Stiftelsen Skånska Landskap

 Karups Nygård/Sövde


Rymligt semesterhus med lummig trädgård, ca 700 m från Sövdesjön och ca 12 km från Sjöbo. 5 rum och kök, 107 kvm.

6 bäddar. Ovanvåning: Allrum med soffa.
Sovrum med 2 enkelsängar. Bottenvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar (90 cm)/våningssäng (90 cm). Dusch/WC. Allrum: möblemang, matplats, öppen spis (ved ingår ej), TV (grundutbud), DVD.
Kök (öppet mot allrummet): spis/ugn, kyl/frys, micro, kaffebryggare. Groventré: Dusch, tvättmaskin. Terrass: trädgårdsmöbler, grill.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sövde/Karups Nygård


Mysig stuga med kamin och härlig uteplats på hörntomt nära Sövdesjön, där det finns en fin badstrand och bastubåt. Flera fina cykel- och promenadstråk i närområdet, nära också till vackra Snogeholms strövområde, Wallanders Ystad, Simrishamn, Österlen och hela sydkustens fina sandstränder.

Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjöbo/Blentarp


Landsvägen kröker sig och du kommer in i Kumlatofta by. En helt unik plats med tre kringbyggda gårdar och här ligger ditt semesterhus.

Gårdarna flyttades aldrig ut, som var vanligt, när marken skiftades på 1800-talet. Här möter gammalt nytt.
Innergården är kullerstensbelagd. Trädgården är ritad i början av 1900-talet och har tidstypiska buxbomshäckar. I en berså finns en fin uteplats med grill. Spa-anläggning med bubbelpool för 4 personer finns.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjöbo/Ystad


Fint semesterhus med pool på fin tomt. Poolen är uppvärmd (ca 25 grader) 1/5 – 30/9.

Nära till bad och fiske i Vombsjön (ca 8 km) eller längs sydkusten vid Ystad (ca 25 km), fiska kan man också göra i Björkadammen (ca 4 km) eller i Snogeholmssjön (ca 4 km). Semesterhusets läge gör att du enkelt når Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad och Österlen på mindre än 1 timme.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjöbo


Denna stuga ligger på den skånska landsbygden och här kan du njuta av stillheten. Badtunna finns att hyra för dig och ditt sällskap.

Frukost erbjuds i den närbelägna restaurangen. Besök de berömda Ale Stenar i Kåseberga.
I denna stuga som ligger på den skånska landsbygden kan du njuta av stillheten. Känner du för det kan du hyra en badtunna för dig och ditt sällskap. Här erbjuds frukost i den närbelägna restaurangen, de kan även ordna både lunch och middag allt efter önskemål.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjöbo


En mysig stuga i lantlig miljö. Härifrån kan ni åka till golfbanan i Sjöbo eller fiska i någon av de flertal sjöar som finns runt om.

Åk gärna ned till Ystad och åk på rundresa med guide till de olika Wallanderplatserna. Välkommen till en mysig stuga som ligger i lantlig miljö.
Härifrån kan ni åka till den närbelägna golfbanan i Sjöbo. Känner du för att fiska finns det ett flertal sjöar runt om i bygden.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjöbo


Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbart, härlig miljö i Sjöbo och Skåne. Lägenheten ligger på andra våningen i ett semesterhus som är en totalrenoverad skola vilket betyder att det är luftigt och högt i tak.

Fin utsikt över trädgården. Skogens djur, med bl a rådjur och kanske även älg kan komma gående över tomten.
Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbart, härlig miljö i Sjöbo och Skåne.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjöbo


Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbar, härlig miljö i Sjöbo och Skåne. Lägenheten är inrymd i en totalrenoverad, gammal skola på andra våningen med utsikt över trädgården.

Skogens djur med rådjur och ibland även älg kan komma gående över tomten. I trädgården kan ni njuta av att grilla efter utflykter på Österlen eller efter att ha varit på champagneprovning på Köpingsberg.
Här kan ni se var Wallanderfilmerna utspelar sig. Ni tar er med lätthet ned till badsjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Romeleåsen/Ystad


Hus på en gård på toppen av Romeleåsen med milsvid utsikt. Nära till Ystad, där du kan gå i Wallanders spår, ta en fika på ett trevligt café eller shoppa.

Österlen, Simrishamn, Kåseberga, Ystad Djurpark och Tomelilla Sommarland är andra trevliga utflyktsmål. Vill du ha storstadspuls tar du dig enkelt till Malmö och Köpenhamn.
Bada i havet gör du längs hela sydkusten med fantastiska stränder. Till gården hör ett litet skyddat naturreservat som en ekologisk ö i odlingslandskapet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bussjö/Ystad


Renoverat semesterhus på gård i öppet landskap strax norr om Ystad. 3 rum och kök, 4 + 1 bäddar, ca 100 kvm.

Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar + extrabädd för barn (upp till 7 år)/2 enkelsängar. Nedanvåning: Allrum: soffgrupp, mindre matbord, TV, klinkergolv.
Kök: matplats för 4 personer, spis, ugn, micro, kyl, liten frys, kaffebryggare. Dusch/WC. Egen uteplats och stor gräsmatta avskild från ägarens med trädgårdsmöbler, grill. Rökning och husdjur ej tillåtet.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bussjö/Ystad

Snogeholmssjön
Svaneholmssjön
Gyllebosjön
Bosarpsjöns FVOF
Kvesarumssjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se