Stiftelsen Skånska Landskap

Annons

 Sjöbo


Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbar, härlig miljö i Sjöbo och Skåne. Lägenheten är inrymd i en totalrenoverad, gammal skola på andra våningen med utsikt över trädgården.

Skogens djur med rådjur och ibland även älg kan komma gående över tomten. I trädgården kan ni njuta av att grilla efter utflykter på Österlen eller efter att ha varit på champagneprovning på Köpingsberg.
Här kan ni se var Wallanderfilmerna utspelar sig. Ni tar er med lätthet ned till badsjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åhus


Ljust och trevligt hus 300 m från fantastisk sandstrand söder om Åhus. Paddling i Helgeå strax intill, kanot ingår.


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sjöbo


Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbart, härlig miljö i Sjöbo och Skåne. Lägenheten ligger på andra våningen i ett semesterhus som är en totalrenoverad skola vilket betyder att det är luftigt och högt i tak.

Fin utsikt över trädgården. Skogens djur, med bl a rådjur och kanske även älg kan komma gående över tomten.
Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbart, härlig miljö i Sjöbo och Skåne.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Löderups Strandbad


Fin stuga på härlig solig tomt i strandskog, 150 m från stranden i Löderups Strandbad. Stugan har 2 fina terrasser och tomten är mycket barnvänlig.

Besök gärna Kåseberga, med restauranger och fiskrökerier. Här besöker du givetvis Ale Stenar, nordens största skeppssättning.
Denna del av Skåne har sommartid mycket att erbjuda. Mysiga fiskelägen med caféer och trevliga restauranger. Konstnärer öppnar upp sina ateljéer som är välkomna att besöka. Simrishamn når du på 20 min.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hörby


Fin stuga ca 70 m från Ringsjön med uppvärmt uterum och där båt med åror ingår. Ca 200 m till lekplats, SPA, minigolf och restaurang.

Fina cykel- och promenadstråk i närområdet, ca 25 min promenad till Elisefarms GK. Fin stuga med uppvärmt uterum ca 70 m från Ringsjön, Skånes största sjö.
Båt med åror ingår, vill du ha fler båtar finns det båtuthyrning ca 200 m från stugan på Ringsjöstrands Camping, där det också finns lekplats, SPA, restaurang, minigolf och cykeluthyrning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vombsjön/Sjöbo


Härligt sommarhus på strandtomt vid Vombsjön nordväst om Sjöbo i Skåne. Här kan ni sitta vid sjökanten och njuta av utsikten ut över den 12 km2 stora Vombsjön.

Ni kan bada från husets båtbrygga och närmaste sandstrand (strand foto) ligger 6,5 km från stugan. Vombsjön är känt för sitt rika fågelliv samt mycket bra fiske av abborre, gädda, gös, m fl.
Fiskekort krävs och kan köpas av ägaren. Det finns möjligt att få se kronhjort, vita dovhjort samt havs- och kungsörnar i skogarna kring Vombsjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lund/Kävlinge


Mysig stuga på landet, 50m till Kävlingeån där båten som ingår ligger. Uteplats på baksidan med utsikt ut över de böljande fälten, där det ofta springer vilt som t ex hjortar och rådjur.

Det finns även gott om fåglar i området. Stugan ligger nära Lund, Malmö, Landskrona och Köpenhamn, så det finns gott om tillfällen att shoppa eller äta gott.
Cykelväg till jättefin sandstrand vid Barsebäck, trevlig promenadväg längs Kävlingeån på nerlagt järnvägsspår.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hallaröd/Höör


Fräsch stuga med egen trädgård på gård. Tillgång till fiskedammar med regnbågslax (fiskekort) i lugn miljö.

På gården finns kaniner, hund, katter samt hagar med kor. Cyklar att låna, sin ni kan utforska landskapet.
Fräsch stuga med egen trädgård på gård 12 km från Höör. Tillgång till stora fiskedammar med regnbågslax (fiskekort) i lugn miljö. 4 bäddar. 2 rum och kök + sovloft, ca 60 kvm.
Nedervåning: 1 sovrum: 2 enkelsängar. Resebarnsäng. Allrum: sittgrupp, TV, matplats.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åhus


Vid Skånes längsta sandstrand, där Helgeå rinner ut i havet, ligger detta mycket väl genomtänkta hus. Du fiskar från båten (flytvästar och fiskeutrustning finns), gör långa strandpromenader eller badar i havet.

Flera cyklar finns att upptäcka den fantastiska naturen med. Från terrasserna njuter du av det enastående läget.
Huset har gott om sport- och lekutrustning till gästerna. I det närbelägna rökeriet köper du rökt fisk. Sommarstaden Åhus 10 km. Österlen ligger strax söder om.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kristianstad/Linderödsåsen


Fint semesterhus på fd gård, mitt i den skånska naturen på Linderödsåsen. Tillgång till gemensam bastu vid intilliggande damm.

Ett perfekt boende för dig som uppskattar tystnad, lugn och fågelkvitter. Många möjligheter till spännande upplevelser och utflyktsmål i närheten, t ex Arnolds Kannibalmuseum, Lanthandelsmuseum i Önneköp, friluftsbad i Huaröd, Fjällmossens naturreservat med t ex orrspel på våren.
Under våren tappar man björksav, vilket blivit en populär dryck.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Kristianstad/Linderödsåsen

Brännvinsdammen, Vinneå
Snogeholmssjön
Finjasjön
Gyllebosjön
Almaån (Övre)
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se