyren Långe Jan, Eketorps borg med sin levande historia, Ölands djur- och nöjespark och Geologiska trädgården i Södra Möckleby.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Blomstermåla


Här bor ni i ett stort vackert hur med tomtgräns ner mot Alsterån. Fantastikst utsikt och ett avskilt läge med endast en fastighet i närheten.

Här han ni kliva direkt utanför dörren och slänga ut metkroken. Här bor ni i ett stort vackert hur med tomtgräns ner mot Alsterån.
Fantastikst utsikt och ett avskilt läge med endast en fastighet i närheten. Här kan ni kliva direkt utanför dörren och slänga ut metkroken. Området har också flera bra fiskesjöar och det är inte långt ut till kusten.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Brotorp Högsby


Här bor ni rymligt i ett vackert semesterhus ute på landet. Ni delar bastu samt badtunna med S35086 som också ligger på tomten.

Det är gångavstånd ner till sjön där båten ligger. Bra fiske och svamp och bär marker.
Här bor ni rymligt i ett vackert semesterhus ute på landet. Här kan två familjer bo nära varandra eftersom S35086 ligger på samma tomt. Ni delar bastu samt badtunna. Vid bastun ligger S35086s toalett, men med separat ingång.
Det är gångavstånd till sjön.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Blomstermåla


Trivsamt o välhållet torp beläget i vacker natur 500 m från sjö och å. Några låga dörrposter.

Semesterhuset ligger mitt i ekoparken Hornsö med vandringsleder.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Aboda Klint/Högsby


Semesterhus, högt beläget med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint. Bra fiske.

Ni har tillgång till en båt nere vid sjön. Under vintertid erbjuds längdåkning och slalom.
Närhet till havet vid Oskarhamn. Närmaste affär ligger i Högsby. Öland och Vimmerby ligger inte långt borta. Högt beläget fritidshus med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint.
Fint fiske och närhet till havet vid Oskarshamn.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Killingeholm/Mönsterås


Här bor ni ett stenkast från havet. Semesterhuset har en öppen planlösning med stort glasparti ut mot vattnet samt bastu, braskamin och stor veranda.

Här har ni vattnet utanför husknuten och dessutom tillgång till båt, så ni kan ge er ut på bad- och fisketurer.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Killingeholm/Mönsterås

Snärjebäcken
Hummeln
Ljungbyån, Hossmo FVOF
Allgunnen (Högsby), del av Bruddesjön
Sinnernsjöarna
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se